View Full Version : samo za mom4eta ili i za momi4eta koito sa probvali
kakvo izpitvate dokato lijete nqkoi?priqtno li e ?vazbujdate li se? =P~ :lol: :lol: :smt016 :smt016 :smt016
WindWaker
10-18-2006, 11:02
mi....izpitvam....izpitvam 4e q lija....xax. i da vuzbujda6to e. mai e normalno m?
Лизала съм момиче и е доста приятно като усещане. Но-повече си падам по свирки, което като правя тотално ме възбужда и винаги след тази част съм готова за здрав секс :P
Нз що ама не ме изкефи особено като пробвах. Не е възбуждащо [-X И освен тва не е верно 4е сексът между жени бил по-хубав щото една жена винаги знаела как и можела да достави на друга по-голямо удоволствие от един мъй. Неее... Не знам дали щот тогава и двете бяхме бая неопитни ама нит тя се изкефи мнооо мнооо нит аз. Мъжете лижат по-добре :-D
Komshiikata
10-18-2006, 12:01
Еми аз не сум пробвала ,но много искам :)
Обожавам да доставям това удоволствие на партньорката - и, естествено, много ме възбужда. Може би,тъй като съм emotional vampire, се наслаждавам на чувствата и усещанията на партньорката ми.
olive_oil
10-18-2006, 14:05
mi....izpitvam....izpitvam 4e q lija....xax. i da vuzbujda6to e. mai e normalno m?добре де,кажи ми какво му е възбуждащото???Обосно ви се плс,защото аз не въждам нищо възбуждащо в това,освен това,че ти е кеф,защото на нея й е кеф./МОМИЧЕ съм./
Уау! Точно от теб - като момиче - не очаквах такъв въпрос! Макар и не към мен,но... Длъжен съм да ти припомня,че удоволствието от секса минава първо през главата,не е ли така? Ако съм превъзходно оборудван физически да те накарам да изпиташ множествен оргазъм,но не мога да те възбудя там,горе,мислиш ли че ще ти е достатъчно само механичното движение?
WindWaker
10-18-2006, 14:14
Нз що ама не ме изкефи особено като пробвах. Не е възбуждащо [-X И освен тва не е верно 4е сексът между жени бил по-хубав щото една жена винаги знаела как и можела да достави на друга по-голямо удоволствие от един мъй. Неее... Не знам дали щот тогава и двете бяхме бая неопитни ама нит тя се изкефи мнооо мнооо нит аз. Мъжете лижат по-добре :-D
ti ne6to izvednaj si smeni mnenieto....mnooogo interesno. whatever ne mi se zanimava s komentari
olive_oil
10-18-2006, 14:15
Уау! Точно от теб - като момиче - не очаквах такъв въпрос! Макар и не към мен,но... Длъжен съм да ти припомня,че удоволствието от секса минава първо през главата,не е ли така? Ако съм превъзходно оборудван физически да те накарам да изпиташ множествен оргазъм,но не мога да те възбудя там,горе,мислиш ли че ще ти е достатъчно само механичното движение?ама не схващам.Тва ли ви възбужда - допира на женските полови органо до езика и устата ви?
WindWaker
10-18-2006, 14:20
mi....izpitvam....izpitvam 4e q lija....xax. i da vuzbujda6to e. mai e normalno m?добре де,кажи ми какво му е възбуждащото???Обосно ви се плс,защото аз не въждам нищо възбуждащо в това,освен това,че ти е кеф,защото на нея й е кеф./МОМИЧЕ съм./
miii kvo mu e vyzbujda6toto....ne si muj, nqma i da moje6 da razbere6, za6to e takova. sq izkazvaneto na quench zvu4i adski typo (ai toi nali golqm razbira4 sq da se podkrepq pi6e nqkvi izmi6liotini) no v ob6ti linii da - tova koeto kaza e po4ti nai-blizkoto "obosnovanie". kogato znam 4e i dostavqm udovolstvie - tova nosi golqma doza udovolstvie i na men. dobavqme fakta 4e tva se pak si e nqkakav vid seks, dobavqm fakta 4e ako si egoist v seksa - togava nqma da ti e vuzbujda6to da lije6, a samo da ti praqt svirki. a i vsy6nost nai-dobroto obqsnenie, takova kakvoto iska6, bi bilo ako prosto otvori6 re4nik i vidi6 kakvo zna4i dumata "vuzbujda6t/o". da znae6 samo 4e samata duma nqma ni6to ob6to s "izpitvam udovolstvie". a konkretno po vyprosa ima ob6to, sy6to e i udovolstvie da "lije6". samo 4e da me pita6 kakvo e i za6to e - az togaa 6te te pitam za6to zaharta ti e sladka i za6to q haresva6 ? razbra me nali ? ;]
За себе си мога само да говоря,естествено. Първо,имам леко странен психически профил,който може да се охарактеризира като моционален вампир (терминът идва от запада,не се сещам къде съм го чувал). Тоест,"храня" се с чувствата на другите - дали ще споделят, дали ще наблюдавам емоционалните им настроения, дали ще ги предизивиквам - няма значение. Когато са положителни, също се зареждам с такова настроение и обратното. Но винаги се чувствам удоволетворен от това.
Така, сега на въпроса - харесва ми 1. Фейс-ситинга,а оттук и това да ближа партньорката си. 2. Да наблюдавам реакцията й, да й доставям удоволствие с това да плъзгам езика си по устните й и т.н.
Capische?
olive_oil
10-18-2006, 15:01
ok.благодаря за компетентните отговори.А "захарта я харесвам",защото обичам да усещам "сладък вкус в устата си"
;)
olive_oil
10-18-2006, 15:32
хаха
лисичка
:lol:хм
?
iskamTe_vednaga
10-18-2006, 15:35
хаха
лисичка
:lol:
какво искаш да кажеш с това???
olive_oil
10-18-2006, 15:37
хаха
лисичка
:lol:
какво искаш да кажеш с това???закача ме :roll: :roll: :roll: :roll:
olive_oil
10-18-2006, 15:39
Тва ли ви възбужда - допира на женските полови органо до езика и устата ви?ама на този въпрос никой не ми отговори.В лизането има ли някакво ФИЗИЧЕСКО УДОВОЛСТВИЕ за мъжа/момчето
iskamTe_vednaga
10-18-2006, 15:41
Тва ли ви възбужда - допира на женските полови органо до езика и устата ви?ама на този въпрос никой не ми отговори.В лизането има ли някакво ФИЗИЧЕСКО УДОВОЛСТВИЕ за мъжа/момчето
е са ги закопа
Като се замисля - не,по-скоро ти казах,че си падам sub. Освен ако не ти харесва самото усещане на гладката лигавица и вкуса й... А,ето - да,харесва ми вкуса на любовните сокове :D
Tasty...
olive_oil
10-18-2006, 15:46
Като се замисля - не,по-скоро ти казах,че си падам sub. Освен ако не ти харесва самото усещане на гладката лигавица и вкуса й... А,ето - да,харесва ми вкуса на любовните сокове :D
Tasty...ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/ :arrow: :arrow: :arrow:
на прав път съм,нали
olive_oil
10-18-2006, 15:47
е са ги закопаа как иначе.Като не разбираш нещо :arrow: питай.Аз това направих
;)
iskamTe_vednaga
10-18-2006, 15:50
е са ги закопаа как иначе.Като не разбираш нещо :arrow: питай.Аз това направих
;)
естествено.никой не се ражда научен .питаш докато разбереш
"ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/
на прав път съм,нали"
мдам
айде няма да казвам това за свирката,че сега ще се пръкне някой интелект да ми каже,че съм бил гей....
And I'm just a wicked-sick pervert!
olive_oil
10-18-2006, 15:51
"ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/
на прав път съм,нали"
мдам
айде няма да казвам това за свирката,че сега ще се пръкне някой интелект да ми каже,че съм бил гей....
And I'm just a wicked-sick pervert!пиши ми на лично.че ме заинтригува...
WindWaker
10-18-2006, 17:13
на прав път съм,нали"
мдам
And I'm just a wicked-sick pervert!пиши ми на лично.че ме заинтригува...
xaxa olive_oil i ti li si wicked-sick pervert a ?
не,аз - тя май си е нормална
krem4et0
10-18-2006, 18:15
Tasty...ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/ :arrow: :arrow: :arrow:
на прав път съм,нали
Пенисът на гаджето ми не е гнусен определено.
Лизала съм момиче и е доста приятно като усещане. Но-повече си падам по свирки, което като правя тотално ме възбужда и винаги след тази част съм готова за здрав секс :P
Само така baby ,дай боже повече момичета като теб ,че да ни радват O:)
E te pove4eto sa taka spored men!Plus tova oralnata liubov e ednostranna-toest duhaneto i lizaneto sa napraveni za zadovolqvane na partniora,a ne tvoe li4no,taka 4e...
на прав път съм,нали
mnogo si tupa 4etno ... zemi se osuznai A?
za teb qvno vsi4ko e fizi4esko - ima dostatu4no na broi mehani4ni ne tolkova "gnusni" ne6ta deto moje da si gi napaha6 kadeto iska6... right?
Не разбирам... За кое съм си сменила мнението WindWalker? Не си спомням да съм давала друго мнение по такава тема... ма може и да бъркам... :-k
Който и да е
10-18-2006, 21:05
Аз пък много се кефя като лижа момиче. Е, удоволствието което получавам не е сексуално, но като я чувам как мърка от наслада, как телцето и трепти от удоволствие, как ми се е оставила ръцете...и просто полудявам от кеф.
bulgarche
10-18-2006, 21:28
Защо пускаш офтопик?
А и е по-добре д аса малко такивата жени, за да имаме с какво да се фукаме тия които сме се уредили (не че го правя де)
На мен инъче ми харесва, но по-скоро...нейните реакции на тялото след това което й направя
Като лижа усещам - гнусна миризма на копърка :-& . Приятно ли ми е - Не [-( . Не лижа гадни курвиу, само ако е много мое момиче и естествено е в изряден вид. Свирките също не са ми чак толкова кефещи.
Ами аз не съм пробвала,но приятелят ми казва,че е много възбуждащо.
kakvo izpitvate dokato lijete nqkoi?priqtno li e ?vazbujdate li se? =P~ :lol: :lol: :smt016 :smt016 :smt016
Усещането е всякаш лижеш путка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако не беше възбуждащо нямаше да го има въобще