PDA

View Full Version : sama sam

samoto_momiche
10-21-2006, 19:46
chuvstvam se sp samotna ot lqtoto si nqmam gadje i se chuda ka da se spavq s tozi problem s bivshoto mi gadje pochti stignahme do sex i sega se chudq dali ne sgreshih kato go zarqzah

No_LiMiTe^f
10-21-2006, 20:00
Ами ако си имала прични да го зарежеш не трябва да се връщаш при него!Все пак само за да не си сама не е причина и оправдание!Пък и тва че нямаш приятел не е чак такава болка за умиране!

FiRe_LaDy
10-21-2006, 20:27
MmMm pochti v syshtata situaciq bqh.I pri nas bqhme stignali pochti do sex,az go zarqzah i t.n.,ama ne sajelqvam za stanaloto .. ne sajelqvam i che e svyrshilo - Ndedei sajelqva i ti!OStavat ni hubavite spomeni. :wink:

Da_Bitch
10-21-2006, 20:37
Ами ако си имала прични да го зарежеш не трябва да се връщаш при него!Все пак само за да не си сама не е причина и оправдание!Пък и тва че нямаш приятел не е чак такава болка за умиране!

Взе ми думите от клавиатурата! ;D

Crazy_Element
10-21-2006, 21:11
chuvstvam se sp samotna ot lqtoto si nqmam gadje i se chuda ka da se spavq s tozi problem s bivshoto mi gadje pochti stignahme do sex i sega se chudq dali ne sgreshih kato go zarqzah

Ае ко са жалвате е ... аз като съм нямал гадже избощо ко да напрая ... жевея в тъп град и немога си намеря подходящо момиче или ако намеря то просто не става ... и тфа е смисал тя си има гадже или нещо таково тай че :) не е толкова лесно ....

kofti_nick
10-21-2006, 22:38
Бе и аз сам съм самотен , но кой ме пита :)

hforce
10-22-2006, 01:33
mi kato za na4alo dai pic i skype i moje i da re6im problema ti

koalka
10-22-2006, 05:19
Ако въпроса ти опира до секса намери си някой,който иска само това...

ssiimmoonna
10-22-2006, 05:59
ami 100% sum sigurna 4e ne si go zarqzala prosto ei taka a e imalo nqkakva pri4ina i ako tazi pri4ina su6testvuva ne biva da pravi6 gre6kata da se vru6ta6 pri nego [-X a puk otnosno tova 4e se 4uvstva6 samotna-nedei da se trevoji6 za izli6ni ne6ta izlizai s priqteli zabavlqvai se pravi tova koeto obi4a6 i 6te zabravi6 mn burzo :smt006

alkobalko
10-22-2006, 06:21
Въпросът не е само да не бъдеш сама, но и да си с човек, който обичаш, а не просто с някой, който да запълва празнотата. Щом си напуснала бившият предполагам си имала основателни причини. Не се връщай при него само, за да не си сама.

iiirish
10-22-2006, 07:33
не виждам защо трябва да съжаляваш, че с приятеля ти не сте стигнали до секс :-s какво е за теб самотата?! да се е*еш с някого за да си запълваш времето ли?! :-s в самотата човек търси опора и подкрепа, нуждае се от рамо на което да се опре, а не от човек, който да ти разтваря периодично краката с извинение :?

teenkopele
10-22-2006, 07:38
Кофти е, но няма начин. Станалото е станало. Може да звучи изтъркано, но колко повече мислиш за това- че си самотна, че нямаш гадже, толкова по-кофти ще ти става. Прави неща, които ти е кеф да правиш, живей си живота!
От личен опит ти казвам, че ще намериш някой, или той ще те намери теб, точно, когато най-малко очакваш. :wink:

summer_04
10-22-2006, 08:10
6tom si go napusnala,kakto kazaha ve4e drugite e ialo pri4ina!i ega ne trqbav da se vru6ta6 nazad i da se samosujelqva6!ot tova polza nqma-gledai napred !i 6te se poqvii mom4eto!:)

vladi_addict
10-22-2006, 08:30
Ако въпроса ти опира до секса намери си някой,който иска само това...
не че ми е само до секса, но винаги ще помогна на някое самотно, отчаяно момиче :wink:

Viktoriq_
10-22-2006, 12:08
Не ми е ясно едно нещо само ... какво като нещата са упирали до сек ... ако си мислиш , че това ще задаржи или ще разпадне една вразка , то за какво ти е тя ! А и защо ще се връщаш при бившия си ... !? Ако си самотна си намери нови приятели , защото секса няма да те направи по - малко сама , а най - много да те накара да се чувстваш предадена и използвана !

TaKe_SmILeS
10-22-2006, 12:11
Mi da ti kaja az si nqmam gaje ot 10 meseca,za6toto mom4etata sa kreteni i iskat samo sex.Nedei da se zahva6ta6 s takuv.Ne si zaslujava!

die_die_my_darling
10-22-2006, 12:29
nakade varvi toq svqt be?!??!? kat ti se e*e (6toto na tebe mai tva ti se pravi) se 6a sa nameri nqkoi spox

madlencheto:)
10-22-2006, 12:38
Не се връщай при бившия ти приятел само защото се чувстваш самотна.За да го зарежеш значи е имало някаква причина ..така че не се връщай назад и гледай само напред! Колкото до това че се чувстваш самотна - мии .. то всеки понякога се чувства така в дадени моменти и ситуации ,но го погледни от добрата страна на нещата - свободна си! може да правиш каквото си поискаш, когато си поискаш и с който си поискаш без да се съобразяваш с някой друг .. в крайна сметка всички знаем,че свободата е много сладка:) такааа чее .. спокс , за всичко си има време.Когато най-малко очакваш ще се появи някой,който да ти завърти главата!