View Full Version : vupros kum mom4etata.
Malko_kote
10-23-2006, 08:46
Kefat li vi momi4eta/jeni koito pu6at?
nikinkaaa
10-23-2006, 08:48
Аз не съм момче , но ми харесва вапроса и искам да отговоря :-)
:arrow: По принцип зависи от самото момче някои харесват такива момичета ,но някои не :wink:
Malko_kote
10-23-2006, 08:52
taka e, imenno za tova puskam temata za da razbera kakva 4ast ot vs muje haresvat tova ne6to.Az ve4e 5 meseca pu6a i ot dneska sum si naumila 4e nqmada pu6a.I nqksi mi e mn kofti sa mn mn mn mi se pu6i, ama iskam da gi spra. :)
nikinkaaa
10-23-2006, 08:57
taka e, imenno za tova puskam temata za da razbera kakva 4ast ot vs muje haresvat tova ne6to.Az ve4e 5 meseca pu6a i ot dneska sum si naumila 4e nqmada pu6a.I nqksi mi e mn kofti sa mn mn mn mi se pu6i, ama iskam da gi spra. :)
Щом искаш ги спри момчетата те харесва заради това което си не заради едни цигари които ти тровят живота
Лично на мен като на момче не ми харесва по простата причина че аз самия не пуша :|
Аз пък си пуша отдавна и не ми пре4и на отношенията с мом4етата. Освен тва дъвки и мнтови бонбонки вършат 4удеса :-D
Аз си пуша от много време ,но досега не ми е вредило при момчетата -моят приятел не пуши ,но не ми прави проблем все пак това си е мое решение, пак и не мисля че това е проблем. НЕ Е ПРОБЛЕМ [-X
Аз съм момче. Не пуша и ме харесвам момичета които го правят. Може да е много хубаво, може даже и ако иска да е мис свят, но не ми харесва момичето да пуши. Някак си ме отвръщава, просто после тя и дъхът и миришат на цигари, а това не е най приятната миризма.
OPEL vseki si ima sobstveno mnenie, az sam na mnenie 4e trqbva da pravi6 tova koeto ti hareva a ne da go pravi6 zaradi njkoi, 6toto imam priqtelki koito kazvat mi a ne pu6a 6toto gadjeto mi ne mi dava ama tva e tapo i se kriqt..... ili gi otkazva6 ili ne , a ne da mi se kriqt kato malko dete ot maika si [-(
PerfectStrang3r
10-23-2006, 16:27
За мен е важен характера... а това дали пуши или не си е нейн избор :) Нейн си е живота... тя си решава :)
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-23-2006, 18:31
Ami i da haresvat i da ne haresvat tfa e polojenieto na moq ne mu se nravi che pusha zashtoto sym se trovela ama aide da sme e da mi se opane neshtu se pak i toi pushi tyi 4e ne moje da mi kaje nishtu :P xixi
air_wisp
10-23-2006, 19:33
Виж сега...това дали пушиш или не не влиае на това до каква степен се харесваш на момчетата.И ако ще пропушваш не го прави само и само за да се харесаш на някой гъзар, защото ако смята че си задръстена само защото не пушиш, той не те заслужава :wink:
lady_bird
10-24-2006, 16:52
mn glupava i bezsmislena tema-nqma zna4enie dali pu6i6 ili ne.mom4eto ili te haresva ili ne!kakvo mu e tolkova slojnoto za razbirane?! :shock:
DuraceLL
10-24-2006, 16:55
ne me kefqt, daje naprotiv, no vse pak ne e fatalno
Лично на мен като на момче не ми харесва по простата причина че аз самия не пуша :|
и аз тей и мн ме дразни нещо щото повечето го правят да се правят на какички и да ги видим че едва ли не вече са големи и пушат..... глупости само се тровят и умирисват че покрей тях и нас :smt011
mn glupava i bezsmislena tema-nqma zna4enie dali pu6i6 ili ne.mom4eto ili te haresva ili ne!kakvo mu e tolkova slojnoto za razbirane?! :shock:
Дам. Това е напълно вярно. Наистина няма голямо значение дали момичето пуши, но все пак аз предпочитам да не пуши. Това си е моето мнение, но все пак ако много ми хареса, защо не:)
Учудвам се се от себе си. Предишният ми пост е пълен с тъпизми.
На 14 години и вече пуши... похвално. =D>
Определено не ми харесват жени или в случая -- малки глупави момиченца на име Беатрис /OMG!/ -- който пушат.
:-({|=
Едит: По ред на номерата :
Аз пък си пуша отдавна и не ми пре4и на отношенията с мом4етата. Освен тва дъвки и мнтови бонбонки вършат 4удеса
Кажи го на белия си дроб.
Аз си пуша от много време ,но досега не ми е вредило при момчетата -моят приятел не пуши ,но не ми прави проблем все пак това си е мое решение, пак и не мисля че това е проблем. НЕ Е ПРОБЛЕМ
Това, че не ти прави проблем не значи че му е приятно.
И не е проблем за теб, щото така ти изнася.
Не вярвам да има човек на който му е приятно тоя до него да лъха на кюнец.
mn glupava i bezsmislena tema-nqma zna4enie dali pu6i6 ili ne.mom4eto ili te haresva ili ne!kakvo mu e tolkova slojnoto za razbirane?! Shocked
Това твое 'умно' мнение да не ти е на hotkey на клавиатурата ? :-s
Вече във втора тема го забелязвам, а 6-тото чувство ми подсказва, че не е само на 2 места.
Пуста мода, ей !
Аз обаче си оставам не-модерен и задръстен.
Hustle+Loyalty+Respect
10-25-2006, 08:10
Бе айде бегай жени да пушат, нищо хубаво няма. Въобще цигарите са лошо нещо. Не бих опитал никога!
mom4etata koito pu6at predpo4itat momi4eta koito pu6at
mom4eta koito ne pu6at predpo4itat momi4eta koito ne pu6at
ami az predi pushih ama gi otkazax sega ne se kefq :]
BeBcHeTo
10-25-2006, 08:45
Аз не съм момче , но ми харесва вапроса и искам да отговоря :-)
:arrow: По принцип зависи от самото момче някои харесват такива момичета ,но някои не :wink:
И аз сам на съштото мнение
fire_spark
10-25-2006, 08:55
хаха тая теми4ка ме накара да си запаля :P
това дали те харесва не се определа от това дали пу6и6 или не.до сега на никой ог приятелите ми не му е пре4ело а сега6ния ми приятел няма какво да протестира - той пу6и пове4е от мен :wink: и все пак от време на време ми казва да не пу6а толкова но това е по скора за6тото се грижи за мен. мисля 4е на хората които не пу6ат може да им е малко неприятно ако ти пу6и6 но пьк за това има дьвки и ментови бонбони.
amfetamin petrov
10-25-2006, 15:44
Li4no na men ne mi haresvat takiva momi4eta
1.zashtoto az ne pusha
2.zashtoto naistina mirizmata na zigari ne e ot nai priqtnite
3. ne e mn priqtno da se zeluvash s momi4e koeto toku shto e pushilo
по-скоро не, нали знаеш цигарите скапват кожата (така поне казват)
Spirai gi dokato moje6 6toto 6te stane taka, 4e 6te iska6 i nqma da uspqva6.
Pu6a ot 5 god. i pone 103784 p1ti s1m gi otkazvala neuspe6no. Pa da ne ti puka ko mislqt, vajnoto e na tebe da ti e dobre...
A^B^S^O^L^U^T_$3><y
10-25-2006, 21:20
Има ли значение? Аз пуша като кумин и не усещам момичетата да ми миришат. Пък и без това няма да се женя толко рано :D
Пхахахахаха :lol:
Много си тъпа мааааа. :smt005
Ебахти малоумните въпроси...
Харесвам момичета,които са готини и да имат мозък в главата(а очевидно е,че при теб това нещо,наречено сиво вещество липсва)...
И изобщо не ме бърка дали пушат или не пушат....
mrazq jena pushachka..kato se celuvash s neq i da ti luha na cigari
blqk
За мен това не е фактор,по който да си избирам кое момиче да ми харесва и кое не. Но предпочитам да не пушат. Даже повечето ми гаджета са били непушачки :)
kato ima momi4eto da dava po 2.50 na den za 1 kutia cigari i o6te 1 lev za duvki da gi dava jena mi naprimer pu6i i az se tva i vikam ... az ne pu6a ama predpo4itam da gi vloja v po dobra kauza ... NAZDRAVE
Определено не ми харесва когато се целувам да ми мирише на пепелник. Гади ми се от цигари.