Влез

View Full Version : Я кажете някакъв естествен афродизиак, да не кажа виагра :)

10-20-2006, 23:39
начи, искам нещо което като го дам на някое маце да я накара, поне да се поотпусне на тема ебане... смисъл да не са праат на философки. Няма да се разсърда, ако някой знае за някакво природно чудо дето ще действа напрао като виагра... :) :-D

Amayo
10-20-2006, 23:45
12 годишна отлежала скоросмъртница от троянския сливов резерв 8) .

10-21-2006, 02:16
начи, искам нещо което като го дам на някое маце да я накара, поне да се поотпусне на тема ебане... смисъл да не са праат на философки. Няма да се разсърда, ако някой знае за някакво природно чудо дето ще действа напрао като виагра... :) :-D

Испанска муха-действа

10-21-2006, 02:20
Алкохолът прави чудеса 8)
Падат им много задръжките като пийнат. А и те попринцип се напиват сравнително лесно :mrgreen:

SINDEL
10-21-2006, 08:08
Пиене :-D Въпреки 4е мене ли4но ми се вижда някво долно да напиеш девойката и тя кат не знае къде се намира да я накараш да ти пусне. На следващия ден 100% ше се 4увства като парцал, но не за тва ти е въпроса... Така 4е - пиене. И ... ами ... нз, можеш да пробваш по стария и бая несигурен метод с ве4еря, цветенце и мнооого комплименти. Но тва не ти гарантира нищо ако девойката е от по-сдуханите... [-X

TraPPed
10-21-2006, 08:11
Ami i az sym na nenie 4e samo alkohola pravi 4udesa.

10-21-2006, 08:17

Бухалка по главата е най-ефикасното

10-21-2006, 09:43
ахаххаха, май с алкохол ще е, те се кефат на някви леки и сладки коктейлчета и след 3-4 тряя са готови...

quench
10-21-2006, 12:16
Бяла турска халва с ядки. Направо ще хвръкне!

krem4et0
10-21-2006, 12:40
Алкохол-малко винци или вермутче с шоколад прави чудеса!

ssiimmoonna
10-21-2006, 14:35
moq otgovor za vsi4ko e 6okolad
\:D/

LoRinSeR
10-21-2006, 14:48
Сладко и малко алкохол за отпускане.

air_wisp
10-21-2006, 20:13
Червено вино :smt005

IdiOtKa
10-21-2006, 20:15
помперс маи се кааше ....не си спомням ..мно забавна история ...начи тва е в едно много малко шишенце и само си вдишваш от него седно помирисваш парфум но по силно ...и след тва супер шои ...мно яко ...и се купува от секс шоп ... яккккууу !

Amayo
10-21-2006, 20:36
помперс маи се кааше ....не си спомням ..мно забавна история ...начи тва е в едно много малко шишенце и само си вдишваш от него седно помирисваш парфум но по силно ...и след тва супер шои ...мно яко ...и се купува от секс шоп ... яккккууу !
Попърс - оставя се да исфиряса в стаята където ще има шибинг. И после - да си ебе мамата....

lifestyle
10-21-2006, 20:45
Звучи повече от якууууу \:D/

jony
10-21-2006, 20:52
ауууууууу купуам го тва!!!

10-21-2006, 21:33
ма дали баца, да не е няква тъпотия

IdiOtKa
10-22-2006, 08:36
оо да определено е яко !!!

die_die_my_darling
10-22-2006, 10:06
kakvo li ne pravi vodkata.....

Oriel
01-15-2007, 07:52

Абе незнам за попърса! Вярно са едни малки шишенца.... струва 30 лева едното в сексшоповете....! Взимал съм си такова като ходя по партита! Незнам какво става като го сложиш в стая да изветрява, ама като го подушиш по продължително, като парфюм.... това вече не може да се опише! Имам чувството, че цялата кръв се качва в главата ми и сякаш тя ще ми се пръсне! Този ефект се получава за около 30 секунди! След това преминава. Ако го направиш 5 - 6 пъти това вдишване.... след това в главата ти остава едно гадно пулсиране... и единственото, което може да се направи е да ходиш да си легнеш! Така че не го препоръчвам при гореспоменатия метод с вдишването! Иначе принципно попърса би трябвало да се изсипе в голяма купа и да се остави някъде в стаята където ще става действието! Но какво става тогава не мога да доложа!

01-15-2007, 10:02

Абе незнам за попърса! Вярно са едни малки шишенца.... струва 30 лева едното в сексшоповете....! Взимал съм си такова като ходя по партита! Незнам какво става като го сложиш в стая да изветрява, ама като го подушиш по продължително, като парфюм.... това вече не може да се опише! Имам чувството, че цялата кръв се качва в главата ми и сякаш тя ще ми се пръсне! Този ефект се получава за около 30 секунди! След това преминава. Ако го направиш 5 - 6 пъти това вдишване.... след това в главата ти остава едно гадно пулсиране... и единственото, което може да се направи е да ходиш да си легнеш! Така че не го препоръчвам при гореспоменатия метод с вдишването! Иначе принципно попърса би трябвало да се изсипе в голяма купа и да се остави някъде в стаята където ще става действието! Но какво става тогава не мога да доложа!

bqsnete po-podrobno deistvieto i na4in na upotreba plz!!!

01-15-2007, 10:17
12 годишна отлежала скоросмъртница от троянския сливов резерв 8) .

Вярно.

swe7dream
11-15-2009, 23:54
Ne trqbva da pravi6 podobni ne6ta =/ bi bilo yjasno za momi4eto ,posle 6te se 4yvstva izpolzvana,osobenno ako dosega ne go e pravila 6te q susipe6 ako q napie6 i se vuzpolzva6 =/ nedei , iz4akai predrazpoloji q , spe4eli i doverieto,mislq 4e i za teb 6te e po priqtno ako i tq go iska isttinski a ne ot nqkakvi aromati ili tam kvoto bilo =/

tolkova ste zagoreli nqkoi 4e neznaete kvo praite =/

mArMaLaDkA
11-15-2009, 23:57
^ Дата, тва-онова, не гледате... после се сърдите що ви хранят.

BePoHuKa
11-16-2009, 00:17
Ok, наскоро бях чела за poppers и сега ще обясня какво научих. Вярно е, че е в бутилчица и често се използва по дискотеки и тем подобни. Ефектите настъпват незабавно и отминават след 5 минути горе-долу. Предизвикани са от внезапното преминаване на кръв към мозъка и сърцето, както каза един потребител преди мен - може да усетите пулсиране и чувството, че главата ви ще се пръсне. Може да последват разни горещи вълни, замаяност, главоболие и най-вече - повишаване на сетивността. Чувала съм, че някои се чувстват сякаш времето се забавя. Ако прекалите с употребата обаче (вдишате неколкократно), може да премине от кашляне до припадане, така, че трябва да се внимава много. Ако го разлеете на кожата си, течността ще я изгори. Ако го погълнете, може да е фатално. Особено важно е да се знае, че смесването на виагра и попърс може да спадне кръвното ви налягане до опасно ниво! Може да се замаяте, да припаднете, да предизвика сърдечни проблеми, да доведе до кома или смърт. Ето защо, ако някой ще ползва попърс, по-добре първо да се информира, защото това все пак е някакъв химикал и може да е много опасен за здравето ви! Дано съм помогнала. :)

baby_baby
12-03-2013, 12:09
Толкова ли си зле че не можеш ти да я отпуснеш? Не да ти трябват някви глупости с който си мислиш че ще я отпуснеш...

MerryJ
12-04-2013, 22:30
Пробвай магданоз , щом възбужда зайците значи и вас може да възбуди ;)