Влез

View Full Version : Moderated: Без да искам съм взела тетрадката по литература..

10-21-2006, 12:20
mi na4i malko e tupo ama dosta me mu4i tova
na4i bez da iskam sum vzela tetradkata po literatura na 1 suu4eni4ka, koqto sedi do mene i nqma kak da i kaja 6toto e na seloto si a tam nqma telefon i na mobilniq ne otgovarq, a v vtornic 6e q izpitvat, a tq dori ne znae 4e tetradkata i e v men
pls kajete kvo da pravq

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

Smiley_Girl
10-21-2006, 12:54
Няма как да й помогнеш.Не се чувствай виновна - станала е грешка,кофти ама се случват такива неща - все пак не си го направила нарочно.Хубаво е,че се опитваш да се свържеш с момичето и да й кажеш,но така или иначе това нищо повече не можеш да направиш.

mechtaq_za_teb
10-21-2006, 14:27
emi prosto e stanala greshka ! ti ne si iskala naro4no da i vzemesh tetradkata,taka 4e edinstvenoto koeto mojesh da napravish e da i se izvinish.

leko_otkachena
10-21-2006, 14:56
ox bojee prati i SMS nishto che ne otgovarq

maybelline
10-21-2006, 15:07
Аз веднъж на един съученик му взех учебника без да искам...да не говорим за всички химикали и линии,които са оставали у мои съученици и т.н.Проблемът не е толкова страшен колкото ти изглежда.Просто при първа възможност й съобщи някак(sms,Skype,наживо...).Като се върне ще разбере,просто й кажи,че без да искаш си взела нейната тетрадка заедно с останалите си неща.На всеки може да се случи.Споко;)