View Full Version : sama sam
samoto_momiche
10-21-2006, 19:46
chuvstvam se sp samotna ot lqtoto si nqmam gadje i se chuda ka da se spavq s tozi problem s bivshoto mi gadje pochti stignahme do sex i sega se chudq dali ne sgreshih kato go zarqzah
No_LiMiTe^f
10-21-2006, 20:00
Ами ако си имала прични да го зарежеш не трябва да се връщаш при него!Все пак само за да не си сама не е причина и оправдание!Пък и тва че нямаш приятел не е чак такава болка за умиране!
FiRe_LaDy
10-21-2006, 20:27
MmMm pochti v syshtata situaciq bqh.I pri nas bqhme stignali pochti do sex,az go zarqzah i t.n.,ama ne sajelqvam za stanaloto .. ne sajelqvam i che e svyrshilo - Ndedei sajelqva i ti!OStavat ni hubavite spomeni. :wink:
Da_Bitch
10-21-2006, 20:37
Ами ако си имала прични да го зарежеш не трябва да се връщаш при него!Все пак само за да не си сама не е причина и оправдание!Пък и тва че нямаш приятел не е чак такава болка за умиране!
Взе ми думите от клавиатурата! ;D
Crazy_Element
10-21-2006, 21:11
chuvstvam se sp samotna ot lqtoto si nqmam gadje i se chuda ka da se spavq s tozi problem s bivshoto mi gadje pochti stignahme do sex i sega se chudq dali ne sgreshih kato go zarqzah
Ае ко са жалвате е ... аз като съм нямал гадже избощо ко да напрая ... жевея в тъп град и немога си намеря подходящо момиче или ако намеря то просто не става ... и тфа е смисал тя си има гадже или нещо таково тай че :) не е толкова лесно ....
kofti_nick
10-21-2006, 22:38
Бе и аз сам съм самотен , но кой ме пита :)
mi kato za na4alo dai pic i skype i moje i da re6im problema ti
Ако въпроса ти опира до секса намери си някой,който иска само това...
ssiimmoonna
10-22-2006, 05:59
ami 100% sum sigurna 4e ne si go zarqzala prosto ei taka a e imalo nqkakva pri4ina i ako tazi pri4ina su6testvuva ne biva da pravi6 gre6kata da se vru6ta6 pri nego [-X a puk otnosno tova 4e se 4uvstva6 samotna-nedei da se trevoji6 za izli6ni ne6ta izlizai s priqteli zabavlqvai se pravi tova koeto obi4a6 i 6te zabravi6 mn burzo :smt006
alkobalko
10-22-2006, 06:21
Въпросът не е само да не бъдеш сама, но и да си с човек, който обичаш, а не просто с някой, който да запълва празнотата. Щом си напуснала бившият предполагам си имала основателни причини. Не се връщай при него само, за да не си сама.
не виждам защо трябва да съжаляваш, че с приятеля ти не сте стигнали до секс :-s какво е за теб самотата?! да се е*еш с някого за да си запълваш времето ли?! :-s в самотата човек търси опора и подкрепа, нуждае се от рамо на което да се опре, а не от човек, който да ти разтваря периодично краката с извинение :?
teenkopele
10-22-2006, 07:38
Кофти е, но няма начин. Станалото е станало. Може да звучи изтъркано, но колко повече мислиш за това- че си самотна, че нямаш гадже, толкова по-кофти ще ти става. Прави неща, които ти е кеф да правиш, живей си живота!
От личен опит ти казвам, че ще намериш някой, или той ще те намери теб, точно, когато най-малко очакваш. :wink:
summer_04
10-22-2006, 08:10
6tom si go napusnala,kakto kazaha ve4e drugite e ialo pri4ina!i ega ne trqbav da se vru6ta6 nazad i da se samosujelqva6!ot tova polza nqma-gledai napred !i 6te se poqvii mom4eto!:)
vladi_addict
10-22-2006, 08:30
Ако въпроса ти опира до секса намери си някой,който иска само това...
не че ми е само до секса, но винаги ще помогна на някое самотно, отчаяно момиче :wink:
Viktoriq_
10-22-2006, 12:08
Не ми е ясно едно нещо само ... какво като нещата са упирали до сек ... ако си мислиш , че това ще задаржи или ще разпадне една вразка , то за какво ти е тя ! А и защо ще се връщаш при бившия си ... !? Ако си самотна си намери нови приятели , защото секса няма да те направи по - малко сама , а най - много да те накара да се чувстваш предадена и използвана !
TaKe_SmILeS
10-22-2006, 12:11
Mi da ti kaja az si nqmam gaje ot 10 meseca,za6toto mom4etata sa kreteni i iskat samo sex.Nedei da se zahva6ta6 s takuv.Ne si zaslujava!
die_die_my_darling
10-22-2006, 12:29
nakade varvi toq svqt be?!??!? kat ti se e*e (6toto na tebe mai tva ti se pravi) se 6a sa nameri nqkoi spox
madlencheto:)
10-22-2006, 12:38
Не се връщай при бившия ти приятел само защото се чувстваш самотна.За да го зарежеш значи е имало някаква причина ..така че не се връщай назад и гледай само напред! Колкото до това че се чувстваш самотна - мии .. то всеки понякога се чувства така в дадени моменти и ситуации ,но го погледни от добрата страна на нещата - свободна си! може да правиш каквото си поискаш, когато си поискаш и с който си поискаш без да се съобразяваш с някой друг .. в крайна сметка всички знаем,че свободата е много сладка:) такааа чее .. спокс , за всичко си има време.Когато най-малко очакваш ще се появи някой,който да ти завърти главата!