Влез

View Full Version : samo za mom4eta ili i za momi4eta koito sa probvali

dreme
10-18-2006, 10:58
kakvo izpitvate dokato lijete nqkoi?priqtno li e ?vazbujdate li se? =P~ :lol: :lol: :smt016 :smt016 :smt016

WindWaker
10-18-2006, 11:02
mi....izpitvam....izpitvam 4e q lija....xax. i da vuzbujda6to e. mai e normalno m?

gotinam
10-18-2006, 11:19
Лизала съм момиче и е доста приятно като усещане. Но-повече си падам по свирки, което като правя тотално ме възбужда и винаги след тази част съм готова за здрав секс :P

SINDEL
10-18-2006, 11:51
Нз що ама не ме изкефи особено като пробвах. Не е възбуждащо [-X И освен тва не е верно 4е сексът между жени бил по-хубав щото една жена винаги знаела как и можела да достави на друга по-голямо удоволствие от един мъй. Неее... Не знам дали щот тогава и двете бяхме бая неопитни ама нит тя се изкефи мнооо мнооо нит аз. Мъжете лижат по-добре :-D

Komshiikata
10-18-2006, 12:01
Еми аз не сум пробвала ,но много искам :)

quench
10-18-2006, 13:19
Обожавам да доставям това удоволствие на партньорката - и, естествено, много ме възбужда. Може би,тъй като съм emotional vampire, се наслаждавам на чувствата и усещанията на партньорката ми.

olive_oil
10-18-2006, 14:05
mi....izpitvam....izpitvam 4e q lija....xax. i da vuzbujda6to e. mai e normalno m?добре де,кажи ми какво му е възбуждащото???Обосно ви се плс,защото аз не въждам нищо възбуждащо в това,освен това,че ти е кеф,защото на нея й е кеф./МОМИЧЕ съм./

quench
10-18-2006, 14:09
Уау! Точно от теб - като момиче - не очаквах такъв въпрос! Макар и не към мен,но... Длъжен съм да ти припомня,че удоволствието от секса минава първо през главата,не е ли така? Ако съм превъзходно оборудван физически да те накарам да изпиташ множествен оргазъм,но не мога да те възбудя там,горе,мислиш ли че ще ти е достатъчно само механичното движение?

WindWaker
10-18-2006, 14:14
Нз що ама не ме изкефи особено като пробвах. Не е възбуждащо [-X И освен тва не е верно 4е сексът между жени бил по-хубав щото една жена винаги знаела как и можела да достави на друга по-голямо удоволствие от един мъй. Неее... Не знам дали щот тогава и двете бяхме бая неопитни ама нит тя се изкефи мнооо мнооо нит аз. Мъжете лижат по-добре :-D

ti ne6to izvednaj si smeni mnenieto....mnooogo interesno. whatever ne mi se zanimava s komentari

olive_oil
10-18-2006, 14:15
Уау! Точно от теб - като момиче - не очаквах такъв въпрос! Макар и не към мен,но... Длъжен съм да ти припомня,че удоволствието от секса минава първо през главата,не е ли така? Ако съм превъзходно оборудван физически да те накарам да изпиташ множествен оргазъм,но не мога да те възбудя там,горе,мислиш ли че ще ти е достатъчно само механичното движение?ама не схващам.Тва ли ви възбужда - допира на женските полови органо до езика и устата ви?

WindWaker
10-18-2006, 14:20
mi....izpitvam....izpitvam 4e q lija....xax. i da vuzbujda6to e. mai e normalno m?добре де,кажи ми какво му е възбуждащото???Обосно ви се плс,защото аз не въждам нищо възбуждащо в това,освен това,че ти е кеф,защото на нея й е кеф./МОМИЧЕ съм./

miii kvo mu e vyzbujda6toto....ne si muj, nqma i da moje6 da razbere6, za6to e takova. sq izkazvaneto na quench zvu4i adski typo (ai toi nali golqm razbira4 sq da se podkrepq pi6e nqkvi izmi6liotini) no v ob6ti linii da - tova koeto kaza e po4ti nai-blizkoto "obosnovanie". kogato znam 4e i dostavqm udovolstvie - tova nosi golqma doza udovolstvie i na men. dobavqme fakta 4e tva se pak si e nqkakav vid seks, dobavqm fakta 4e ako si egoist v seksa - togava nqma da ti e vuzbujda6to da lije6, a samo da ti praqt svirki. a i vsy6nost nai-dobroto obqsnenie, takova kakvoto iska6, bi bilo ako prosto otvori6 re4nik i vidi6 kakvo zna4i dumata "vuzbujda6t/o". da znae6 samo 4e samata duma nqma ni6to ob6to s "izpitvam udovolstvie". a konkretno po vyprosa ima ob6to, sy6to e i udovolstvie da "lije6". samo 4e da me pita6 kakvo e i za6to e - az togaa 6te te pitam za6to zaharta ti e sladka i za6to q haresva6 ? razbra me nali ? ;]

quench
10-18-2006, 14:21
За себе си мога само да говоря,естествено. Първо,имам леко странен психически профил,който може да се охарактеризира като моционален вампир (терминът идва от запада,не се сещам къде съм го чувал). Тоест,"храня" се с чувствата на другите - дали ще споделят, дали ще наблюдавам емоционалните им настроения, дали ще ги предизивиквам - няма значение. Когато са положителни, също се зареждам с такова настроение и обратното. Но винаги се чувствам удоволетворен от това.
Така, сега на въпроса - харесва ми 1. Фейс-ситинга,а оттук и това да ближа партньорката си. 2. Да наблюдавам реакцията й, да й доставям удоволствие с това да плъзгам езика си по устните й и т.н.
Capische?

olive_oil
10-18-2006, 15:01
ok.благодаря за компетентните отговори.А "захарта я харесвам",защото обичам да усещам "сладък вкус в устата си"
;)

quench
10-18-2006, 15:03
хаха
лисичка
:lol:

olive_oil
10-18-2006, 15:32
хаха
лисичка
:lol:хм
?

iskamTe_vednaga
10-18-2006, 15:35
хаха
лисичка
какво искаш да кажеш с това???

olive_oil
10-18-2006, 15:37
хаха
лисичка
какво искаш да кажеш с това???закача ме :roll: :roll: :roll: :roll:

olive_oil
10-18-2006, 15:39
Тва ли ви възбужда - допира на женските полови органо до езика и устата ви?ама на този въпрос никой не ми отговори.В лизането има ли някакво ФИЗИЧЕСКО УДОВОЛСТВИЕ за мъжа/момчето

iskamTe_vednaga
10-18-2006, 15:41
Тва ли ви възбужда - допира на женските полови органо до езика и устата ви?ама на този въпрос никой не ми отговори.В лизането има ли някакво ФИЗИЧЕСКО УДОВОЛСТВИЕ за мъжа/момчето
е са ги закопа

quench
10-18-2006, 15:42
Като се замисля - не,по-скоро ти казах,че си падам sub. Освен ако не ти харесва самото усещане на гладката лигавица и вкуса й... А,ето - да,харесва ми вкуса на любовните сокове :D
Tasty...

olive_oil
10-18-2006, 15:46
Като се замисля - не,по-скоро ти казах,че си падам sub. Освен ако не ти харесва самото усещане на гладката лигавица и вкуса й... А,ето - да,харесва ми вкуса на любовните сокове :D
Tasty...ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/ :arrow: :arrow: :arrow:
на прав път съм,нали

olive_oil
10-18-2006, 15:47
е са ги закопаа как иначе.Като не разбираш нещо :arrow: питай.Аз това направих
;)

iskamTe_vednaga
10-18-2006, 15:50
е са ги закопаа как иначе.Като не разбираш нещо :arrow: питай.Аз това направих
;)
естествено.никой не се ражда научен .питаш докато разбереш

quench
10-18-2006, 15:50
"ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/
на прав път съм,нали"

мдам
айде няма да казвам това за свирката,че сега ще се пръкне някой интелект да ми каже,че съм бил гей....

And I'm just a wicked-sick pervert!

olive_oil
10-18-2006, 15:51
"ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/
на прав път съм,нали"

мдам
айде няма да казвам това за свирката,че сега ще се пръкне някой интелект да ми каже,че съм бил гей....

And I'm just a wicked-sick pervert!пиши ми на лично.че ме заинтригува...

WindWaker
10-18-2006, 17:13
на прав път съм,нали"

мдам

And I'm just a wicked-sick pervert!пиши ми на лично.че ме заинтригува...

xaxa olive_oil i ti li si wicked-sick pervert a ?

quench
10-18-2006, 17:24
не,аз - тя май си е нормална

krem4et0
10-18-2006, 18:15
Tasty...ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/ :arrow: :arrow: :arrow:
на прав път съм,нали
Пенисът на гаджето ми не е гнусен определено.

Nasindo
10-18-2006, 18:49
Лизала съм момиче и е доста приятно като усещане. Но-повече си падам по свирки, което като правя тотално ме възбужда и винаги след тази част съм готова за здрав секс :P

Само така baby ,дай боже повече момичета като теб ,че да ни радват O:)

10-18-2006, 19:42

E te pove4eto sa taka spored men!Plus tova oralnata liubov e ednostranna-toest duhaneto i lizaneto sa napraveni za zadovolqvane na partniora,a ne tvoe li4no,taka 4e...

10-18-2006, 20:55
на прав път съм,нали

mnogo si tupa 4etno ... zemi se osuznai A?
za teb qvno vsi4ko e fizi4esko - ima dostatu4no na broi mehani4ni ne tolkova "gnusni" ne6ta deto moje da si gi napaha6 kadeto iska6... right?

SINDEL
10-18-2006, 20:55
Не разбирам... За кое съм си сменила мнението WindWalker? Не си спомням да съм давала друго мнение по такава тема... ма може и да бъркам... :-k

Който и да е
10-18-2006, 21:05
Аз пък много се кефя като лижа момиче. Е, удоволствието което получавам не е сексуално, но като я чувам как мърка от наслада, как телцето и трепти от удоволствие, как ми се е оставила ръцете...и просто полудявам от кеф.

bulgarche
10-18-2006, 21:28

Защо пускаш офтопик?
А и е по-добре д аса малко такивата жени, за да имаме с какво да се фукаме тия които сме се уредили (не че го правя де)

На мен инъче ми харесва, но по-скоро...нейните реакции на тялото след това което й направя

Amayo
10-18-2006, 23:56
Като лижа усещам - гнусна миризма на копърка :-& . Приятно ли ми е - Не [-( . Не лижа гадни курвиу, само ако е много мое момиче и естествено е в изряден вид. Свирките също не са ми чак толкова кефещи.

koalka
10-19-2006, 04:13
Ами аз не съм пробвала,но приятелят ми казва,че е много възбуждащо.

10-19-2006, 06:30
kakvo izpitvate dokato lijete nqkoi?priqtno li e ?vazbujdate li se? =P~ :lol: :lol: :smt016 :smt016 :smt016

Усещането е всякаш лижеш путка :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ако не беше възбуждащо нямаше да го има въобще