View Full Version : E*eш се и бягаш или оставаш поне за закуска?
mgxpower
10-22-2006, 00:33
Каква е вашата практика???Смята ли ,че секса за една нощ не трябва да има продължение с по-нататъшна комуникация...и след някой ден например?
И все пак какво мислите за секса за една нощ ?Бихте ли били с човек само за един път имали ли сте такъв случай ?
Overwhelming
10-22-2006, 00:44
Според мен почти всеки,който го е правил повечко пъти е бил с някой за една нощ.На мен лично това не ми допада,обаче съм била подлъгвана няколко пъти.Случвало ми се е и след това комуникацията с дадения човек не е много приятна.Тоест на мен никак не ми харесва идеята за такива авантюри.Всеки с мнението си де :P ......
Не,не съм имала такъв случай.Просто не ми е нужен.Против съм за секса за една нощ.Имам нужда да го правя с любимия ми човек,а по-точно с приятеля ми,в който съм лудо влюбена.Някои хора редовно го правят за една нощ-това си е тяхно решение,но аз просто не мога да ги разбера.
alkobalko
10-22-2006, 05:57
Твърдо съм против секса за една нощ. За мен той е продължение на любовта, а не просто задоволяване на нуждите. Лично аз мога да го правя само с приятеля си, който обичам до лудост и не мога да си представя да правя секс само за една нощ.
krem4et0
10-22-2006, 07:58
Аз съм против сексът за една нощ. За съжаление след секс с гаджето си ставам и си тръгвам-пренощувам ли у тях-там ще нощувам следващите 50-60 години!
miloto_girl_4e
10-22-2006, 07:58
Не, не ми се е случвало да правя секс за една нощ и съм доста против това [-X За мен сексът е израз на любов към даден човек, а не просто едно чукане ...
ами ....против честото му практикуване съм !
lifestyle
10-22-2006, 08:26
Не, не ми се е случвало да правя секс за една нощ и съм доста против това [-X За мен сексът е израз на любов към даден човек, а не просто едно чукане ...
И аз съм на това мнение!!! =;
за съжаление не мога да се съглася с вас!!!!
нямам нищо против! за мен тва е страхотно преживяване!! некво супер възбуждащо! абе мноо е яко! и после да не туи пука за нищо! ГОТ :-({|= :smt004
Каква е вашата практика???Смята ли ,че секса за една нощ не трябва да има продължение с по-нататъшна комуникация...и след някой ден например?
И все пак какво мислите за секса за една нощ ?Бихте ли били с човек само за един път имали ли сте такъв случай ?
Мен лично не ме кефи за една нощ само. Но един път се наложи и няма как да има продължение, може би другата година пак ^^
MrAsNiKa
10-22-2006, 08:32
Случвало ми се е амаа Аз не исках :(
Общо взето мацката реши че ще си остане така за една вечер
Ама пак си се чувам с нея приятели сме си
Винаги отказвам подобни оферти не ми е интересно ама никак даже
Да го правя с любимия човек до себе си ммм Няма по хубаво изживяване :twisted:
slu4valo mi se e samo vedn1j, kogato bqh na more i s nego pove4e ne se zasqkohme i me s1mnqva da e zase4em nqkoi den. Kato cqlohubavo e pone vedn1j da izleze6 ot normite i da se poddade6 na poriva bez da misli6 za utre, no ne moga da si predstavq da si legna s nqkoi drug, kogato imam vr1zka....
lifestyle
10-22-2006, 08:54
Da izlezne6 ot normite-dobre,ama pone da znae6 kakvo pravi6.Ne v4era da si se pruknal i da se tarkalq6 po kuponite i na drugiq den-Ni 4ul Ni vidql!!!
Не бих го направил..
клетва не давам, но за сега известен брой пъти съм имал тази възможност и не съм се 'възползвал'.. пък за напред - каквото сабя покаже..
emi na men mi se e slu4valo dosta puti,ama s 90% ot tezi momi4eta ne se 4uvam ili vijdam...a ako slu4aino se vidime,prosto zdr...sutrin za zakuska ne ostavam :lol: gledam da sum po-burz s izlizaneto...abe nz az ot tva ne se pritesnqvam,smisal sled poslednata mi vruzka(koqto trugna to4no ot takava edna no6t) takuv jivot si mi e idealen...polu4avam tova koeto iskam,bez da se 4uvstvam vinoven :smt008
Ква закуска,кви пет лева? На сутринта на мен главата ми се цепи и търся да пийна за изтрезве, а те за ядене ми говорят. И кво е-не,на пияна глава е-е ли се?
:lol:
panterata
10-22-2006, 22:49
na men ne mi se e slu4valo vse o6te no nqma lo6o v sexa za edna no6t a tova dali 6te izbqgash ili 6te ostanesh za zakusva zavisi ot tova dokolko poznavash 4oveka ako ti e priqten kakvo lo6o ima da zakusvash s nego dori da izlezete nqkoi den
No_LiMiTe^f
10-22-2006, 23:11
Аз съм била с момче за една нощ...после продължихме и с кафе!Много е яко!Аз лично нямам нищо против това!Когато някой спи с друг за една нощ не може да очаква да остане за закуска,въпреки че е много приятно!
Svirka```
10-23-2006, 12:38
Ем да трябва, секса за една нощ е глупаво нещо :-s
Най си е яко за една нощ. Тръпката на макс, няма обвързвания, любовни истории. Ама е важно и момичето да знае за кво става въпрос че да няма после ма тва ама онова... Ебеш и чао. Евентуално може и друг път ама тва допълнително се уточнява.
CrazyWitch
10-23-2006, 13:07
Не съм пробвала, не мисля да пробвам в скоро време.. Казвам "в скоро време" понеже не се казва голяма дума.
Имам си сериозен приятел и в момента мисля така.
MrAsNiKa
10-23-2006, 13:14
Не съм пробвала, не мисля да пробвам в скоро време.. Казвам "в скоро време" понеже не се казва голяма дума.
Имам си сериозен приятел и в момента мисля така.
Имаш и хубаво котенце :roll:
Аз съм била с момче за една нощ...после продължихме и с кафе!Много е яко!Аз лично нямам нищо против това!Когато някой спи с друг за една нощ не може да очаква да остане за закуска,въпреки че е много приятно!
=D> =D> =D> e tva ne sum o4akval da go 4uq ot nqkoe momi4e v tozi forum...evala =D>
Ami ne mi haresva sex-a za edna no6t,smisal obi4am da pravq sex s 4ovek ,koito poznavam ,s koito se 4yvstvam dobre i koito obi4am.Nemoga da si predstavq da pravq sex s nqkoi s kogato toky 6to sam se zapoznala!
TVARDO protiv sex-a za edna no6t sam
marina star
10-23-2006, 14:30
MALKIQ tva na snimkata ti li si 4e mi stana interesno,ama 4eswtno bez da laje6
Големата Пушка
11-16-2006, 04:24
Закуската си е закуска... при това е най-важното хранене за деня :Р ..затова в случая .... ЯДЕШ И БЕГАШ
gangbang
11-16-2006, 05:20
Имал съм случаи да е за една нощ. Но определено предпочитам дори да е неангажиращ секса, да е с продължение. Ала за да има секса за една нощ продължение не требва да си некоя лепка и да задушаваш мацето. Така се получават готини връзки, дето може да се виждате периодично ей така за по едно кръгче ;) Тоя вариант най-много ми допада на мен. :)
theworldleader
11-16-2006, 11:41
хехе, къде закуса бе братче, те повечето тука отиват някаде където мама и тате да не разберат, че се виждат с някого изобщо, правят го и бегай..
а принципно ако се замисли малко поне човек, ще види, че може и да има друг смисал на темата.
Ами докато спеше в нас бившата ми е оставала за закуска и аз така, а иначе не съм за едното ебане и да бягам сл това..
evil_lady_in_black
11-16-2006, 11:55
И аз съм на това мнение
tedinkata_
11-16-2006, 12:12
rosskata
11-16-2006, 14:20
:P Секс за една вечер...Дам, много хубаво нещо. Твърдо за! Просто тръпката е добра, особено ако не се познаваш с човека много- много отдавна... :oops:
ПО тоя повод се сетих за една много яка песен на Аеросмит, в която се казва...
Sex is like a gun-
You aim,
You shoot,
You run :lol:
Аз лично съм имал такова преживяване и не беше никак лошо, даже беше супер яко. На следващия ден всичко си беше постарому. ::: :lol: