- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво се разбира под добър мъж в леглото ?
По какво жените описват мъжа като добър "любовник". Трябва ли мъжът до една жена само да я задоволява или да я обича и уважава. Какви техники използва според вас добрия мъж в леглото ?
2т. забрана за ползване на профил
Ами определено добрият мъж в леглото не трябва да мисли само за себе си и за собственото си удоволствие. То мъжете и без тва малко им трябва да свършат![]()
А трябва да се старае да задоволи моми4ето по вси4ки възможни на4ини... щот то верно си зависи де ама на моми4етата оргазмът им минава през главата и може и да не могат да свършат ако не са предразположени.
Освен тва за мене ли4но добрият мъж в леглото трябва да е много нежен по време на самия акт. Щото и на такива блъска4и съм попадала 4е те правят на нищо....
Да но ти примерно какво точно желаеш от един мъж да направи ?Първоначално написано от SINDEL
Аз ли? О, на мене малко ми трябва. 4естно казано всеки мъж който би ми отделил пове4е от 5 минути за л*зане ше ми се стори перфектенАма на - вси4ките досега все егоисти са били. Кефят се ти да им д*хаш, ама те претупват нещата
Освен тва мнооого оби4ам когато по време на самия секс мъжът ми стимулира клитора с пръст4е
Направо се побърквам
Но, както ти казах се на мързеливи попадам, дет оби4ат аз да върша цялата работа а те да си лежат и да си свършват
Е не си попаднала на правилнияПървоначално написано от SINDEL
![]()
Според мен за да е добър "любовник" трябва донякъде да изпитва нещо към мен...защото ако съм някфа случайна е базразлична за него,той няма да се старае да достави на мен удоволствие а да задоволи само своето!Аз лично не харесвам лизбетоте,но ако любовната игра е по-дълга и ако ме възбуди достатъчно за секса,мисля че после е много по-яко!Мъжът трябва да мисли и за своето и за моето удоволствие!Естествено и аз се старая максимално на него и на мен да ни е хубаво!И така се получава...![]()
Добрият любовник, преди всичко се старае да остави жената доволна, а едва след това търси собственото си удоволствие. Егоистите в секса са посредствените любовници, които търсят единствено физическо удовлетворение, а както може би знаете, секса не е само това. Когато един мъж дава всичко от себе си и се раздава до краен предел в секса, съответно и жената е готова на същото. Тогава се получава наистина страшно добър секс.
dobriq muj v legloto e vsichko koeto ochakvash da e![]()
Ако говорим само за секс, то добрият любовник е този, които не мисли само за себе си. Трябва да доставя удоволствие и мен
Ако задоволява всичките ми желания-то тогава ще е добър любовник.Естествено всяка жена има различни критерии,защото харесва различни неща.[/b]
Добри са тези с големи, дебели и твърди парчета, дето не им омекват и ръгат здраво, безотказно и не прощават. Разни лигочи лигавещи се с целувки и милувки, за да удължат времетраенето на сексуалния акт, не са добри ебачи.
Така да се каже, добри са тези, които ти - пръсват сливата без много да се обясняват
Добрият любовник е всеотдайният,нежният и търпеливият.За щастие съм попаднала на такъв.Може би и поради фактът,че съм му първата и че сме започнали сексуалният си живот сравнително късно се отдаваме на другия.та той се старае да ми достави максимално удоволствие,не ме оставя на мира докато не свърша 2-3 пъти,знае ерогенните ми зони и ги стимулира добре,спира всякаква дейност когато го помоля,пита ме добре ли ми е,боли ли ме нещо или дал ми е удобно в тази или онази поза.По време на целия акт ме целува,гали и ми шепне колко съм прекрасна.с 1 дума ме кара да се чувствам в рая.Не опира въпросът толкова до техника,колкото до отношение до отдаденост и до любвеобилност.Добрият любовник се въздържа да не свърши преди ти да си свършила.Абе моя човек си е доста добър.Ест има какво да се желае още,ама с времето и това ще усъвършенстваме!
готина мацка Пуснато на: Вто Окт 17, 2006 3:42 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Който може да чука в рамките на 60 и повече минути е добър.
Тези които се справят за около 30 мин. и компенсират с любовната игра са средно ниво.
И най-слабите са тези дето свършват за 5 - 10 мин.Ее, не винаги като свършват за 5-10 мин. са зле. Може да са били просто дълго време на сухо.![]()
Опппа... тоя долният цитат всъщност не трябваше да е цитат...![]()