- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременост или най-дългите 5 мин...
Здравейте! Не пиша, за да искам съвет или пък да кажа нещо, което повечето знаят... Просто искам да споделя. Гледам тук доста теми от сорта на:"Приятелят ми не свърши в мен, после ми дойде, но коремчето ми расте... Може ли да съм бременна?" Честно казано шансът е много малък и все пак, момичетата започват да си въобразяват, обаче да ви кажа от личен опит НАПРАВЕТЕ си ТЕСТ.
Беше ме страх. Много. И само отлагах, сега не, тази седмица еди какво си, пък другата... и през цялото време си мислех как ще кажа на наще ако съм бременна. Тъй че в момента, когато си помислите че може да сте бремени, не пишете тема "Ама може ли", ами заберете най-добрата си приятелка/приятел, теста е 3.50. Това може да са най-дългите 5 минути в живота ви, но облекчението е голямо. Преживяването може да е и екстремно...
А ако теста е положителен, колкото по-рано сте разбрали, толкова по-добре, защото аборт се прави до третия месец...
Всичко написано е много точно. Но най- вярно е това за тези 5 мин. И аз мен бяха най-дългите през целия ми живот.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
и моите, и моите...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
tova bqha nai-ko6marnite miniti v celiq mi jivot,nai-ko6marnite!
Тези кошмарни 5 минути най-добре ги усетиха ноктите ми.Толкова нервна аз досега не съм била....![]()
здравейте,
днеска приятелят ми се испусна без да иска, но чак сега ми го каза.
искам да знам колко време след акта теста може да ми покаже точен резултат и след колко може да ми покаже с точност 99%
42 дена.
Някои пък се надяват след тия 5 минути живота им наистина да се промени. В днешно време е изключително кофти ако една жена неможе да съсздаде поколение- тя става ненужна. Само любовта задържа двамата ама и тя истива след време...
Напълно съм съгласна, че това да създадеш поколение е може би мисията, с която сме изпратени тук. Но при всички положения след тези 5 минути животът ти се промения. За едно момиче на 15-17, дори и 18 години едно дете би било в тежест. Не, че покрепям абортът, но за мен е немислимо едно детеда роди и отгледа дете. Аз също преживях тези 5 минути и мога да кажа, че ми се сториха като 5 часа, в които не знаех какво да правя с живота си в бъдеще. В същото време бяха като 5 секунди, през които имах време може би за последно да се чувствам свободна и без грижи. Дори и теста да е отрицателен това оставя една следа в съзнанието на момичето. Сигурна съм, че след време всички ще искаме да създадем поколение, но сега поне според мен е рано.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kato se setq za tiq 5 minuti,v koito togava bukvalno ne znaeh kyde se namiram..ne iskam da si go spomnqm![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Абе, курволяци малки, що като сте толко малки и за вас е немислимо да имате деца, щото дефакто и вие сте деца... ТА що изобщо правите секс ?![]()
Много са ми интересни тия индивиди като вас... 'най дългите ми 5 минути'... К*РА МИ ЯНКО ! А докато ви помпаха гаджетата ви беше добре, а ?
Щом не сте готови да понесете последствията не правете секс.
Бебето е последствие което не може е така да хвърлиш в канала с чиста съвест. Ама то каква съвест на 15 години...![]()
Не могат да си държат краката затворени, бързат да пораснат, а на всичкото отгоре и без презервативче процедуират... и после 'най-дългите ми...' ай сиктир.![]()
След 7 дни можеш да си направиш тестПървоначално написано от анонимна.
Вярно е тва за 5те минути. То4еха ми се като 5 4аса....
![]()
Робинята на Quench
значи да изчакам 7 дни и тогава да си направя тест,така ли?
Тест можеш да си направиш най-рано 7 дни след акта, така че да отчете вярно... А ако приятелят ти е свършил в теб, както казваш, не е няколко дни след като ти е свършил цилъка, а напротив - около периода на овулацията ти и не са минали 72 часа, по-добре пий постинор или новото хапче...
aide ne byrzai s obidite,aПървоначално написано от tX
pyrvo ne znaesh obstoqtelstvata i ne mojesh da narichash kogoto iskash-"kurvolqci" ! ne slagai pod obsht znamwnatel vsichki momicheta,zatvarqi si ti krakata i misli za sebe si,ne kato ostanalite "kurvolqci"..profesori..
...TaKe mE In YouR ArmS...
За мен не бяха мъчителни и трудни.Бяха по-скоро...интересни.Не ме разбирайте погрешно,но аз усещах че няма за какво да се тревожа,въпреки,че се реших на теста.
Правила съм си 1 път-не,че ме закъсняваше или беше станал фал.Просто се бях паникьосала-беше след първия път.Знаех,че е невъзможно,но се притеснявах.Направих го самичка в къщи и бях нервна доста.Не ми се стори безкрайно времето-просто исках да се успокоя.Ох,ама другия път с гаджето ще правя такива неща.Дано не ми се налага де!
Познато чуство е тва....Първоначално написано от Анонимко
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
Аз един път съм си правила тест защото се паникьосах не ми идваше гадеше ми се и дрън дрън.....първо гледах теста около 10 минути и на края ми дойде молко смелост и го направих но пък беше осопокоителен резултата......"-"
но ако беше положтелен не знам но въпреки че съм на 16 бих отгледала дето със помоща на нашите и приятелят ми той все пак е на 20 а и никога не бих посегнала на едно такова ембрионче.....незнам но повечето си мислят че времето не е за деца сего но майките ви са раждали също много млади
[quote="Анонимко" "Приятелят ми не свърши в мен, после ми дойде, но коремчето ми расте... Може ли да съм бременна?"[/quote]
И аз го задавах този тъп въпрос и на един приятел му писна, хвана ме и ме накара да си направя тест, който беше отрицателен, но нали за нещо трябва да се паникьосваме![]()
![]()
Децата не правят секс и затова не им се налага да раждат и да отглеждат деца... Щом един човек е достатъчно порастнал, за да прави секс, значи е достатъчно голям да поеме отговорността. Не че не се случват и гафове, но...Първоначално написано от Aleandra
![]()