View Full Version : Какво се разбира под добър мъж в леглото ?
LoRinSeR
10-16-2006, 07:48
По какво жените описват мъжа като добър "любовник". Трябва ли мъжът до една жена само да я задоволява или да я обича и уважава. Какви техники използва според вас добрия мъж в леглото ?
Ами определено добрият мъж в леглото не трябва да мисли само за себе си и за собственото си удоволствие. То мъжете и без тва малко им трябва да свършат ::: :lol: А трябва да се старае да задоволи моми4ето по вси4ки възможни на4ини... щот то верно си зависи де ама на моми4етата оргазмът им минава през главата и може и да не могат да свършат ако не са предразположени.
Освен тва за мене ли4но добрият мъж в леглото трябва да е много нежен по време на самия акт. Щото и на такива блъска4и съм попадала 4е те правят на нищо....
LoRinSeR
10-16-2006, 08:22
Ами определено добрият мъж в леглото не трябва да мисли само за себе си и за собственото си удоволствие. То мъжете и без тва малко им трябва да свършат ::: :lol: А трябва да се старае да задоволи моми4ето по вси4ки възможни на4ини... щот то верно си зависи де ама на моми4етата оргазмът им минава през главата и може и да не могат да свършат ако не са предразположени.
Освен тва за мене ли4но добрият мъж в леглото трябва да е много нежен по време на самия акт. Щото и на такива блъска4и съм попадала 4е те правят на нищо....
Да но ти примерно какво точно желаеш от един мъж да направи ?
Аз ли? О, на мене малко ми трябва. 4естно казано всеки мъж който би ми отделил пове4е от 5 минути за л*зане ше ми се стори перфектен :-D Ама на - вси4ките досега все егоисти са били. Кефят се ти да им д*хаш, ама те претупват нещата :? Освен тва мнооого оби4ам когато по време на самия секс мъжът ми стимулира клитора с пръст4е :oops: Направо се побърквам ::: Но, както ти казах се на мързеливи попадам, дет оби4ат аз да върша цялата работа а те да си лежат и да си свършват
LoRinSeR
10-16-2006, 08:34
Аз ли? О, на мене малко ми трябва. 4естно казано всеки мъж който би ми отделил пове4е от 5 минути за л*зане ше ми се стори перфектен :-D Ама на - вси4ките досега все егоисти са били. Кефят се ти да им д*хаш, ама те претупват нещата :? Освен тва мнооого оби4ам когато по време на самия секс мъжът ми стимулира клитора с пръст4е :oops: Направо се побърквам ::: Но, както ти казах се на мързеливи попадам, дет оби4ат аз да върша цялата работа а те да си лежат и да си свършват
Е не си попаднала на правилния ;-)
No_LiMiTe^f
10-16-2006, 08:47
Според мен за да е добър "любовник" трябва донякъде да изпитва нещо към мен...защото ако съм някфа случайна е базразлична за него,той няма да се старае да достави на мен удоволствие а да задоволи само своето!Аз лично не харесвам лизбетоте,но ако любовната игра е по-дълга и ако ме възбуди достатъчно за секса,мисля че после е много по-яко!Мъжът трябва да мисли и за своето и за моето удоволствие!Естествено и аз се старая максимално на него и на мен да ни е хубаво!И така се получава... :)
Добрият любовник, преди всичко се старае да остави жената доволна, а едва след това търси собственото си удоволствие. Егоистите в секса са посредствените любовници, които търсят единствено физическо удовлетворение, а както може би знаете, секса не е само това. Когато един мъж дава всичко от себе си и се раздава до краен предел в секса, съответно и жената е готова на същото. Тогава се получава наистина страшно добър секс.
No|Problem
10-16-2006, 11:01
dobriq muj v legloto e vsichko koeto ochakvash da e :-D
Loshotia
10-16-2006, 11:40
Ако говорим само за секс, то добрият любовник е този, които не мисли само за себе си. Трябва да доставя удоволствие и мен
Destructive
10-16-2006, 12:04
Ако задоволява всичките ми желания-то тогава ще е добър любовник.Естествено всяка жена има различни критерии,защото харесва различни неща.[/b]
самодиваслива
10-16-2006, 13:11
Добри са тези с големи, дебели и твърди парчета, дето не им омекват и ръгат здраво, безотказно и не прощават. Разни лигочи лигавещи се с целувки и милувки, за да удължат времетраенето на сексуалния акт, не са добри ебачи.
Така да се каже, добри са тези, които ти - пръсват сливата без много да се обясняват
krem4et0
10-17-2006, 07:49
Добрият любовник е всеотдайният,нежният и търпеливият.За щастие съм попаднала на такъв.Може би и поради фактът,че съм му първата и че сме започнали сексуалният си живот сравнително късно се отдаваме на другия.та той се старае да ми достави максимално удоволствие,не ме оставя на мира докато не свърша 2-3 пъти,знае ерогенните ми зони и ги стимулира добре,спира всякаква дейност когато го помоля,пита ме добре ли ми е,боли ли ме нещо или дал ми е удобно в тази или онази поза.По време на целия акт ме целува,гали и ми шепне колко съм прекрасна.с 1 дума ме кара да се чувствам в рая.Не опира въпросът толкова до техника,колкото до отношение до отдаденост и до любвеобилност.Добрият любовник се въздържа да не свърши преди ти да си свършила.Абе моя човек си е доста добър.Ест има какво да се желае още,ама с времето и това ще усъвършенстваме!
Който може да чука в рамките на 60 и повече минути е добър.
Тези които се справят за около 30 мин. и компенсират с любовната игра са средно ниво.
И най-слабите са тези дето свършват за 5 - 10 мин.
готина мацка Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 3:42 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Който може да чука в рамките на 60 и повече минути е добър.
Тези които се справят за около 30 мин. и компенсират с любовната игра са средно ниво.
И най-слабите са тези дето свършват за 5 - 10 мин.
Ее, не винаги като свършват за 5-10 мин. са зле. Може да са били просто дълго време на сухо. [-X
Опппа... тоя долният цитат всъщност не трябваше да е цитат... :oops: