View Full Version : ima li postradali????
pitam???
10-20-2006, 20:43
kajete mi ima li nqkoe momi4e ili jena koqto da e zabremenqla ot predsemennata te4nost (te4nostta koqto izliza kato se vyzbudi myja).znam 4e ima veroqtnost ot zabremenqvane,no vse pak znaete li takyv slu4ai,da ne e svyr6il v neq a da e hvanala????? mislq 4e nqma takava tema =D>
WindWaker
10-20-2006, 23:13
tema moje i da nqma no e obqsneno na HILQDA MESTA v HILQDA RAZLI4Ni temi .....
da ima takiva slu4ai, MNOGO sa malko - no ima.
Ами на брат4ед ми жена му така забременя... Или поне така твърди 4е е забременяла... знам ли.
SpAcE_LaDy
10-21-2006, 09:41
az znam, 4e tva moje d stane samo ako mom4eto e svur6ilo vednuj.. i ako sled tva se pravi sex bez prezervativ.. zaduljitelno trqbva d se izpi6ka mom4eto, za da nqma ostanali spermatozoidi.. ina4e poprincip nqma spermatozoidi v tazi te4nost..
kajete mi ima li nqkoe momi4e ili jena koqto da e zabremenqla ot predsemennata te4nost (te4nostta koqto izliza kato se vyzbudi myja).znam 4e ima veroqtnost ot zabremenqvane,no vse pak znaete li takyv slu4ai,da ne e svyr6il v neq a da e hvanala????? mislq 4e nqma takava tema =D>
В нея има съвсем малък брой " войници " ^^ така че мн. малък шанс
krem4et0
10-21-2006, 12:54
Как ти,нали тя беше :lol: :lol: :lol:
WindWaker
10-21-2006, 15:14
mi tq be6e, no pak da ti kaja 4e syvsem ne e edinstvena. slu4ai kato cqlo po sveta ima mnogo, no samiq 6ans e malak. tvoi izbor e dali 6te poeme6 riska - ili ne.
А ти примерно може да си по учтив и да погледнеш ,че е гост и да се замислиш в/у това ,че не всеки стои като теб и чете почти всичко ! :evil: =;
NaDuFcHe
10-21-2006, 20:56
da ima takiva slu4ai, MNOGO sa malko - no ima.Absolutno taka e
az znam, 4e tva moje d stane samo ako mom4eto e svur6ilo vednuj.. i ako sled tva se pravi sex bez prezervativ.. zaduljitelno trqbva d se izpi6ka mom4eto, za da nqma ostanali spermatozoidi.. ina4e poprincip nqma spermatozoidi v tazi te4nost..
няма друг път! фани почети малко!
krem4et0
10-22-2006, 09:50
mi tq be6e, no pak da ti kaja 4e syvsem ne e edinstvena. slu4ai kato cqlo po sveta ima mnogo, no samiq 6ans e malak. tvoi izbor e dali 6te poeme6 riska - ili ne.
за мен това да го вадиш преди да свършиш и само така да се пазите е велика простотия.Ако е съчетано с хапчета и/ли презерватив е ок,ама само това е меко казано тъпо!