View Full Version : za mom4eta............
Heznam imalo li e takava tema,no az da si popitam.........Mom4eta kade HE obichate momi4etata da sa okosmeni?Kato naprimer drazni li vi tva che momi4etata imam mystaci,kosam4eta na pup4eto i t.n..... :roll: :roll:
LoRinSeR
10-20-2006, 06:53
Ами по-добре да се обезкосмява навсякъде, без ръцете например. Но по интимните части може да има малко косъмчета.
съгласен съм! Няма значение дали по хълмчето ...нали..
Обаче мустациииииии........ :smt018
Или както казваш ти по пъпа-ужассс
WindWaker
10-20-2006, 08:01
ohaaaa edna istinska mustakata i bradata bulgarka....oha XAxaxaxxaxaaxXAxa
ym po temata...rycete i krakata i mi6nicite da si gi maha.....nikade drugade ne mislq 4e e problem (za men).
Ganxta*Girl
10-20-2006, 08:16
Аз не съм момче, ама да се обадя все пак. Доста се съмнявам, че има м омче, което би се изкефило на момиче, напомнящо малко за момче. Защото, не се обиждай, ама космите на такива места означават повече тестостерон, отколкото трябва. Така че специално мустаците и по корема космите трябва да се махат!
WILD__BOY
10-20-2006, 08:18
космите които жена може да има са само веждите и косата.
Другото не ми е много естетично.
MrAsNiKa
10-20-2006, 12:24
Бааа винаги трябва да са на ниво (това се отнася и за момчетата)
На такива трябва директно да им се казва щото те май си мислят чее нормално да си имат мустак маа не бе
Ей момичета осазнайте се вие носите красота, аа не погнуса
Остана да питаш по гърба дали ще е гот да имат :lol: :twisted:
PLAMENKO
10-20-2006, 15:06
Кво беше ... :roll:
За момчетата мустаците са въпрос на избор , а за момичетата проклятие :lol: :lol:
така че махах ги хахаха
Аз нямам проблеми относно хълчетата нито ръцете иначе другото ок
az sam momiche i mislq 4e vsqko momi4e,koeto se ovajava ne bi dopysnala da ima mystaci ili na korema si kosmi(osven ako te ne sa malki i nezabelejimi),no ne mislq 4e ako edno momi4e ne si gi maxa e grozno ili ne6to takova tva e do estetika........................... :D :D :D
Heznam imalo li e takava tema,no az da si popitam.........Mom4eta kade HE obichate momi4etata da sa okosmeni?Kato naprimer drazni li vi tva che momi4etata imam mystaci,kosam4eta na pup4eto i t.n..... :roll: :roll: мацка съжалявам ама 6те ти кажа болезнената истина окосмени моми4ета ме карат да повърна
Fire_Baby
10-21-2006, 19:15
Абе за едно 13-14 годишно не е мноо добре да си маха космите по корема и мустаците шот претставете си на ко ше прилича кат стане на 25 години.вече ако е кам 16 годишна е просто задължително ,ама тва си е се пак избор.На някои момчета тва не им пречи ,за други е гнусно.Въпрос на избор.
Абе за едно 13-14 годишно не е мноо добре да си маха космите по корема и мустаците шот претставете си на ко ше прилича кат стане на 25 години.вече ако е кам 16 годишна е просто задължително ,ама тва си е се пак избор.На някои момчета тва не им пречи ,за други е гнусно.Въпрос на избор.
Ахъм, а да си чувала за невероятното откритие на съвременната козметика наречено КОЛА МАСКА ? :-s
Не знам дали има нормална /психически/ жена която би си дръпнала една контра на мустака например...
Momi4e s mustaci ili o6te po-lo6o-jena [-X [-X [-(
MalKa_BLuDnica
10-21-2006, 19:49
to e vurpso na vkus ama az obi4am "gadlki" muje da mahnat vsi4ko osven na rucete...osobenno purvite musta4ki deto im rastut i te si gledat dve godini i 4ak sled tva re6avat da gi mahnat ... :wink:
деиба .....по ваща логика и без коса даите да сме ....хоите се гръмнете маина .... баси нещасниците ...
Аз съм момче(бъдещ мъж) и си махам космите по оная работа и под мишниците, но не си махам малките косъмчета по корема и гърдите и тези по задника. На момичетата това пречи ли им?
много точно казано 8)
много точно казано 8)
[-X ](*,)
Да няма косми по члена хахахахаха
Не,майтап - нямам такива проблеми,то си е неин избор.
Но пък ме кефи Шинайд О'Конър :mrgreen:
to e vurpso na vkus ama az obi4am "gadlki" muje da mahnat vsi4ko osven na rucete...osobenno purvite musta4ki deto im rastut i te si gledat dve godini i 4ak sled tva re6avat da gi mahnat ... :wink:
knock-knock, "za mom4eta............" ти момче ли си или просто се изживяваш като такова ? :-s
kolkoto i da e hubavo momi4eto ako ima mustaci...ne mersi, vse edno myja da ima cici!
Spored men edno momi4e ne trebva da ima nikyde nito edin kosy, bilo to po rycete, krakata ili da ne govorim mejdu tqh........abe skubete se be devoi4eta!!!!! kajete NE na kosmite!!! Muhahaha :-D ....e osven kosata de xaxaax \:D/
най добре да е като буги барабата :lol: :lol:
най-добре да има дълга черна коса и вежди, всичко друго под ножа (въпреки че може и бразилска лентичка за разнообразие)
деиба .....по ваща логика и без коса даите да сме ....хоите се гръмнете маина .... баси нещасниците ...
mnogo to4no kazano.................. :evil:
mnogo to4no kazano.................. :evil:
добре де и аз съм момиче ама тука пише за момчета. кво се занимавате?
а пък имах в бившия клас една съученичка която и мустаци имаше и веждите й бяха слети като една. абе въобще УЖАС!!! след време тя реши да си ги махне/най-сетне, а вече не сме в един клас/ и като я видяха нейните познати я скъсаха от злобни ебавки. Извод: по-добре да си се поддържаме . хем и на нас ще ни е по-добре , хем и на момчетата няма да им е гадно. аз лично се старая да съм винаги във форма.