View Full Version : Неудобно ... :(
хахавияq
10-21-2006, 17:57
zna4i problema e sledniq ...neznam poradi kakva pri4ina no kogam sam s priqtelkata mi i da kajem ako e sednala do men i sme se pregurnali i ako se celunem ne6to ....vsa6tnost problema e 4e patkata mi stava i mi e nqkvo syper neydobno a prosto nqma kak da go kontroliram :( po nqkoga dori nai lekite pogalvaniq ili celuvki po vrata me karat da "stavam" nqkoi moje li da mi dade nqkoi suvet za6toto naistina mi e neydobno :(
. Marto.cool . .
10-21-2006, 18:04
Ooo bratle spokoino sled vreme 6te svikne6 inqma da ima6 takiva problemi... :-D
хахавияq
10-21-2006, 18:06
Какво значи да свикна на мене ми е супер кофти уе човек ....предполагам че и на нея и е кофти като се приближи до мен и разбере .... :( :( :(
дайте няква идея как да го предотвратя
awanturistkata{P}
10-21-2006, 18:11
probvai okolo minuta da ne misli6 za ni6to izolira6 se...6te vidi6 4e deistva...pak za dr nz...tva pomaga na pr mi ako sme pove4e hora i si pozvolq nqkoi raboti...na nego da mu e komfortno i drugite vaob6te i da ne razberat...e 4e prqtelkata ti znae...spoko tva si se use6ta i na 2 metra ot tebe da e...prosto momi4etata sme takiva...taka 4e spoko...nqma ot kvo da ti e kofti...mom4etata ste si takiva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Какво значи да свикна на мене ми е супер кофти уе човек ....предполагам че и на нея и е кофти като се приближи до мен и разбере .... :( :( :(
Всъщност, трябва да е доволна, че те вдига от една целувка.
Някой момичета и с голия си гъз не могат да надървят гаджето си, такаче кво е палиш ? :-s
ами незнам просто си мисля че на приятелката ми няма да и е много комфортно като се доближи до мен и ..... според мен ще е гадно незнам :(
някво кофти е дали всеки е така или при мен е различно :( няма ли някаф начин който някой да е пробвал и да знае :( :( Що пробвам това с изолирането ако пак се случи такава мизерия :) но все пак на някой друг му се е случвало да казва :)
а така да се кефи, че те дърви само с целувка!
zna4i problema e sledniq ...neznam poradi kakva pri4ina no kogam sam s priqtelkata mi i da kajem ako e sednala do men i sme se pregurnali i ako se celunem ne6to ....vsa6tnost problema e 4e patkata mi stava i mi e nqkvo syper neydobno a prosto nqma kak da go kontroliram :( po nqkoga dori nai lekite pogalvaniq ili celuvki po vrata me karat da "stavam" nqkoi moje li da mi dade nqkoi suvet za6toto naistina mi e neydobno :(
Ъъ... ми много си срамежлив човече... а отностно това ,което "става" мисля ,че всичко си е супер нормално и при всяко нормално момче/мъж е така ...така ,че няма от какво да се притесняваш.... напротив O:)
хахавияq
10-21-2006, 18:24
hmmm blagodarq vi radvam se 4e ne samo az sum taka :)
hmmm blagodarq vi radvam se 4e ne samo az sum taka :)
Всички ние сме така и не виждам защо трябва да се притесняваш/ме ,все пак това доставя удоволствие на момичето - да знае ,че приятелят и се възбужда от едното нищо дето се вика O:)
хайде със здраве ... :D
Да попитам момичетата ....Неприятно ли ви е ако усетите да кажем докато танцувате че приятеля ви е възбуден ?!
Trevoji se ako ne ti stava ;)
svetoslava_sliven
10-21-2006, 19:47
Mi kazvat 4e pomagalo da si pomisli6 za maikasi babasi groznata lelka otsre6ta :) prosto probvai ne6to takova
MalKa_BLuDnica
10-21-2006, 19:56
tova nqma da pritesni priqtelkteti...i nie jenite znaem za ko stava duma..spoko pi4 na vseki se slu4va ..ne se pritesnqvai tolkvoa :P
радваи се че става щото на някои вобще не им става ...
мхм ясно ...благодаря защото наистина ми беше едно такова кофти ....значи да не се притеснявам толкова и всичко ще е тип-топ :)
Разбирам да се оплакваше ако не ти ставаше патката ама...
Еми като ти прави проблем-режи!!!
Какво да ти кажа...нормално е това,за което питаш.Просто се възбуждаш.
krem4et0
10-22-2006, 09:47
И гаджето ми е така.Отначало се целуваше на половин метър разстояние от мен,за да не усетя,ама сега ме кефи да усещам възбудения му пенис да се притиска в корема ми!
krem4et0
10-22-2006, 09:52
Да попитам момичетата ....Неприятно ли ви е ако усетите да кажем докато танцувате че приятеля ви е възбуден ?!
Не!Приятелят ми е винаги възбуден и не мен ми харесва да знам,че е така!
Кефи се бе пи4! После ако си омръзнете ше видиш голям зор докат го надървиш :smt031
die_die_my_darling
10-22-2006, 10:03
biv6iq mi priqtel ima6e tvoq problem mi to nqma lo6o takmo i diga6 va6kite i q kara6 da se 4ustva vajna...
MrAsNiKa
10-22-2006, 10:05
Аз само докато си помисля за мойта иии ми става той голям проблем
Еми ще ти стане я като те кефи
Аре хвани да се целуваш с баба си да видим кво ще стане :lol:
Няма нищо лошо в това
А и мисля, че на нея трябва да и е гот че те възбужда
Де да знам Аз яко се кефя като пипна мокрото коте на приятелката ми :twisted:
summer_04
10-22-2006, 19:03
радваи се че става щото на някои вобще не им става ...
hahah taka e
Ако не ти ставаше да се притесняваш, ама в случай че ти става...нямаш грижи значи. Турни си един по-дълъг пуловер, ако те е срам чак толкова.
ANBU Психолог
10-22-2006, 20:30
И аз съм като нашия "гост" винаги ми става и мисля ,че на всеки мъж§момче му става!
MrAsNiKa
10-22-2006, 20:34
И аз съм като нашия "гост" винаги ми става и мисля ,че на всеки мъж§момче му става!
Хакуна Матата \:D/
i_na_SanDRo_mu_stava
10-22-2006, 22:42
На т'ва "НЕЩО" му се вика високо либидо... И т'ва е нещото, което чичковците с многото пари и плешивите глави отдавна са загубили и компенсират с големи червени или черни коли :P. И да ти кажа радвай се, докато го имаш... И недей само я целува приятелката, че ще експлодираш някой път :lol:
panterata
10-22-2006, 23:01
mislq 4e tfa 4e ti stava ne e nikaf problem :) 4udo golqmo kfo se pritesnqaash :) pyk ako tolkova ti pre4i si misli za ne6to gadnu
No_LiMiTe^f
10-22-2006, 23:13
Нормален ли си къф си?Баси темата 100% ебавка!И ако все пак не е-мноу си зле момче...тва е хубаво,даже сигурно повдига самочувствието на приятелката ти,тъй че не се оплаквай а се радвай! :smt044
Той твоя приятел немога да си го представя да влиза в мъжката съблекалня с вдигнат....
Тогава познай какво става.... БОЙ ШИИИИИИИИИБАН ПЕДЕРАС МАЗЕН!!!
Неможе 100% от времето да му е вдигнат!! Тва е невъзможно.
Ае той твоя приятел да не излиза с теб и със списание МАКСИМ в ръка и от това да го вдига.
Относно тва което усещаш на корема си е твоята лична пишка
ХАПНИ СИ!!!
krem4et0
10-23-2006, 07:17
Той твоя приятел немога да си го представя да влиза в мъжката съблекалня с вдигнат....
Тогава познай какво става.... БОЙ ШИИИИИИИИИБАН ПЕДЕРАС МАЗЕН!!!
Неможе 100% от времето да му е вдигнат!! Тва е невъзможно.
Ае той твоя приятел да не излиза с теб и със списание МАКСИМ в ръка и от това да го вдига.
Относно тва което усещаш на корема си е твоята лична пишка
ХАПНИ СИ!!!
Говоря за времето,когато е с мен-да кажем по 2 часа през 2-3 дни,че сега се виждме рядко.Не говоря за целия му живот извън нашето общуване.Просто след една лека целувка и е готов.Аз какво да направя?
Spoko pi4 i moito gaje e sa6toto :) Oba4e az se KEFQ mn 4e mu se nadarvq ot nqkolko kiss,taka 4e ne se pritesnqvai \:D/
iskamTe_vednaga
10-23-2006, 10:07
e kakav e problema 4e ti stava li?hah q gi pitah teq na koito ne im stava ....
Бъди сигурен че не и е кофти като вижда колко много те възбужда.
Спокойно, нормално е, още не сте го правили. След година-две полов живот заедно изобщо няма да е така. Току-така няма да се възбуждаш. Е, пак ще си се възбуждаш, естествено, ама не така непрекъснато. Особено ако правите секс по-често. Аз много се кефя, когато усетя, че на приятеля ми му е надървен, много ми е яко, когато си го притиска в мен, търка си го и т.н. Смятам, че това момиче трябва да има психични отклнонения, ако не й харесва, когато си надървен. Или да е някаква супер малка на 11 - 12 години, дето изобщо си няма на представа от половата система и секса.
SanDRo123123123
10-23-2006, 12:53
Спокойно, нормално е, още не сте го правили. След година-две полов живот заедно изобщо няма да е така. Току-така няма да се възбуждаш. Е, пак ще си се възбуждаш, естествено, ама не така непрекъснато. Особено ако правите секс по-често. Аз много се кефя, когато усетя, че на приятеля ми му е надървен, много ми е яко, когато си го притиска в мен, търка си го и т.н. Смятам, че това момиче трябва да има психични отклнонения, ако не й харесва, когато си надървен. Или да е някаква супер малка на 11 - 12 години, дето изобщо си няма на представа от половата система и секса.
илюзии... на 11-12 си нямали представа от секс........... май не си минавала край лапешките дискотеки :lol:
CVETELLINA
10-23-2006, 14:26
Това е нормално,спокойно ще се оправиш.Само го давай по-спокойно не се сдухвай,няма страшно :wink:
emi tova si e napulno normalno :wink: nqma ot kakvo da se pritesnqvash qvno momicheto te vujbujda
i na moq priqtel mu 'stava6e' taka ama 4estno kazano az se kefeh xaxa nqma ni6to lo6o v tva osobeno ako se kefi6 kak se celuvate..a btw toi mi kaza 4e mu pomaga da mu spadne kato si misli za teletubbies ;)
Magurancheto
10-24-2006, 17:55
Така като гледам всяко момче се възбужда почти от едни и същи неша..някои по-лесно, други по-трудно!Примерно мой приятел се възбужда булвално от най-малкото..в смисъл само да погледне някое момиче как танцува и е готов!Даже само разговора понякога му е достатъчен!
dudeto_sy
10-24-2006, 17:57
Няма страшно, просто врата явно ти е ерогенна зона... Аз лично не се сещам как може да се контролира възбудата.
Няма страшно, просто врата явно ти е ерогенна зона... Аз лично не се сещам как може да се контролира възбудата.
ми лесно като я накара да му хакне една ножка или свирка да му врътне че да спадне.....
п.п. и на мене тей ми става и се дърпам от момичето понеже сме от скоро и да не земи нещо да се панира ама ще зема да и кажа че е нормално ако не се е усетила :mrgreen:
Ами аз пък не се дървя от целувки.. С приятелката ми ходим от година и малко (ако ме хване че не знам точно, лелееее :oops: ) ама ми трябва малко повече от "нея" :wink: за да се възбудя... Все пак говорите за обикновенна целувка нали ?
krem4et0
10-25-2006, 07:24
Е за целувка с език говорим поне аз де.Въпреки,че понякога и това е много-усещла съм го възбуден само като ме гледа,ако съм се понаконтила.
Hustle+Loyalty+Respect
10-25-2006, 08:54
Бе нормално си е :) Нема се притесняваш че ти лопва кандилото :-D
DevilWish
10-25-2006, 08:57
Trqq si dovolen ot sebe si ;)
AnOnImNiK
10-25-2006, 09:04
Mi lice spored men na priatelkata ti daji i stava mn got,4e te vuzbujda tolkova mn !!! :D :D :D :D :D
Хакуна Матата \:D/
еи тва го бях забравила хахахахахахахха
А аз пък бих се обидила ако на гаджето ми не му става като съм до него!!! досега не съм имала такъв проблем и мн се радвам! а ако не му стане докато го целувам или галя... какъв мъж е той тогава??? :mrgreen:
Кофти ситуация но мисля че съвсем скоро ще свикнеш :mrgreen:
fifi_friend
11-03-2006, 21:16
BROM :idea: