Влез

View Full Version : kak moje da se razbere?

kupondjiikata
10-23-2006, 12:48
Kak moje da se razbere,4e edno mom4e ne iska ot nas samo sex,a ne6to pove4e?Ako toi e vnimatelen s nas(MOMI4ETATA) i ne ni kara da pravim ne6to na sila,zna4ili 4e dyrji na nas i 4e ne iska samo sex,a ne6to po-seriozno primerno?Pls kajete,za6toto mi e mn liubopitno i mi e nujno da znam.

SINDEL
10-23-2006, 12:53
Според мен зна4и. Ина4е ако им е само за секса ще говорят постоянно за това, ще те ръ4кат да им пуснеш, а като им пуснеш ве4е няма да ги ебе кво става с теб изобщо [-X

quench
10-23-2006, 12:54
Ако е хитър - не мож го разбереш. Трябва да се осланяш на женската интуиция. :lol:

MrAsNiKa
10-23-2006, 12:59
Не е така !!!
Мога да те накрам да се чустъваш единствена на света
Мога да те накарам да се влюбиш в мен до полуда
Само и само да правим секс
Някой от нас са просто непоправими
Ох срам ме е ама ги има :( :evil:

SINDEL
10-23-2006, 13:06
Сигурно можеш и сигурно не си единствен... :wink: Но според мене ли4но за да можеш тряя да имаш опит и да си на някви по-сериозни годинки :-D Мъжете можете да сте много подли животни понякога. А после казвате 4е ние жените сме били подлите, пък вие квот ви е на сърцето ви е и на устата [-X

quench
10-23-2006, 13:09
Аз не съм твърдял такова нещо! :(
Всеки знае,че уй съвест нема!

MrAsNiKa
10-23-2006, 13:12
Сигурно можеш и сигурно не си единствен... :wink: Но според мене ли4но за да можеш тряя да имаш опит и да си на някви по-сериозни годинки :-D Мъжете можете да сте много подли животни понякога. А после казвате 4е ние жените сме били подлите, пък вие квот ви е на сърцето ви е и на устата [-X

Никога не съм го правил (е само показах на една кучка че има и по големи от нея :roll: )
Не съм способен да причиня нещо подобно на някой момиче
Ставал съм свидетел обаче на подобни сцени
Едва съм успокоявал момичето което беше лудо влюбено в тоя тъпак
Еми тя и тя малко наивничка
Еми Аз лично съм способен на много неща стига да искам
Не е хубаво така да се подиграваш с нечий чуства
Амаа и вие момичета не падате по долу (интересно става ако попаднете обаче на мен) :twisted:

SINDEL
10-23-2006, 13:16
Мдам :-D
Аз викам аре са да се фанеме да се праим на изроди и двамата и да видим кой пръв ше накара другия да се влюби в него, после да го на*бе, да му натрие носа и да го изостави :smt005 ... Тва ше реши ве4ния спор кой пол са по големите ку4ета или ку4ки O:)

MrAsNiKa
10-23-2006, 13:19
Искаш ли ?!! :?
После само да не ти хареса \:D/
Аз съм навит
Имай късмет обаче да загубиш
Е ако не друго ще ти остане хубавия спомен за мен :twisted:

kupondjiikata
10-23-2006, 13:19
Ami toi e na 16,a az sym na 15.Vyzmojno li e da e opiten izmamnik?Poprincip nie s nego se poznavame otdavna i sme imali mn dylga istoriq,dori i sega prodyljava.No nz dali da mu povqrvam.Predi iska6e da si otmysti za nqkoi ne6ta i se opitva6e nasila da me celuva,sybli4a i t.n.Sqka6 ne e bilo naseriozno i ne go e byrkalo za men.V poslednite nqkolko meseca toi be6e mn razli4en i se dyrje6e s men vse edno izpitva nqkakva obi4 kym men,no ne mojah da precenq to4no kakva.Toi mi kazva6e,4e az sym mu kato sestri4ka.Naposledyk toi zapo4na da se dyrji po-razli4no.Sqka6 iska6e ne6to seriozno.Posledniq pyt,toi be6e mn vnimatelen i za nqkoi ne6ta kajeh li mu "NE" izob6to ne se syrde6e i mi kaza,4e 6te me iz4aka,kogato se 4uvstvam gotova.Vypreki vs mn me e strah,4e sledva6tiq pyt moje da kaje,4e prosto ei taka e bilo vs,zatova vi popitah.Kakvo da pravq kato se vidim sledva6tiq pyt?

summer_04
10-23-2006, 13:20
emi az li4no vinagi rabiram ot nqkoi dali iska samo sex ili ne mu e samo za tva!ama ima edni deto maika im sa ebati hitrite kopeleta!:)a we nz ne go li use6ta6!:)

MrAsNiKa
10-23-2006, 13:22
Ami toi e na 16,a az sym na 15.Vyzmojno li e da e opiten izmamnik?Poprincip nie s nego se poznavame otdavna i sme imali mn dylga istoriq,dori i sega prodyljava.No nz dali da mu povqrvam.Predi iska6e da si otmysti za nqkoi ne6ta i se opitva6e nasila da me celuva,sybli4a i t.n.Sqka6 ne e bilo naseriozno i ne go e byrkalo za men.V poslednite nqkolko meseca toi be6e mn razli4en i se dyrje6e s men vse edno izpitva nqkakva obi4 kym men,no ne mojah da precenq to4no kakva.Toi mi kazva6e,4e az sym mu kato sestri4ka.Naposledyk toi zapo4na da se dyrji po-razli4no.Sqka6 iska6e ne6to seriozno.Posledniq pyt,toi be6e mn vnimatelen i za nqkoi ne6ta kajeh li mu "NE" izob6to ne se syrde6e i mi kaza,4e 6te me iz4aka,kogato se 4uvstvam gotova.Vypreki vs mn me e strah,4e sledva6tiq pyt moje da kaje,4e prosto ei taka e bilo vs,zatova vi popitah.Kakvo da pravq kato se vidim sledva6tiq pyt?

Еми ако му дава акъл някой опитен батко
Мога да ти кажа че ще те направи шашава :twisted:

koalka
10-23-2006, 13:22
Ами тези по-големите,които са се хванали с по-малко момчие просто няма как да разбереш,че искат само това,защото са доста добри.Ако е по-малък ще ти говори само за това,ще иска да го направи,няма да говори за чувства и т.н.То си се разбира.Но тук идва въпроса дали имаш и късмет.

SINDEL
10-23-2006, 13:23
Хах :lol: Що да не ми хареса ве?! Особено след кат бях 4ела някъде тука из форума къфф си профешънъл :-D
Супер запознат с френската изглеждаше, така 4е не виждам при4ина да не ми хареса. Определено правеше впе4атление O:) O:)
А ина4е ако изгубя и кво?! (съвсем хипотети4но питам)

SINDEL
10-23-2006, 13:26
Ина4е за авторката - ми не ви е толко голяма разликата следователно тряя сте на един акъл и би трябвало ти да можеш да си усетиш какво то4но иска той от тебе :-k

quench
10-23-2006, 13:27
I like u,but i'm merried.....
:lol:

kupondjiikata
10-23-2006, 13:36
Setih se za o6te edno mn vajno ne6to,koeto me pouspokoi.Zna4i osven,4e se celuvahme,nie ob6tuvahme.Toi mi spodeli nqkoi svoi taini,svyrzani s nego.Qvno izglejdaha mn skypi za nego.A nakraq me izprati do nas i otnovo se celunahme.Sled tazi istoriq moje li da stane ne6to po-seriozno?Kak vi zvu4i?

MrAsNiKa
10-23-2006, 13:36
Хах :lol: Що да не ми хареса ве?! Особено след кат бях 4ела някъде тука из форума къфф си профешънъл :-D
Супер запознат с френската изглеждаше, така 4е не виждам при4ина да не ми хареса. Определено правеше впе4атление O:) O:)
А ина4е ако изгубя и кво?! (съвсем хипотети4но питам)

Не изглеждаш ми доста уверена за това го казах без никаква умисъл
Само не разбрах съгласна ли си
Факта че ти имаш приятел и аз приятелка прави нещата още по интересни и тръпката по голяма :twisted:
Ако изгубиш нищо няма да ти направя
Ако ти е харесало може да ти дам втори шанс :wink:

Diabla``
10-23-2006, 13:37
shtom ti spodelq neshto kato taini koito sa mnogo li4ni zna4i 4oveka ima seriozni namereniq kam teb :)

SINDEL
10-23-2006, 13:37
Кой харесваш бе Quench и верно ли си женен?

MrAsNiKa
10-23-2006, 13:38
Setih se za o6te edno mn vajno ne6to,koeto me pouspokoi.Zna4i osven,4e se celuvahme,nie ob6tuvahme.Toi mi spodeli nqkoi svoi taini,svyrzani s nego.Qvno izglejdaha mn skypi za nego.A nakraq me izprati do nas i otnovo se celunahme.Sled tazi istoriq moje li da stane ne6to po-seriozno?Kak vi zvu4i?

Защо не ти сподели чувствата си към теб
И защо се е държал така с теб преди
Ако даде някакво логично обяснение добре
Може и да си е взел поука
А може и от забавление нещата да са прераснали в нещо повече
Често се случва да познеш нещо на шега и то да се развие в нещо по голямо и красиво :roll:

SINDEL
10-23-2006, 13:44
Не изглеждаш ми доста уверена за това го казах без никаква умисъл
Само не разбрах съгласна ли си
Факта че ти имаш приятел и аз приятелка прави нещата още по интересни и тръпката по голяма
Ако изгубиш нищо няма да ти направя
Ако ти е харесало може да ти дам втори шанс[quote]

Навити4ка съм,я? :smt023

SINDEL
10-23-2006, 13:45
:smt005 Бах мама му! пак си огафих цитата. Ей затва го мразя!

MrAsNiKa
10-23-2006, 13:47
То хубаво огафи работата
Амаа номера е че ти само приказваш
Докато Аз не си играя с приказки
Ако верно си навита драскай ми ЛС и да видим какво ще става :twisted:

SINDEL
10-23-2006, 14:09
Сори ма то не става така =; Тряя да ме сваляш малко преди тва :P Нц, не мое направо "аре пиши на ли4но" неее [-X O:)
Освен тва подозирам 4е ше съм по-глоямата от двамата. Не те знам ти на колко си ма аз сум на 19.. коет си е бая ве4е :smt012

MrAsNiKa
10-23-2006, 14:13
Сори ма то не става така =; Тряя да ме сваляш малко преди тва :P Нц, не мое направо "аре пиши на ли4но" неее [-X O:)
Освен тва подозирам 4е ше съм по-глоямата от двамата. Не те знам ти на колко си ма аз сум на 19.. коет си е бая ве4е :smt012

Аха и ставам на 20 (все още съм на 19 :wink: )
Никви Грижи :twisted:

Ще те свалям като се видим
А и ти тука нещо се обърка :-k
Губиш малко връзката някъде :roll:

krem4et0
10-24-2006, 08:03
когато не намеква за секс или ако му откажеш при някакъв намек от негова страна той казва ок-когато си готова!

dudeto_sy
10-24-2006, 08:07
Виж, когато им е само за секса те правят всичко възможно, за да си го получат, ако не им е само за това показват, че не им е само за това.

England
10-24-2006, 09:49
Ако нямаш никакви чувства към даденото момиче,а искаш само секс,то просто си представяш,че имаш и резултатът винаги е перфектен!Просто трябва малко хитрост...А най-якото е когато и на двамата им е само за секса и тогава без много приказки е ясно за кво иде реч...