.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Тест за бременост или най-дългите 5 мин...

Здравейте! Не пиша, за да искам съвет или пък да кажа нещо, което повечето знаят... Просто искам да споделя. Гледам тук доста теми от сорта на:"Приятелят ми не свърши в мен, после ми дойде, но коремчето ми расте... Може ли да съм бременна?" Честно казано шансът е много малък и все пак, момичетата започват да си въобразяват, обаче да ви кажа от личен опит НАПРАВЕТЕ си ТЕСТ.
    Беше ме страх. Много. И само отлагах, сега не, тази седмица еди какво си, пък другата... и през цялото време си мислех как ще кажа на наще ако съм бременна. Тъй че в момента, когато си помислите че може да сте бремени, не пишете тема "Ама може ли", ами заберете най-добрата си приятелка/приятел, теста е 3.50. Това може да са най-дългите 5 минути в живота ви, но облекчението е голямо. Преживяването може да е и екстремно...
    А ако теста е положителен, колкото по-рано сте разбрали, толкова по-добре, защото аборт се прави до третия месец...

Всичко написано е много точно. Но най- вярно е това за тези 5 мин. И аз мен бяха най-дългите през целия ми живот.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Всичко написано е много точно. Но най- вярно е това за тези 5 мин. И аз мен бяха най-дългите през целия ми живот.

и моите, и моите...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    tova bqha nai-ko6marnite miniti v celiq mi jivot,nai-ko6marnite!

Повече от фен
    Тези кошмарни 5 минути най-добре ги усетиха ноктите ми.Толкова нервна аз досега не съм била....

анонимна.
    Guest
    здравейте,
    днеска приятелят ми се испусна без да иска, но чак сега ми го каза.
    искам да знам колко време след акта теста може да ми покаже точен резултат и след колко може да ми покаже с точност 99%

Guest
    42 дена.

Guest
    Някои пък се надяват след тия 5 минути живота им наистина да се промени. В днешно време е изключително кофти ако една жена неможе да съсздаде поколение- тя става ненужна. Само любовта задържа двамата ама и тя истива след време...

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Някои пък се надяват след тия 5 минути живота им наистина да се промени. В днешно време е изключително кофти ако една жена неможе да съсздаде поколение- тя става ненужна. Само любовта задържа двамата ама и тя истива след време...
    Напълно съм съгласна, че това да създадеш поколение е може би мисията, с която сме изпратени тук. Но при всички положения след тези 5 минути животът ти се промения. За едно момиче на 15-17, дори и 18 години едно дете би било в тежест. Не, че покрепям абортът, но за мен е немислимо едно детеда роди и отгледа дете. Аз също преживях тези 5 минути и мога да кажа, че ми се сториха като 5 часа, в които не знаех какво да правя с живота си в бъдеще. В същото време бяха като 5 секунди, през които имах време може би за последно да се чувствам свободна и без грижи. Дори и теста да е отрицателен това оставя една следа в съзнанието на момичето. Сигурна съм, че след време всички ще искаме да създадем поколение, но сега поне според мен е рано.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    Разград
    kato se setq za tiq 5 minuti,v koito togava bukvalno ne znaeh kyde se namiram..ne iskam da si go spomnqm
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Повече от фен
    Абе, курволяци малки, що като сте толко малки и за вас е немислимо да имате деца, щото дефакто и вие сте деца... ТА що изобщо правите секс ?
    Много са ми интересни тия индивиди като вас... 'най дългите ми 5 минути'... К*РА МИ ЯНКО ! А докато ви помпаха гаджетата ви беше добре, а ?
    Щом не сте готови да понесете последствията не правете секс.
    Бебето е последствие което не може е така да хвърлиш в канала с чиста съвест. Ама то каква съвест на 15 години...

Не могат да си държат краката затворени, бързат да пораснат, а на всичкото отгоре и без презервативче процедуират... и после 'най-дългите ми...' ай сиктир.

Цитирай Първоначално написано от анонимна.
    здравейте,
    искам да знам колко време след акта теста може да ми покаже точен резултат и след колко може да ми покаже с точност 99%
    След 7 дни можеш да си направиш тест

Мега фен
    Град
    SF
    Вярно е тва за 5те минути. То4еха ми се като 5 4аса....

Робинята на Quench

анонимна.
    Guest
    значи да изчакам 7 дни и тогава да си направя тест,така ли?

Тест можеш да си направиш най-рано 7 дни след акта, така че да отчете вярно... А ако приятелят ти е свършил в теб, както казваш, не е няколко дни след като ти е свършил цилъка, а напротив - около периода на овулацията ти и не са минали 72 часа, по-добре пий постинор или новото хапче...

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Тест за бременост или най-дългите 5 мин...

i az sum na tova mnenie,eto vijdate li 4e ima i smisleni temi vuv foruma =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

и моите, и моите...
    да тъка е напълно съм съгласна че са ацки дълги и мъчителни

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от анонимна.
    здравейте,
    mi ako misli6 4e ima nujada pii LAPYDYL ILI POSTINOR

Голям фен
    Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Абе, курволяци малки, що като сте толко малки и за вас е немислимо да имате деца, щото дефакто и вие сте деца... ТА що изобщо правите секс ?
    Много са ми интересни тия индивиди като вас... 'най дългите ми 5 минути'... К*РА МИ ЯНКО ! А докато ви помпаха гаджетата ви беше добре, а ?
    Щом не сте готови да понесете последствията не правете секс.
    Бебето е последствие което не може е така да хвърлиш в канала с чиста съвест. Ама то каква съвест на 15 години...

Не могат да си държат краката затворени, бързат да пораснат, а на всичкото отгоре и без презервативче процедуират... и после 'най-дългите ми...' ай сиктир.
    aide ne byrzai s obidite,a pyrvo ne znaesh obstoqtelstvata i ne mojesh da narichash kogoto iskash-"kurvolqci" ! ne slagai pod obsht znamwnatel vsichki momicheta,zatvarqi si ti krakata i misli za sebe si,ne kato ostanalite "kurvolqci"..profesori..
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Супер фен Аватара на maybelline
    За мен не бяха мъчителни и трудни.Бяха по-скоро...интересни.Не ме разбирайте погрешно,но аз усещах че няма за какво да се тревожа,въпреки,че се реших на теста.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правила съм си 1 път-не,че ме закъсняваше или беше станал фал.Просто се бях паникьосала-беше след първия път.Знаех,че е невъзможно,но се притеснявах.Направих го самичка в къщи и бях нервна доста.Не ми се стори безкрайно времето-просто исках да се успокоя.Ох,ама другия път с гаджето ще правя такива неща.Дано не ми се налага де!

Град
    Свищов

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте! Не пиша, за да искам съвет или пък да кажа нещо, което повечето знаят... Просто искам да споделя. Гледам тук доста теми от сорта на:"Приятелят ми не свърши в мен, после ми дойде, но коремчето ми расте... Може ли да съм бременна?" Честно казано шансът е много малък и все пак, момичетата започват да си въобразяват, обаче да ви кажа от личен опит НАПРАВЕТЕ си ТЕСТ.
    Беше ме страх. Много. И само отлагах, сега не, тази седмица еди какво си, пък другата... и през цялото време си мислех как ще кажа на наще ако съм бременна. Тъй че в момента, когато си помислите че може да сте бремени, не пишете тема "Ама може ли", ами заберете най-добрата си приятелка/приятел, теста е 3.50. Това може да са най-дългите 5 минути в живота ви, но облекчението е голямо. Преживяването може да е и екстремно...
    А ако теста е положителен, колкото по-рано сте разбрали, толкова по-добре, защото аборт се прави до третия месец...
    Познато чуство е тва....
    Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Аз един път съм си правила тест защото се паникьосах не ми идваше гадеше ми се и дрън дрън.....първо гледах теста около 10 минути и на края ми дойде молко смелост и го направих но пък беше осопокоителен резултата......"-"
    но ако беше положтелен не знам но въпреки че съм на 16 бих отгледала дето със помоща на нашите и приятелят ми той все пак е на 20 а и никога не бих посегнала на едно такова ембрионче.....незнам но повечето си мислят че времето не е за деца сего но майките ви са раждали също много млади

Guest

[quote="Анонимко" "Приятелят ми не свърши в мен, после ми дойде, но коремчето ми расте... Може ли да съм бременна?"[/quote]

И аз го задавах този тъп въпрос и на един приятел му писна, хвана ме и ме накара да си направя тест, който беше отрицателен, но нали за нещо трябва да се паникьосваме

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не, че покрепям абортът, но за мен е немислимо едно детеда роди и отгледа дете.[/b]
    Децата не правят секс и затова не им се налага да раждат и да отглеждат деца... Щом един човек е достатъчно порастнал, за да прави секс, значи е достатъчно голям да поеме отговорността. Не че не се случват и гафове, но...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си