View Full Version : Тест за бременост или най-дългите 5 мин...
Здравейте! Не пиша, за да искам съвет или пък да кажа нещо, което повечето знаят... Просто искам да споделя. Гледам тук доста теми от сорта на:"Приятелят ми не свърши в мен, после ми дойде, но коремчето ми расте... Може ли да съм бременна?" Честно казано шансът е много малък и все пак, момичетата започват да си въобразяват, обаче да ви кажа от личен опит НАПРАВЕТЕ си ТЕСТ.
Беше ме страх. Много. И само отлагах, сега не, тази седмица еди какво си, пък другата... и през цялото време си мислех как ще кажа на наще ако съм бременна. Тъй че в момента, когато си помислите че може да сте бремени, не пишете тема "Ама може ли", ами заберете най-добрата си приятелка/приятел, теста е 3.50. Това може да са най-дългите 5 минути в живота ви, но облекчението е голямо. Преживяването може да е и екстремно...
А ако теста е положителен, колкото по-рано сте разбрали, толкова по-добре, защото аборт се прави до третия месец...
alkobalko
10-17-2006, 18:22
Всичко написано е много точно. Но най- вярно е това за тези 5 мин. И аз мен бяха най-дългите през целия ми живот.
miloto_girl_4e
10-17-2006, 18:30
Всичко написано е много точно. Но най- вярно е това за тези 5 мин. И аз мен бяха най-дългите през целия ми живот.
и моите, и моите... :?
tova bqha nai-ko6marnite miniti v celiq mi jivot,nai-ko6marnite!
SmiLe_BaBy{P}
10-17-2006, 19:36
Тези кошмарни 5 минути най-добре ги усетиха ноктите ми.Толкова нервна аз досега не съм била.... :?
анонимна.
10-17-2006, 22:28
здравейте,
днеска приятелят ми се испусна без да иска, но чак сега ми го каза.
искам да знам колко време след акта теста може да ми покаже точен резултат и след колко може да ми покаже с точност 99%
Някои пък се надяват след тия 5 минути живота им наистина да се промени. В днешно време е изключително кофти ако една жена неможе да съсздаде поколение- тя става ненужна. Само любовта задържа двамата ама и тя истива след време...
alkobalko
10-18-2006, 04:24
Някои пък се надяват след тия 5 минути живота им наистина да се промени. В днешно време е изключително кофти ако една жена неможе да съсздаде поколение- тя става ненужна. Само любовта задържа двамата ама и тя истива след време...
Напълно съм съгласна, че това да създадеш поколение е може би мисията, с която сме изпратени тук. Но при всички положения след тези 5 минути животът ти се промения. За едно момиче на 15-17, дори и 18 години едно дете би било в тежест. Не, че покрепям абортът, но за мен е немислимо едно детеда роди и отгледа дете. Аз също преживях тези 5 минути и мога да кажа, че ми се сториха като 5 часа, в които не знаех какво да правя с живота си в бъдеще. В същото време бяха като 5 секунди, през които имах време може би за последно да се чувствам свободна и без грижи. Дори и теста да е отрицателен това оставя една следа в съзнанието на момичето. Сигурна съм, че след време всички ще искаме да създадем поколение, но сега поне според мен е рано.
BLaCk_LaDY_
10-18-2006, 05:34
kato se setq za tiq 5 minuti,v koito togava bukvalno ne znaeh kyde se namiram..ne iskam da si go spomnqm :-#
Абе, курволяци малки, що като сте толко малки и за вас е немислимо да имате деца, щото дефакто и вие сте деца... ТА що изобщо правите секс ? :-s
Много са ми интересни тия индивиди като вас... 'най дългите ми 5 минути'... К*РА МИ ЯНКО ! А докато ви помпаха гаджетата ви беше добре, а ?
Щом не сте готови да понесете последствията не правете секс.
Бебето е последствие което не може е така да хвърлиш в канала с чиста съвест. Ама то каква съвест на 15 години... ](*,)
Не могат да си държат краката затворени, бързат да пораснат, а на всичкото отгоре и без презервативче процедуират... и после 'най-дългите ми...' ай сиктир. :-({|=
здравейте,
искам да знам колко време след акта теста може да ми покаже точен резултат и след колко може да ми покаже с точност 99%
След 7 дни можеш да си направиш тест
Вярно е тва за 5те минути. То4еха ми се като 5 4аса....
анонимна.
10-18-2006, 10:16
значи да изчакам 7 дни и тогава да си направя тест,така ли?
Тест можеш да си направиш най-рано 7 дни след акта, така че да отчете вярно... А ако приятелят ти е свършил в теб, както казваш, не е няколко дни след като ти е свършил цилъка, а напротив - около периода на овулацията ти и не са минали 72 часа, по-добре пий постинор или новото хапче...
sexy_tigar4e_MM
10-18-2006, 15:26
i az sum na tova mnenie,eto vijdate li 4e ima i smisleni temi vuv foruma :wink: =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt006
iskamTe_vednaga
10-18-2006, 15:29
и моите, и моите... :?
да тъка е напълно съм съгласна че са ацки дълги и мъчителни
sexy_tigar4e_MM
10-18-2006, 15:30
здравейте,
искам да знам колко време след акта теста може да ми покаже точен резултат и след колко може да ми покаже с точност 99% mi ako misli6 4e ima nujada pii LAPYDYL ILI POSTINOR
BLaCk_LaDY_
10-18-2006, 17:37
Абе, курволяци малки, що като сте толко малки и за вас е немислимо да имате деца, щото дефакто и вие сте деца... ТА що изобщо правите секс ? :-s
Много са ми интересни тия индивиди като вас... 'най дългите ми 5 минути'... К*РА МИ ЯНКО ! А докато ви помпаха гаджетата ви беше добре, а ?
Бебето е последствие което не може е така да хвърлиш в канала с чиста съвест. Ама то каква съвест на 15 години... ](*,)
Не могат да си държат краката затворени, бързат да пораснат, а на всичкото отгоре и без презервативче процедуират... и после 'най-дългите ми...' ай сиктир. :-({|=
aide ne byrzai s obidite,a =; pyrvo ne znaesh obstoqtelstvata i ne mojesh da narichash kogoto iskash-"kurvolqci" ! ne slagai pod obsht znamwnatel vsichki momicheta,zatvarqi si ti krakata i misli za sebe si,ne kato ostanalite "kurvolqci"..profesori..
maybelline
10-18-2006, 17:46
За мен не бяха мъчителни и трудни.Бяха по-скоро...интересни.Не ме разбирайте погрешно,но аз усещах че няма за какво да се тревожа,въпреки,че се реших на теста.
krem4et0
10-18-2006, 18:08
Правила съм си 1 път-не,че ме закъсняваше или беше станал фал.Просто се бях паникьосала-беше след първия път.Знаех,че е невъзможно,но се притеснявах.Направих го самичка в къщи и бях нервна доста.Не ми се стори безкрайно времето-просто исках да се успокоя.Ох,ама другия път с гаджето ще правя такива неща.Дано не ми се налага де!
^FIESTA^_M
10-18-2006, 22:31
Здравейте! Не пиша, за да искам съвет или пък да кажа нещо, което повечето знаят... Просто искам да споделя. Гледам тук доста теми от сорта на:"Приятелят ми не свърши в мен, после ми дойде, но коремчето ми расте... Може ли да съм бременна?" Честно казано шансът е много малък и все пак, момичетата започват да си въобразяват, обаче да ви кажа от личен опит НАПРАВЕТЕ си ТЕСТ.
Беше ме страх. Много. И само отлагах, сега не, тази седмица еди какво си, пък другата... и през цялото време си мислех как ще кажа на наще ако съм бременна. Тъй че в момента, когато си помислите че може да сте бремени, не пишете тема "Ама може ли", ами заберете най-добрата си приятелка/приятел, теста е 3.50. Това може да са най-дългите 5 минути в живота ви, но облекчението е голямо. Преживяването може да е и екстремно...
А ако теста е положителен, колкото по-рано сте разбрали, толкова по-добре, защото аборт се прави до третия месец...
Познато чуство е тва....
Аз един път съм си правила тест защото се паникьосах не ми идваше гадеше ми се и дрън дрън.....първо гледах теста около 10 минути и на края ми дойде молко смелост и го направих но пък беше осопокоителен резултата......"-"
но ако беше положтелен не знам но въпреки че съм на 16 бих отгледала дето със помоща на нашите и приятелят ми той все пак е на 20 а и никога не бих посегнала на едно такова ембрионче.....незнам но повечето си мислят че времето не е за деца сего но майките ви са раждали също много млади
[quote="Анонимко" "Приятелят ми не свърши в мен, после ми дойде, но коремчето ми расте... Може ли да съм бременна?"[/quote]
И аз го задавах този тъп въпрос и на един приятел му писна, хвана ме и ме накара да си направя тест, който беше отрицателен, но нали за нещо трябва да се паникьосваме :roll: :roll:
HopeLesss
10-19-2006, 20:42
Не, че покрепям абортът, но за мен е немислимо едно детеда роди и отгледа дете.[/b]
Децата не правят секс и затова не им се налага да раждат и да отглеждат деца... Щом един човек е достатъчно порастнал, за да прави секс, значи е достатъчно голям да поеме отговорността. Не че не се случват и гафове, но... :roll:
Съгласен съм! Щом си достатъчно голям да се ебеш тряя да си носиш последствията! Верно съчувствам ви че тея 5 минути са дълги! Особено на Sindel!!!! ха хаахах ахаха даааа забавно беше тогава...
WindWaker
10-20-2006, 07:56
pyrviq pyt kogato s priqtelkata re6ihme da si napravi edin test (mislihme si 4e naistina e stanal gaf) be6e golqmo 6ou....tq verno dosta se pritesni. az oba4e si sednah na PC-to, pusnah si Doom 3 bitkata s finalniq bos i vyooooob6te izklu4ih za testa....(e ne syvsem, ma pone si obyrnah vnimanieto v druga posoka vmesto da sedq nerven....)
Ей JONYYYYY! А бой?!!! :-D То последния път като го правих тоя тест си беше само за профилактика... Освен тва кво съ4увстваш - хилеше се през цялото време :-D
awe ei...q se osyznaite !!! Vsi4ki li ot toq forum sa si pravili test ?!?!?! Vsqko momi4e li e imalo "ko6marni 5 min" ... vie go izkarahte 4e vsqka edna si e praila test...kato...are nemam dumi prosti....
значи да изчакам 7 дни и тогава да си направя тест,така ли?
След като сте го правили без презерватив и е свършил вътре, защо не пиеш Постинор?
aide ne byrzai s obidite,a =; pyrvo ne znaesh obstoqtelstvata i ne mojesh da narichash kogoto iskash-"kurvolqci" ! ne slagai pod obsht znamwnatel vsichki momicheta,zatvarqi si ti krakata i misli za sebe si,ne kato ostanalite "kurvolqci"..profesori..
Точно пък ти недей да ми даваш наклон на чучура с тая латиница.
Кви обстоятелства кви пет лева ? :-s
Половината тука сте някакви 'сексапилни' 14-15 годишни момиченца дето наскоро са открили, че странно изглеждащото нещо между краката им не е направено само за пикане и юруш да правят секс.
После 'най-кошмарните 5 минути' ... е имам новина за теб. Моите най-кошмарни 5 минути са като ви чета дебилните теми и последващите ги дебилни отговори. Визирам теб.
Курволяци сте. Щом сте прибегнали до теста за бременност и хленчите, че 'ОХ, ами ако съм бременна ?! как ще кажа на мама и тати, като те дори не знаят че вече не съм девствена.' значи сте курволяци. При това малки.
Аз краката и да си ги държа отворени, най-много да ми настинат топките. :-({|=
a kak se pravi testa vsa6tnost :|
Аз пък ше ви кажа че с тия големи аватари сте големи педерасти!
a kak se pravi testa vsa6tnost :|
Като за начало си го взимаш от аптеката, има си опътване за позване, но общо взето има една пипетка, хващаш няколко капки от урината (най-добре сутрината,защото тогава хормонът, който се отделя при бремените е в най-голяма концентрация), после ги слагаш в една "клетка" , затваряш отворчето и чакаш 5-7 минути, а след 10 теста вече не отчита правилно и примерно ако го погледнеш след 20 мин и има 2 чертички, не значи че си бремена. Но всичко си го пише в опътването