PDA

View Full Version : Ако чука добре, значи ли, че много те обича?

еЛеЙ Джи Готината
10-16-2006, 11:08
Ако един мъж те подлудява в кревата и те кара да се чувстваш върховно винаги и въпреки това нямате други отношения освен чисто сексуални. (В моя случай и двамата сме със сериозни гаджета). Та въпроса ми е, ако все пак е така добър и всеотдаен в леглото, дали не се дължи и на някакви чувства към теб?

swetty1
10-16-2006, 11:18
Ако един мъж те подлудява в кревата и те кара да се чувстваш върховно винаги и въпреки това нямате други отношения освен чисто сексуални. (В моя случай и двамата сме със сериозни гаджета). Та въпроса ми е, ако все пак е така добър и всеотдаен в леглото, дали не се дължи и на някакви чувства към теб? ти си ТЪПА . Не разбираш ли ,че това няма нищо общо . Просто момичето , с което е не му дава секса ,който иска и затова той те използва ... е не знам дали е точно използване, защото това и на теб ти доставя удоволствие ,но ако държиш на гаджето си по-добре се откажи от другия .... щото рано или късно той ще разбере и ще бъде много разочарован от теб ......

the_o.c_girl
10-16-2006, 11:21
оо ами и да и не!!!може просто да си е добър,да е мачо или да иска предокаже не знам не го познавам и не ми и трябва не знам!

SEXtreme
10-16-2006, 11:29
това че те чука добре значи че обича да чука, а не теб.,../

Loshotia
10-16-2006, 11:35
Бе зависи от човека. В твоя случай май само секса. Доставя на себе си удоволствие, а и на теб. Това не значи нищо

Destructive
10-16-2006, 11:59
Не,особено в тоя случай.Човека просто не е задоволен от секса с аверката си и прибягва до теб.

scion_of_Storm
10-16-2006, 12:46
В твоя случай и двамата сте ебаси идиотите, щом лъжете така сериозните си приятел(к)и...И не, не означава, че те обича, означава, че просто иска да прави секс с теб и това го кефи...

10-16-2006, 13:21
и все пак най-добрия секс се прави с любов, така че.... :P

10-16-2006, 14:50
Е много ясно, че има чувства. Все пак не е секс за една нощ, щом имате връзка и тя е с добър секс, то чувства не липсват \:D/

SINDEL
10-16-2006, 15:03
кви 4увства?!?! то той просто може да е супер опитен и добър в леглото, не е казано 4е със сигурност има 4увства. И кви са тея работи 4е най-добрият секс ставал като има 4увства - най-добрият секс се полу4ава като не са го правили и двамата отдавна, или са много възбудени, или просто заради тръпката 4е изневеряваш... :smt017

stasi_girl
10-16-2006, 16:06
според мен просто му е писнало от еднообразито с приятелката му

bulgarche
10-16-2006, 16:18
Може би да. Ако търси просто "къде да топне чушката" няма да ти обръща много внимание, ами просто "боцка" и бяга.

sherry
10-16-2006, 16:38
Абе...много са ми интересни тея, дето си имат сериозни приятели, ходят отдавна, обичат ги уж, а се е*ат с другите. Долна работа.
Или си с някой, или не си. За ко ги прайте тея неща?! :roll: Иначе това, че секса е хубав, не значи, че те обича...Ако те обичаше, щеше да остави приятелката си и да бъде официално с тебе.

alkobalko
10-16-2006, 16:58
Доста тъпа ситуация. Много гадно постъпвате и двамата. Обвързани сте, а изневерявате и то не за другo, а за единя секс. А относно въпроса ти. Много зависи от ситуацията, но в твоя случай е очевадно, че сте заедно само заради секса. Не мога да кажа, че само той те използва, то е взаимно, но каквото и да е, е много подло спрямо половинките ви.

magi_to
10-16-2006, 17:43
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ti napravo si q zatapi be 4ovek! =D> ,no se pak be6e mnogo direkten ne misli6 li ;-) :-D :mrgreen: :-D :mrgreen: :D XAXAXAXAXAXAXAXAX

koalka
10-16-2006, 18:01
Хах,е какво светни хора сте :lol: Как можете да лъжете по този начин половинките си???Ами не е задължително да има чувства.

10-16-2006, 23:06
Ако един мъж те подлудява в кревата и те кара да се чувстваш върховно винаги и въпреки това нямате други отношения освен чисто сексуални. (В моя случай и двамата сме със сериозни гаджета). Та въпроса ми е, ако все пак е така добър и всеотдаен в леглото, дали не се дължи и на някакви чувства към теб?

Ако те обича ще ти го каже ако се ебе добре ще ти го каже

Amayo
10-16-2006, 23:33
Може да е роден талант знаеш ли. Пък и един такъв мъж къдет ебе толкова добре не е "мъж за една жена" и му е простено. То си е грехота иначе. :lol:

krem4et0
10-17-2006, 07:39
не е задължително.Просто мъжете се възбуждат и от твоята възбуда,както ижените естествено.Според мен не е израз на чувства,а на отношение и уважение към жената!

SlasHDaFiveNine
10-17-2006, 08:00
не е задължително.Просто мъжете се възбуждат и от твоята възбуда,както ижените естествено.Според мен не е израз на чувства,а на отношение и уважение към жената!

кво уважение към жената бе....че пича ходи с една плющи нея
че и на сичкото отгоре си намерил друга курветина и нея да шиба.....

момиче т'ка както описваш ситуацията нема са учудя ти да си му единствения "инструмент за задоволяване"....кой знае колко като
тебе има.....
колкото до въпроса....ми не не ми се верва да вкарва некви чувства

tedinkata_
10-17-2006, 08:42

XaxAx -_- Ox sorry za izraza ama moje li da si tolkova ogranichena v misleneto :| [-X :smt017 Lele *ujas* nqmam dumi - mnogo qsno 4e nqma nishto obshto tova 4e te 4uka dobre s tova dali te obi4a !!! v slu4aq koito opisvash toq tursi samo sexa v teb :-s

sexy_dizzy
10-17-2006, 16:38
Просто иска да оставя хубаво впечатление, за да не му се смъкне самочувствието.Двете неща нямат нищо общо

Amayo
10-17-2006, 18:06
А и още нещо много важно се сетих. Когато на мъжът му омръзне с една жена и тръгне по странични усещания и си намери момиче което иска само ебинг е препоръчтително да покаже къв майстор е. Защо ли? Защото ако на момичето и хареса то тя ще иска още, а това е най ценното нещо което можеш да си намериш. Винаги ще знаеш че звъннеш ли едно телефонче много бързо можеш да получиш топлина и разбиране :smt008 :mrgreen: .

maybelline
10-17-2006, 18:11

Не

gangbang
10-17-2006, 19:54
Възможно е и да те обича. Ама на теб кво ти пука? Ти нали имаш кого да обичаш? Кво ти пука, тоя ти е само за секс, щом плющи добре, значи трее си доволна. Комбинирай си ги и си свиркай :wink:

bai_joran_4uka
10-17-2006, 19:57
Ми то тва е основния признак че те обича, най-важният...

Viktoriq_
10-17-2006, 20:34
Според мен има сексуално привличане , към теб , но не и любов , не и онова чувство което не ти дава мира ... а онова , което само му дига пениса ! Но пак не губи перфектния секс ... и той е рядкост като любовта !

. Marto.cool . .
10-17-2006, 20:53
OMFG!!! bojeee tq 4ustva 4akala.. ako iska6 da proveri6 dali ima 4ustva kum teb mu otkaji 1-2-3 puti i ako ne te zareje i ne si hvane nqkoq druga koqto da praska zna4i pone haresva v teb ne6to razli4no ot sexa... v smi privli4a6 go i po dr na4in..

Nifada_
10-17-2006, 21:36
Обикновено тези дето чукат добре, са го правили на много места преди това, и продължават да го правят на много места...ипросто са се научили как да те карат да се чувстваш страхотно. Това въобще не означава, че те обича. В твоя случай е ясно, че не те обича.

strawberry1988
10-18-2006, 09:06
tova 4e e dobur v legloto,ne ozna4ava 4e te obi4a

IKisseDAGirL
10-18-2006, 09:45
:lol: точно така
явно просто си има вроден талант човека и това няма нищо общо с чувствата :wink:

sexy_tigar4e_MM
10-18-2006, 15:50
ne e zaduljitelno-ima seks bez luibov, ima liubov bez sex i nai-hubavoto - lubov i sex :wink:

10-18-2006, 16:11
po skoro lubi tvoito pute :P

TraPPed
10-18-2006, 16:22
Ami ot tova 4e e*e dobre,moje da se izvadqt mnogo izvodi-4e te obi4a,4e prosto si obi4a da ebe...i t.n.

simemel
10-18-2006, 16:58
4ovek moje da pravi varhoven sex dori i da ne izpitva ni6to drugo osven seksualno vle4enie kam 4oveka s koito spodelq legloto si to4no kakto mai e i v tvoq slu4ai.ako serioznite vi gadjeta ne vi zadovolqvat seksualno i ste namerili na4in da zadovolqvate jelaniqta si s vaprosnoto mom4e nedei da se trevoji6!tova e 4isto i prosto sex!!! naslajdavai mu se dokato moje6 O:) a po vaprosa za6to e tolko vseotdaen v legloto bez da izpitva nqkakvi drugi 4uvstva moga da ti kaja samo 4e qvno vaprosniq JREBEC prosto ima golqm opit v tezi ne6ta i mn dobre znae kak da dostavi udovolstvie i na sebe si i na partniorkata si :D ne se pritesnqvai za ni6to!!! naslajdavai se na hubaviq sex!!!

ProstoAz
10-18-2006, 17:25
Определено не значи.
Само толкова ще кажа по темата, въпреки че се издразних на някои доооста ограничени мнения...ще замълча! :-D

^FIESTA^_M
10-18-2006, 23:19
Явно пича има доста опит от такива като тебе щом да е такъв "Маестро" в леглото.Според мен не бива да нараняваш човека до себе си! [-X

sladuraaa_
10-19-2006, 11:28

:arrow: NE :!:

ssiimmoonna
10-19-2006, 14:28
ami ne mislq 4e prosto sexa s teb mu haresva i mu e gotino s tebe no 6tom sedqt taka ne6tata kakto gi opisva6 mislq 4e nqma ni6to no estestveno samo za sega za6toto sled akto e tolkova vseotdaen v legloto vse pak moje bi ima i ne6to pove4e no.....suvetvam te da ne o4akva6 ni6to

Drunk In My Desire
10-20-2006, 09:28
Все повече се отчайвам от обществото, в което живеем.

Мацка, щом просто те чука, как мислиш, действително, обича ли те?
Ебати.
Направо е греховно чукане и обич да бъдат в едно изречение.

*гади й се*

MrAsNiKa
10-20-2006, 12:13
Ох добре че има такива темички
Добре че има и кой да им се връзва
Че да има малко раздвижване
То като гледам май само ебавките трупат мения :twisted:
:---) :---) :---)

CVETELLINA
10-20-2006, 13:24
хаха едва ли има някакви чувства...просто има сексуално привличане към теб.Но от поста ти разбирам,че най-вероятно и към "сериозното си гадже",няма кой знае какви чувста,щом предпочита чуждо момиче...хаха извода е,че той е тъпак,който разиграва гаджето си...а ти си само секс играчката му :|

П.С (мое мнение!)