- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Я кажете някакъв естествен афродизиак, да не кажа виагра :)
начи, искам нещо което като го дам на някое маце да я накара, поне да се поотпусне на тема ебане... смисъл да не са праат на философки. Няма да се разсърда, ако някой знае за някакво природно чудо дето ще действа напрао като виагра...![]()
![]()
12 годишна отлежала скоросмъртница от троянския сливов резерв.
2т. системно
Испанска муха-действаПървоначално написано от Анонимко
Алкохолът прави чудеса
Падат им много задръжките като пийнат. А и те попринцип се напиват сравнително лесно![]()
ПиенеВъпреки 4е мене ли4но ми се вижда някво долно да напиеш девойката и тя кат не знае къде се намира да я накараш да ти пусне. На следващия ден 100% ше се 4увства като парцал, но не за тва ти е въпроса... Така 4е - пиене. И ... ами ... нз, можеш да пробваш по стария и бая несигурен метод с ве4еря, цветенце и мнооого комплименти. Но тва не ти гарантира нищо ако девойката е от по-сдуханите...
![]()
![]()
Робинята на Quench
Ami i az sym na nenie 4e samo alkohola pravi 4udesa.
Бухалка по главата е най-ефикаснотоПървоначално написано от Анонимко
ахаххаха, май с алкохол ще е, те се кефат на някви леки и сладки коктейлчета и след 3-4 тряя са готови...
Бяла турска халва с ядки. Направо ще хвръкне!
Сладко и малко алкохол за отпускане.
2т. забрана за ползване на профил
помперс маи се кааше ....не си спомням ..мно забавна история ...начи тва е в едно много малко шишенце и само си вдишваш от него седно помирисваш парфум но по силно ...и след тва супер шои ...мно яко ...и се купува от секс шоп ... яккккууу !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Попърс - оставя се да исфиряса в стаята където ще има шибинг. И после - да си ебе мамата....Първоначално написано от IdiOtKa
2т. системно
Звучи повече от якууууу \Първоначално написано от IdiOtKa
/
ма дали баца, да не е няква тъпотия
оо да определено е яко !!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
kakvo li ne pravi vodkata.....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Абе незнам за попърса! Вярно са едни малки шишенца.... струва 30 лева едното в сексшоповете....! Взимал съм си такова като ходя по партита! Незнам какво става като го сложиш в стая да изветрява, ама като го подушиш по продължително, като парфюм.... това вече не може да се опише! Имам чувството, че цялата кръв се качва в главата ми и сякаш тя ще ми се пръсне! Този ефект се получава за около 30 секунди! След това преминава. Ако го направиш 5 - 6 пъти това вдишване.... след това в главата ти остава едно гадно пулсиране... и единственото, което може да се направи е да ходиш да си легнеш! Така че не го препоръчвам при гореспоменатия метод с вдишването! Иначе принципно попърса би трябвало да се изсипе в голяма купа и да се остави някъде в стаята където ще става действието! Но какво става тогава не мога да доложа!Първоначално написано от IdiOtKa
bqsnete po-podrobno deistvieto i na4in na upotreba plz!!!Първоначално написано от Oriel
Вярно.Първоначално написано от Amayo
Ne trqbva da pravi6 podobni ne6ta =/ bi bilo yjasno za momi4eto ,posle 6te se 4yvstva izpolzvana,osobenno ako dosega ne go e pravila 6te q susipe6 ako q napie6 i se vuzpolzva6 =/ nedei , iz4akai predrazpoloji q , spe4eli i doverieto,mislq 4e i za teb 6te e po priqtno ako i tq go iska isttinski a ne ot nqkakvi aromati ili tam kvoto bilo =/
tolkova ste zagoreli nqkoi 4e neznaete kvo praite =/
^ Дата, тва-онова, не гледате... после се сърдите що ви хранят.