View Full Version : има ли нещо нередно ?
She-Devil
10-18-2006, 19:36
здрасти хора, начи ето какво ме интересува
от скоро с приятеля ми практикуваме писинг и мен лично това ме влудява от кеф ! просто вкуса на урината му ме кара да изригвам от кеф. той казва че и моята има същия ефект върху него
нормално ли е това ?? защо мисля че сме болни и извратени ?
другото което ме интересува- по време на анален когато му лапам хуя има ли опастност да хвана някоя болест ?
ааа гадни сте маина .... тва е доста извратено поне аз така смятам ...
Не - много си е готино! Express yourself,don't oppress yourself!
sunshine_
10-18-2006, 20:30
mi nz i na men mi se stryva malko izvrateno no 6tom ti dostavq ydovolstvie-nema lo6o!puk i kfo ti pyka za mnenieto na drygite pri polojenie 4e na teb ti xaresva?!! :-k
cvetiiii
10-18-2006, 20:32
ooo i za men e super izvrateno,no 6tom vi dostavq udovolstvie ne vijdam kakvo lo6o ima da go pravite!!!
Бффф, ма то тва някво яко гнусно ми зву4и но щом на тебе си ти харесва.. :smt017
WindWaker
10-18-2006, 21:27
от скоро с приятеля ми практикуваме писинг и мен лично това ме влудява от кеф ! просто вкуса на урината му ме кара да изригвам от кеф. той казва че и моята има същия ефект върху него
другото което ме интересува- по време на анален когато му лапам хуя има ли опастност да хвана някоя болест ?
abe normalno si e spok. koito kakto nameri za dobre. tva e. a za vtoriq ti vypros......edva li.....osven ako toi nqma nqkvo zabolqvane to4no tam. da si4ki 6te napadnat 4e tam e mrusno i ima vsqkvi bakterii, moje i taka da e, no az ti garantiram 4e osven ako toi nqma nqkvo zabolqvane imenno v taq oblast - ni6to nqq ti stane.
i bravo za smelostta 4e si kaza tuk pred vsi4ki (imaiki predvid 4e si registriran user ot dosta vreme).
Не - много си е готино! Express yourself,don't oppress yourself! :wink:
Просто те виждам как влизаш в тоалетната след майка ти и си се навел да пиеш от тоалетната вода (може и пикня)Ебаси тъпака БЛЯК
Относно темата - тря проате да си ядете лайната и после пиши тука да ли влудява по същия начин!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
^FIESTA^_M
10-18-2006, 23:13
Ма малее това не го бях чувал бе!!!Дано НЕ имам такава приятелка, която да ми харесва урината, но щом ви харесва Go Go Go.... =D>
BLaCk_LaDY_
10-19-2006, 06:37
gadnoooooo,za men e izvrateno tova,no shtom na teb ti haresva.. :lol:
Умнияя,съжалявам те бате...
Оди си у Крива Паланка,където си най-великия сваляч и най-якия питч!!!
WILD__BOY
10-19-2006, 07:55
баси извратеняците сте!
bulgarche
10-19-2006, 08:48
"Който не е гнуслив е добър в леглото". Тука май не изращението ви плаши ;)
Destructive
10-19-2006, 10:45
"Който не е гнуслив е добър в леглото". Тука май не изращението ви плаши ;)
Съгласна съм с това.Ако не сте гнусливи и нямате предрасъдъци можете да изпробвате повече неща пък може и нещо необичайно да ви хареса.Защо трябва да се ограничавате само до стандартния секс.
Няма нищо ненормално щом ви харесва няма проблем. :wink:
Еми сега...за мен си е изваретно,но хората го правят,защото им харесва и това не трябва да ви тревожи.Не мисля,че можеш да хванеш някоя болест от това,че после му лапаш.
Ми не мисля, че е извратено и то при положение, че и на двамата ви е кеф.Защо да сте болни не ми е ясно? Като ви харесва и ви доставя удоволствие...давайте :wink: Секса е за това...да доставя удоволствие на двамата партньори.Няма граници в това отношение.Границите си ги поставяме ние ...според това какво ни харесва...какво можем да дадем и ни е приятно да го правим.Според мен не е нито извратено...нито сте болни.За болестите мисля, че не можеш да хванеш нещо.Но не е много хигиенично.Няма опастност.Щом ти харесва ...давай :)
пффф вие нещо не сте у ред :smt017
За писинга щом ви кефи и двамата правете го и да не ви пука. Според мен всяко нещо което се харесва на двамата в леглото си е редно.
А да му лапаш след като те е чукал анално е малко опасничко, щото все пак там има доста микроби, но ако поддържаш много добра хигиена, опасността е минимална. Аз също обичам да лапам след анален секс, нямала съм проблем.
skate_warrior
10-19-2006, 13:30
#-o #-o #-o ](*,)
само малко не сте у ред :smt005 щом не си серете из устетата пак добре :smt005
parvo kak pri analen mu lapa6?
mislq 4e temata e ebavka edva li ima takiva psihari naistina
She-Devil
10-19-2006, 18:00
само малко не сте у ред :smt005 щом не си серете из устетата пак добре :smt005
Не ме предизвиквай :twisted:
абе де да знам, исках да чуя и други мнения
и аз понякога иам чувството че съм нещо сбъркана, ама ми харсва :roll:
Tempestjuji
10-19-2006, 19:11
кво ти пука какво мислиме ние бе..прави квото ти е кефф..
пък и кой казва кое е нормално??!! нормите си ги налага самия човек.щом го праиш начи е нормално за тебе...
ааа гадни сте маина .... тва е доста извратено поне аз така смятам ...
определено не смяташ само ти така!!!! :smt078 баси гадното!!!! ](*,)
но пък от друга страна щом ти харесва ... давай
Абе хора, кви са тея работи :smt011 Ей, може ли да сте толкова извратени?! Съжлаявам, че го казвам но аз така мисля!
Напълно съм съгласна с готина мацка. Каквото ви харесва на двамата, е напълно редно! Да не ти пука. Щом те възбужда и ти е кеф, няма лошо. Готино е, че сте отпуснати и не ви е проблем да експериментирате! А това е много важно за една връзка. Така че всичко е ок. А за аналния, ами виж, ако си правиш клизма преди това, не мисля, че има някакъв проблем. Но ако не си правиш, не не вярвам нещо да ти стане, но просто има разни бактерии и микроби, абе не хубаво по принцип.
tedinkata_
10-27-2006, 16:30
gnusno mi zvu4i ebati..sorry ,,. :smt119
LoNdOn_DrY_gIn
10-27-2006, 16:39
съжеляжвам оба4е и за мене е мн мн мн гнусно.......та това е урина ве хора!!!!!!!!! :smt078
ама щом би харесва....изборът си е ваш!!!
Пиши ЛС да те НАЕБА даже и ще НАПИКАЯ АхаХаехахха
MrAsNiKa
10-27-2006, 18:07
Еми не знам не ми харесва :roll:
Не съм пробвал [-X
До колко е изрвратено не знам ама не е нормално определено
Нормални сте просто правите ненормален секс :twisted:
Absconding
10-27-2006, 21:59
Ми за мен е отвратително ама всеки си прави това, което му е кеф. В секса няма забранени неща.