PDA

View Full Version : Kakvo da napravq

BUBU_to4ka_TO
10-23-2006, 08:17
Kakvo da napravq kato sexa ne vyrvi a vsi4ko ostanalo e idealno

SINDEL
10-23-2006, 08:22
Ами обясни ни поне защо не ви върви секса и тогава пове4е ше може да ти помогнем :)

maybelline
10-23-2006, 08:36
Ами преустановете секса за известно време.Спрете да го правите и след седмица или повече пак пробвайте.

BUBU_to4ka_TO
10-23-2006, 08:37
mi pod "ne vyrvi" imam predvid 4e se gubi udovolstvieto +tova po nqkoi vyprosi sys sexa ne sme na edno mnenie s nego i syotvetno se polu4avat konflikti....govorili sme mn pyti...otstypvala sym i e stavalo na negovata posle toi e nedovolen 6toto ne mi bilo haresalo! basi pretenciqta....hem az ne iskam hem kato nakraq otstypq 6to ne mi haresvalo....a ina4e vsi4ko e naistina idealno....no opre li se do sex..... :smt021 :smt014

BUBU_to4ka_TO
10-23-2006, 08:38
Ами преустановете секса за известно време.Спрете да го правите и след седмица или повече пак пробвайте.

preustanovqvali sme go i za 3 meseca ama ne pomaga osobeno....

krem4et0
10-23-2006, 08:39
Сексът ми беше станал по 1 време еднообразен,ама като не го правихме 5 седмици да видиш колко хубав е сега и как ценим възможностите,които имаме!

SINDEL
10-23-2006, 08:41
Ами редувайте - веднъж го правете както той иска, веднъж - както ти искаш. И никой няма да е недоволен. Но според мен просто трябва да си намерите някакъв компромисен вариант щот колкото и добра да ви е връзката ина4е ако сексът куца ще си имате проблеми скоро. Така 4е обясни му го тва и ако и двамата искате да сте заедно ще си намерите на4ин да се задоволявате взаимно 8)

krem4et0
10-23-2006, 08:41
Аз съм заявила на гаджето си-не правя това и това,обичам позите,в които се гушкаме,обичам еди кое си и общо взето съм си казала какво искам и какво не-ако не му изнася ще си отиде.Просто трябва да си направите някаква ограничителна рамка,която да е удобна и за двамата!

SINDEL
10-23-2006, 08:44
Е, Крем4е, не мислиш ли все пак 4е и двамата трябва да правите компромиси а не само ти? Сяка жена оби4а позите в които си се гушка с мом4ето, но пък и всяко мом4е супер много се кефи да оправи моми4ето на задна и да се по4увста "господар на ситуацията" :-D
Така 4е не може само той да се съобразява с твоите желания, а ти не
Така си мисля

krem4et0
10-23-2006, 08:49
задната прашка изобщо не присъства в нашия репертоар.Пробвала съм и не можах да се отпусна-беше ми гадно.А и гаджето ми е така-обича прегръдките и целувките по време на секс.Не мисля,че е кой знае какво като му казвам не искам анален и не искам задна прашка.Той също не иска.А и да иска не е опитвал-с това изключение,което споменах и беше кратко,така че няма как да знае какво е.Сексът и двамата го възприемаме като правене на любов,а не като чукане.А и не мисля,че не правя компромиси-просто за тези 2 неща съм категорична!