Влез

View Full Version : Презервативите намаляват ли удоволствието от секса?

10-20-2006, 14:13
Та това е. Според вас презервативите намаляват ли удоволствието от секса?
Според мен дооста го намаляват. С приятеля ми не го бяхме правили с презерватив от около година (на противозачатъчни съм). Но ми се наложи да пия антибиотици и за всеки случай решихме да го правим с презерватив. През цялото време имах чувството, че са ми напъхали някакъв найлон във вагината. Беше отвратително. И по едно време като взе да ми пари.... не издържах той да свърши, станах и веднага отидох да се мия. После той ми сподели, че и на него малко му парело. А и на всичкото отгоре тази гума така се нагря от триенето... Абе скапана работа. :?

MrAsNiKa
10-20-2006, 14:47
Той да не е извадил някво каше от преди година :lol: :twisted:

lifestyle
10-20-2006, 14:48
Kato se zamisli 4ovek e vuzmojno :-k

Cuddly
10-20-2006, 14:49
Така е. Съгласна съм! Презервативите са много кофти нещо, но не може без тях, освен ако не си на противозачатъчни де. Макар че предпочитам гумата. Имала съм си порблеми с противозачатъчните.

10-20-2006, 14:50
Не, кондомът беше мой. Нов беше.

MrAsNiKa
10-20-2006, 14:51
Kato se zamisli 4ovek e vuzmojno :-k

Няма да се изненадам ако е така
Невежи много :twisted:

marina star
10-20-2006, 14:52
da,taka kazvat 4e bez prezarvativ udovolstvieto bilo po-golqmo

lifestyle
10-20-2006, 14:53
Така е. Съгласна съм! Презервативите са много кофти нещо, но не може без тях, освен ако не си на противозачатъчни де. Макар че предпочитам гумата. Имала съм си порблеми с противозачатъчните.
I az imax problem s protivoza4atu4nite i pak s guma .I kvo stana-gumata se skusa :-) I kvo prai6 ?Pie6 postinor.I posle aide pak na protivoza4atu4ni,4e taka de ..... Stana edin film.... #-o

PLAMENKO
10-20-2006, 14:54
не ...

krem4et0
10-20-2006, 16:16
Да ти кажа така съм свикнала и не ми прави грам впечатление.Пробвала съм и без кондом-да по-хубаво е,ама ме е страх и не мога да се отпусна.Като съм зажадняла за секс не ми пука как е!

ProstoAz
10-20-2006, 16:25
Абе, хубавия секс не зависи само от един презерватив.
Че е по-хубаво без - по-хубаво е, ама чак пък толкова... :lol:

alkobalko
10-20-2006, 16:47
Принципно го правя с презерватив, веднъж го направихме и без. Е да, по-готино е усещането спор няма. Но все пак не само презервативът решава дали сексът ще е готин или не. Ако го правиш с желание и любов винаги ще е хубаво.

SINDEL
10-21-2006, 08:28
Намаляват си удоволствието, няма да се лъжем. Но ако не си на противоза4атъ4ни просто няма как [-X

maybelline
10-21-2006, 09:37
Намаляват,но не много,а и така поне си сигурна че няма да забременееш(и това може да се оспорва,но не сега:) ).Иначе с противозачатъчни е най-лесно - няма кондоми и разните му там съпровождащи изцепки(късане,изтъркване и т.н.),няма и бебе.Но за противозачатъчните...абе не са препоръчителни,освен ако не си със сериозен приятел.

No_LiMiTe^f
10-21-2006, 09:39
И за мен намаляват удоволствието!Правила съм го без презерватив с момче на което имах доверие и беше много по-хубаво,отколкото с останалите ми приятели!Ама ако не си сигурна в момчетата по-добре спри да експериментираш!

10-21-2006, 09:52
И за мен намаляват удоволствието!Правила съм го без презерватив с момче на което имах доверие и беше много по-хубаво,отколкото с останалите ми приятели!Ама ако не си сигурна в момчетата по-добре спри да експериментираш!

Мацка, не експериментирам. Със сериозен приятел съм от 1 година и 2 месеца :) Презервативите са напълно задължители при случайни полови контакти, както и в първите месеци на връзката.
Хей, ама да не приемете темата ми като агитация за малките да го правят без презерватив?! В никакъв случай!
Винаги трябва да има някакъв метод на контрацепция, било то кондом, вагинални таблетки или орални контрацептиви. Прекъсването на акта не е метод за контрацепция, а допълнение към метода, който използваш.

IdiOtKa
10-21-2006, 11:05
ами аз още не съм толкова навътре с нещата ..само 1 пат сам пробвала без ... и чесно казано ми беше супер притеснено и не беше нещо особено .... :-k

noobari
10-21-2006, 11:34
Разбира се 4е има разлика,без е 100 пъти по-хубаво.Така мислят и много мой приятели без удоволствието е по голямо и за 2-мата партниори тоес за мъжа и жената.Но с е по безопасно. :roll: :roll: :roll: