PDA

View Full Version : revnost

daite_savet
10-20-2006, 07:44
Taka zdraveite na vsi4ki purvo. Imam si priqtel,s koito sme zaedno (ili pone bqhme zaedno :smt010 ) malko pove4e ot polovin godina. Tva mom4e e purvoto mom4e kum koeto naistina izpitvam 4uvstva.I toi tvardi su6toto za mene.Obi4ame se mnogo oba4e problema e tam,4e toi e prekaleno revniv i se qdosva za nai-malkata glupost. Nqkoi priqtel ne6to da se izebava s mene i vednaga po4va s nervite i zaradi tva,4e mnogo se nervira predi nqkolko dni se stigna dotam da ostane 1 no6t v bolnica :smt010 :smt010 Toi me uejdava,4e nqmam vina zatva 4e e vleznal v bolnica za6toto i mnogo drugi hora go nervirali oba4e az si znam za mene si,4e sum vinovna za6toto sum doprinesla malko ili mnogo :smt010 I sega mi kaza,4e ne izdurjal pove4e taka da revnuva i da se nervira i e po-dobre da se razdelime :( I dvamata ne mojeme 1 bez drug :smt010 A az ne go karam umishleno da revnuva prosto taka se polu4ava vinagi se namira nqkoi kreten koito da me svalq i da go drazni :smt010 :smt010 Az mu obesnih,4e za mene su6testvuva samo toi i ne mi puka koi me svalq,4e samo nego iskam i samo nego si obi4am ... oba4e toi qvno naistina adski mnogo se drazni ot si4ko i se otkazva :( Molq vi daite mi nqkakuv savet kak da si go vurna v smisul da go nakaram da ne se otkazva taka 6toto kato se otkazva toi 1 vid hem me revnuva,hem kato se razdelime me ostavq da si hvana drug (ne 4e sl;ed nego 6e pogledna nqkoi). Iskam pak da sme si zaedno :smt010 Kak po nqkakuv na4in da go nakaram da ne se drazni tolkova :smt010 Blagodarq vi predvaritelno!

tajnoto_beb4e
10-20-2006, 08:00
Mili4ka nz kakvo da ti kaja!Spored men toi ako naistina te obi4a,6te razbere gre6kata si i 6te te pomoli da se saberete!Ostani sama izvesno vreme,pomisli i se opitai(no sled vreme)da se saberete otnovo!Ako pak kaje,4e nemoje go ostavi!Spokoino vs 6te se opravi!Az sam s teb,za6toto znam kakvo e da te boli ot lubovta!Uspeh!...

daite_savet
10-20-2006, 08:06
Ama az ne moga da go ostavq prosto ei taka :( Az se poburkvam napravo bez nego :smt010 Ne sum spala 2 no6ti i samo reva kato luda (ne 4e ima smisul ot tova no prosto ne moga da si spra sulzite) Znam,4e nqkoi 6e me se izsmeqt i 6e kajat sigurno "kvo se izlaga6 za polovin godi6na vruzka horata imat vruzki s godini". Moje i taka da e ,no za mene taq polovin godina promeni jivota mi mnogo i toq 4ovek e si4ko za mene :( Znam,4e me obi4a i iska da sme zaedno,no ne izdurja da revnuva postoqnno :( Az ne iskam da revnuva i prosto ne znam kak da mu obesnq,4e nqma smisul da se qdosva za takova ne6to sled kato az dori ne obru6tam vnimanie :( A ne moga da go ostavq i sled vreme da go potarsq 6toto dokato doide tva vreme sigurno 6te sum psihqsala :(

eas7a
10-20-2006, 08:19
Не мисля, че си на възраст в която "не можеш без някой"... по-скоро си някое дете, което си внушава такива неща... седни успокой се малко, помисли - не е първия няма и да е последния. Предполагам си на не повече от 15 години, така че имаш толкова много време пред теб да срещнеш правилния човек... а иначе за ревността - ти щом се оставяш на някви там да те свалят вместо да ги разкараш веднага замисли се дали наистина държиш на това момче...

daite_savet
10-20-2006, 08:50
Taka zna4i purvo na 17 godini sum... I mai naistina ne razbirate,4e za mene tva mom4e e si4ko..Kakto i da e samo az si znam kvo mi e. A kolkoto do tva za svalkite - az ne se ostavqm na nikoi da me svalq kato me svalqt gi reja izobshto ne se poddavam...

No_LiMiTe^f
10-20-2006, 09:23
Az razbiram 4e za teb e vsi4ko i polovin godina naistina e dostaty4na da se vliubi6 do poluda!No spored teb ima li smisyl?Dori i da prodyljite toi 6te prodylji da revnuva(znam go ot li4en opit)!Pyk i kak moje da se dokarva no nervni krizi samo zaradi nqkakva revnost,qvno prosto i toi samiq nemoje da q spre!Ne znam kakvo da ti kaja!Opitaite pak.pogovori s nego,6tom te obi4a trqbva da spre i da ti ima doverie!

IKisseDAGirL
10-20-2006, 09:38
това момче явно има някви психични проблеми :smt011
кви са тия нерви, кво е тва чудо..и то заради някакви си глупости :-#

извинявай ама той сега само се нерви, обаче с тая лабилна психика след време може дори и да ти посегне... даже и да не е на теб, възможно е на някой друг :?
той е открил правилното решение, наистина ти мисли доброто, защото е разбрал, че ако иска по-бързо нещата да се оправят, трябва да се разделите

сигурно сега не ти се струва така, но след време ще видиш, че така е било мн по-добре и за теб, и за него
опитай се да го забравиш и да си намериш някое нормално момче :wink:

koalka
10-20-2006, 10:53
И двамата не можете един без друг,но помислете си какво ще е като се съберете.Трябва да се промени,да не се нервива толкова,но това не става за два дни например.Ами страни то тези приятели,които те свалят...е той постоянно ли е с теб,че да знае за всеки,който те е свалял или ти му разказваш.Ако е така недей.Добре,не мога да разбера какви да тея момчета да свалят едно момиче пред гаджето и.Обясни ситуацията-той как разбира за тях?

daite_savet
10-20-2006, 16:12
Ami napulno normalen si e prosto revnostta mu e malko v poveche :( Razbiram go zashtoto az sushto mnogo revnuvam daje 1 put i az izpadnah v nervna kriza ot revnost,no tova e druga tema. Nikoga ne bi mi posegnal ne e sposoben kakvoto i da stane i kolkoto i da se nervira. A za svalkite-mi estestveno,4e ne e postoqnno s men,no se slu4va taka 4e se nqkoi friend se izpuska ne6to pred nego i toi po4va da se nervira,da iska da gi bie i t.n. :( A te znaqt,4e si imam gadje oba4e se edno naro4no go pravqt... Opitah da pogovorq s nego,da mu obesnq,4e nqma smisul da se nervira za takiva malki ne6ta i mu kazah,4e dvamata zaedno 6te se opitame da se kontrolirame pove4e i da ne se qdosvame tolkova,no qvno bez rezultat :cry: 6te opitvam pak da govorq s nego za6toto ne moga da si pozvolq da go zagubq - gotova sum dori da spra vsqkakvi kontakti s ostanalite samo i samo da sme zaedno ... :smt010

tosti
10-20-2006, 16:43
emi revnosta e kofti ne6to kato e v pove4e obiknoveno tva e pri4inata za pove4eto razdqli na tazi vuzrast no ako naistina te obi4a6e 4ak tolko 6te6e da ti ima doverie a ne samo da ti plqmpa za tva ima i drugi :) ili 6te ti e mn trudno :!:

daite_savet
10-20-2006, 17:56
emi revnosta e kofti ne6to kato e v pove4e obiknoveno tva e pri4inata za pove4eto razdqli na tazi vuzrast no ako naistina te obi4a6e 4ak tolko 6te6e da ti ima doverie a ne samo da ti plqmpa za tva ima i drugi :) ili 6te ti e mn trudno :!:

Toi me obi4a mnogo dokazval mi go e ve4e oba4e prosto mnogo se nervira pali se za nai-malkoto i taq revnost mu e kato bolest... Tupoto e,4e ne me pritiska,no e taka kato po4ne da se qdosva i da se nervira i az se 4uvstvam vinovna 6toto zaradi mene stava si4ko :smt010 A ve4e ne znam kvo da naprava samo i samo da ne revnuva osven naistina da spra vruzki s vsi4ki... :smt010

PerfectStrang3r
10-20-2006, 18:23
Емии щом толкова много се нервира, има голям проблем с психиката. Трябва да потърси специалист... това не е нормално за мен. Иначе не си виновна ти, проблема е негов и той трябва да си го преодолее сам. Не можеш да скъсаш всичките си контакти все пак... ?

daite_savet
10-20-2006, 19:18
offf nqma nikuv problem s psihikata :smt013 savsem normalen si e! Prosto qvno me obi4a mnogo i go e strah da ne me zagubi taka si go obesnqvam az... Puk i sega gleda sebe si,za6toto vredi na svoeto zdrave... Az ne iskam da si vredi na zdraveto,no ne moga bez nego :smt010 Znam,4e ako pak se sabereme 6te im otnovo podobni izcepki,no razberete me ne moga da si trugna prosto ei taka i da se opitvam da go zabravq.Otsega si znam,4e nqma da ima nikakuv efekt :smt010

BeBcHeTo
10-20-2006, 19:28
:(Много гадно.........нз кфо да те посаветвам просто не му дажаи пове4в поводи за ревност и дано не6тата се оправат :)

daite_savet
10-20-2006, 21:14
:(Много гадно.........нз кфо да те посаветвам просто не му дажаи пове4в поводи за ревност и дано не6тата се оправат :)

Ami az i popricnip ne mu davam - prosto se stava taka,4e dori da e nqkva priqtelska ebavka toi q zima naseriozno i se po4vat edni razpravii :( Tam e problema,4e ne znam kak da ne mu davam povodi v smisul osven da spra da izlizam s priqtelite si :shock: :smt010 A puk i toi e dosta oburkan - hem iska da se razdelime,hem mi kazva,4e mnogo me obi4a i ne znae kakvo 6te pravi bez mene :( Dnes kato si pogovorihme pak mu kazah,4e sum gotova da napravq vsi4ko dori i nevazmojnoto,za da ne strada.Sega uj ne6tata stanaha malko po-dobre,no 6te vidim dokoga... 10x za mneniqta na vsi4ki! 6te sum blagodarna ako ima o6te takiva!

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-21-2006, 13:02
Познато ми е това което ти изпитваш ти и те разбирам но нищо не мога да те посаветвам защото аз самата не можах да се оправа като ми се случи на мен ... :[