View Full Version : Истината е,че анусът не е създаден да бъде пенетриран
Истината е,че анусът не е създаден да бъде пенетриран
WindWaker
10-17-2006, 08:49
istinata e 4e seksa e napraven 4isto i prosto za produljavane na roda. qsno ?
tva e 4e 4oveka se e nau4il da izpolzva i da vzema maksimuma ot nego kato udovolstvie, taka kakto moje da se izvle4e i ot "anusa" ili po-to4no analniq seks. moje i da ne e zaduljitelen, no nqkoi go haresvat vse pak.
Sunny_stz
10-17-2006, 10:30
Аз ли4но не одобрявам аналния секс ,но всеки с предпо4итанията си!
olive_oil
10-17-2006, 11:22
Аз ли4но не одобрявам аналния секс ,но всеки с предпо4итанията си!съгласна
Тя и устата не е създадена за свирки/лизане, ама....
Komshiikata
10-17-2006, 11:29
Abe seki ima pravo na izbor , na nqkoi hora im haresva analniq sex na drugi ne ...Lichno na men ne mi dopada osobenno
olive_oil
10-17-2006, 11:30
Abe seki ima pravo na izbor , na nqkoi hora im haresva analniq sex na drugi ne ...Lichno na men ne mi dopada osobennoа така ;)
babi_girl
10-17-2006, 13:01
Аз ли4но не одобрявам аналния секс ,но всеки с предпо4итанията си! az sy6to. bih pravila vsqkakyv drug sex samo ne analen
Всяка част от човешкото тяло, чрез стимулацията на която може да се достави удоволствие се използва! Няма такава глупост "това не е за.." и т.н. Това да детински простотии!
Специално за аналния, на много хора се харесва, включително и на мъже, има доста момченца, които обичат да им стимулираш аналния отвор с пръстче, до като им правиш минет. Аз лично съм го правила на няколко от гаджетата си и си умираха от кеф, въпреки че преди това твърдяха, че било "педерастко" и т.н.
Просто е тъпо да се определят и осъждат неща, които съвсем не сте пробвали и не знаете за какво става въпрос.
За аналния секс съм. Няма такава работа тази 4аст е за това, онази за онова. Щом ти харесва използвай си която си иска6 4аст от тялото за каквото си иска6 :roll:
Abe za analniq sex sym protiv,napomnq mi na 4ivtosvaneto pri jivotnite....
BLaCk_LaDY_
10-18-2006, 17:44
Abe za analniq sex sym protiv,napomnq mi na 4ivtosvaneto pri jivotnite....
:smt005 mnogo tochno kazano :smt005
Яяя мирно рота ! В две редици! Кви са тез мръсни думи - гъзов секс, минети? Щом не се стреми към правинито на дица,наче един гражданин е непълноценен! Такива - в Белене!
Ааа,ма-ха!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nen0RmalniK
10-18-2006, 18:44
neznam na jenite haresva li im amaa.. na men mi haresva pove4e ot vaginalniq.. po e tesno v anusa .... :)
miloto_girl_4e
10-18-2006, 18:46
Аз ли4но не одобрявам аналния секс ,но всеки с предпо4итанията си!
И аз не го одобрявам... [-X
^FIESTA^_M
10-18-2006, 23:03
Хубаво хубаво, ама като се сетя, че и те кензат и направо.... [-X На който както му харесва според мен.
Истината е едно доста относително понятие.
Хубаво хубаво, ама като се сетя, че и те кензат и направо.... [-X На който както му харесва според мен.
А като правиш свирка или лижеш не те ли е гнус, че от там се пикае? :lol:
А всички жени се правят сякаш не серат.
аз се чудя как може на някой да му хрумне да пусне такава тема...."ануса бил създаден за секс!"...божееее!!...тва срането е нещо второстепенно, нали...винаги съм знаел, че има някаква конспирация в тва човешко тяло..
аз се чудя как може на някой да му хрумне да пусне такава тема...."ануса бил създаден за секс!"...божееее!!...тва срането е нещо второстепенно, нали...винаги съм знаел, че има някаква конспирация в тва човешко тяло..
както и че си лееееко тъп, нали!? =P~