- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samo za mom4eta ili i za momi4eta koito sa probvali
kakvo izpitvate dokato lijete nqkoi?priqtno li e ?vazbujdate li se?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi....izpitvam....izpitvam 4e q lija....xax. i da vuzbujda6to e. mai e normalno m?
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Нз що ама не ме изкефи особено като пробвах. Не е възбуждащоИ освен тва не е верно 4е сексът между жени бил по-хубав щото една жена винаги знаела как и можела да достави на друга по-голямо удоволствие от един мъй. Неее... Не знам дали щот тогава и двете бяхме бая неопитни ама нит тя се изкефи мнооо мнооо нит аз. Мъжете лижат по-добре
![]()
![]()
Робинята на Quench
Еми аз не сум пробвала ,но много искам![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Обожавам да доставям това удоволствие на партньорката - и, естествено, много ме възбужда. Може би,тъй като съм emotional vampire, се наслаждавам на чувствата и усещанията на партньорката ми.
добре де,кажи ми какво му е възбуждащото???Обосно ви се плс,защото аз не въждам нищо възбуждащо в това,освен това,че ти е кеф,защото на нея й е кеф./МОМИЧЕ съм./Първоначално написано от WindWaker
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Уау! Точно от теб - като момиче - не очаквах такъв въпрос! Макар и не към мен,но... Длъжен съм да ти припомня,че удоволствието от секса минава първо през главата,не е ли така? Ако съм превъзходно оборудван физически да те накарам да изпиташ множествен оргазъм,но не мога да те възбудя там,горе,мислиш ли че ще ти е достатъчно само механичното движение?
ti ne6to izvednaj si smeni mnenieto....mnooogo interesno. whatever ne mi se zanimava s komentariПървоначално написано от SINDEL
ама не схващам.Тва ли ви възбужда - допира на женските полови органо до езика и устата ви?Първоначално написано от quench
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
miii kvo mu e vyzbujda6toto....ne si muj, nqma i da moje6 da razbere6, za6to e takova. sq izkazvaneto na quench zvu4i adski typo (ai toi nali golqm razbira4 sq da se podkrepq pi6e nqkvi izmi6liotini) no v ob6ti linii da - tova koeto kaza e po4ti nai-blizkoto "obosnovanie". kogato znam 4e i dostavqm udovolstvie - tova nosi golqma doza udovolstvie i na men. dobavqme fakta 4e tva se pak si e nqkakav vid seks, dobavqm fakta 4e ako si egoist v seksa - togava nqma da ti e vuzbujda6to da lije6, a samo da ti praqt svirki. a i vsy6nost nai-dobroto obqsnenie, takova kakvoto iska6, bi bilo ako prosto otvori6 re4nik i vidi6 kakvo zna4i dumata "vuzbujda6t/o". da znae6 samo 4e samata duma nqma ni6to ob6to s "izpitvam udovolstvie". a konkretno po vyprosa ima ob6to, sy6to e i udovolstvie da "lije6". samo 4e da me pita6 kakvo e i za6to e - az togaa 6te te pitam za6to zaharta ti e sladka i za6to q haresva6 ? razbra me nali ? ;]Първоначално написано от olive_oil
За себе си мога само да говоря,естествено. Първо,имам леко странен психически профил,който може да се охарактеризира като моционален вампир (терминът идва от запада,не се сещам къде съм го чувал). Тоест,"храня" се с чувствата на другите - дали ще споделят, дали ще наблюдавам емоционалните им настроения, дали ще ги предизивиквам - няма значение. Когато са положителни, също се зареждам с такова настроение и обратното. Но винаги се чувствам удоволетворен от това.
Така, сега на въпроса - харесва ми 1. Фейс-ситинга,а оттук и това да ближа партньорката си. 2. Да наблюдавам реакцията й, да й доставям удоволствие с това да плъзгам езика си по устните й и т.н.
Capische?
ok.благодаря за компетентните отговори.А "захарта я харесвам",защото обичам да усещам "сладък вкус в устата си"
![]()
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
хаха
лисичка
![]()
хмПървоначално написано от quench
?
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
закача меПървоначално написано от iskamTe_vednaga
![]()
![]()
![]()
![]()
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
ама на този въпрос никой не ми отговори.В лизането има ли някакво ФИЗИЧЕСКО УДОВОЛСТВИЕ за мъжа/момчетоТва ли ви възбужда - допира на женските полови органо до езика и устата ви?
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Като се замисля - не,по-скоро ти казах,че си падам sub. Освен ако не ти харесва самото усещане на гладката лигавица и вкуса й... А,ето - да,харесва ми вкуса на любовните сокове![]()
Tasty...
ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
на прав път съм,нали
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
а как иначе.Като не разбираш нещоПървоначално написано от iskamTe_vednaga
питай.Аз това направих
![]()
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
"ето това исках да знам.Това сигурно е като момиче да прави с****а./Едва ли има момиче,което да се възбужда от това да пъха в гърлото си нещо дебело и дълго,но самата мисъл,че по този начин подарява на гаджето си незабравими мигове е достатъчна,за да се възбуди/
на прав път съм,нали"
мдам
айде няма да казвам това за свирката,че сега ще се пръкне някой интелект да ми каже,че съм бил гей....
And I'm just a wicked-sick pervert!
пиши ми на лично.че ме заинтригува...Първоначално написано от quench
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on