PDA

View Full Version : Относно предпочитанията на жените към силният пол

Sa40
10-23-2006, 18:55
Здравейте! Жени, не мога да ви разбера какво харесвате в някой така да се изразя "смачкани типове"? Такивя мършавички с едни измислени прически, обици боядисано коси и напълно обезкосмени... Ако това Ви е идеала за момчета, кажете да стана гей. За мене е супер педалско да си такъв. Не бих направил нито едно от тия неща за да се харесам на момиче. Че то ако един мъж не е Здрав,космат и малко луд, то не е мъж:)
чкам коментари!

10-23-2006, 19:15
Абе извинявай, вятно иам си типове дето са се изгейчили даже повече от нормалното, ама честно да ти кажа, акто видя някой с косми под мишниците дето стигат до кръста и ми иде да се издрайфам някъде... Или пък мъжагата с една вежда обхващаща цялото лице...
И защо пък трябва да е някакъв с големите "баници", какво като е по-мършавичък?
Тез боядисаните с фешън прическиет са много зле и все пак... Не са по-добре от тези дето ходят с 563746753647 тона гел на главата, нали?
И кое му е педалското да имаш обеца ако ти харесва и най-вече ти отива?

miloto_girl_4e
10-23-2006, 19:17
На тези типове аз им викам мазни fashion-чета ... Не съм им фенка, даже ги презирам ... Като видя двойка fashion-и ми е яко смешно, защото не знам при кого преобладава женското(при него или при нея :mrgreen: :mrgreen: )

10-23-2006, 19:18
На тези типове аз им викам мазни fashion-чета ... Не съм им фенка, даже ги презирам ... Като видя двойка fashion-и ми е яко смешно, защото не знам при кого преобладава женското(при него или при нея :mrgreen: :mrgreen: )

Абе да ти кажа и в някой емо-двойки (поне при мен) преобладават такива съмнения :roll:

Sa40
10-23-2006, 19:20
милото гирл-4е :) радвам се че има женички като тебе :D

10-23-2006, 19:21
Sa40, ти поддържаш ли се като цяло?

Communist
10-23-2006, 19:22
Точно така, фешънчетата не струват.... няма да съм никога такъв.
И какво против имате космите?

IdiOtKa
10-23-2006, 19:23
олееее да тея фешанчита наистина са супер противни ....маиикоо колко ме дразнят някви изрусени ..изпедерастени .....геичета .. мно са ми смешни и трагични .... напрау думи нямам ...

MrAsNiKa
10-23-2006, 19:25
Аз съм момче.
Ползвам гел от някъде 2 години
Готино ми е да имам хубава прическа
Исползвам съвсем малко, а не промишлените количества които посочвате
Старая се да съм винаги обезкосмен под мишниците, брадата,мустаците,баките, срамните косми, понякога и краката
Радвам се че не съм надарен от към окосмяването и бих го нарекъл доста мм никакво абе почти го няма голям кеф :) (въпреки че съм бая дърт :P)
Харесва ми да се подържам и да имам хубав вид
Нещо лошо има в това да изглеждаш добре или какво
Айде поуспокойте се
Тялото ми също е сравнително добро старая се да не съм скенджа да не съм и дебелак
А да имам едно хубаво релефно тяло :twisted:

10-23-2006, 19:25
zna4i tova ne sa mazni gei4eta, a sa hora s um, koito sa razbrali, 4e da si metroseksualen, ozna4ava da si komersialen, a da si komersialen ozna4ava da si prodavan, po dobre edno mom4e, koeto se poddurja, otkolkoto nqkoi mur6av okosmen navsqkude, obi4am kogato edno mom4e se poddurja do tolkova do kolkoto da pokrie moite kriterii, a te sa prosti, da ne prili4a na gorila, da izlejda dobre i da e metroseksualen...mn hora burkat metroseksualnite s geiovete, qvno ne ste do tolkova obrazovani, 6tom go pravite...i momi4eto koeto kaza, 4e mrazi tezi fashion4eta, imam edin vupros...ti s kuf 6te predpo4ete6 da hodi6 s emo boys ili s nqkuf smurdq6t pi4aga, koito ne moje si napravi edna svqstna pro4eska i se zaliva s gelove i gluposti, a???

10-23-2006, 19:28
Аз съм момче.
Старая се да съм винаги обезкосмен под мишниците, брадата,мустаците,баките, срамните косми, понякога и краката
Радвам се че не съм надарен от към окосмяването и бих го нарекъл доста мм никакво абе почти го няма голям кеф :) (въпреки че съм бая дърт :P)
Айде поуспокойте се
Тялото ми също е сравнително добро старая се да не съм скенджа да не съм и дебелак
А да имам едно хубаво релефно тяло :twisted:

Бравос!

Sa40
10-23-2006, 19:30
Аз ли..? Много ясно. Редовно си тренирам по нещо, било то плуване, бягане или на лсотовете. Относно бръсненето... под мишниците, в гащите и мутрата. Също си мия и краката, чистя си ушите .... Въпроси ?

10-23-2006, 19:31
zna4i tova ne sa mazni gei4eta, a sa hora s um, koito sa razbrali, 4e da si metroseksualen, ozna4ava da si komersialen, a da si komersialen ozna4ava da si prodavan, po dobre edno mom4e, koeto se poddurja, otkolkoto nqkoi mur6av okosmen navsqkude, obi4am kogato edno mom4e se poddurja do tolkova do kolkoto da pokrie moite kriterii, a te sa prosti, da ne prili4a na gorila, da izlejda dobre i da e metroseksualen...mn hora burkat metroseksualnite s geiovete, qvno ne ste do tolkova obrazovani, 6tom go pravite...i momi4eto koeto kaza, 4e mrazi tezi fashion4eta, imam edin vupros...ti s kuf 6te predpo4ete6 da hodi6 s emo boys ili s nqkuf smurdq6t pi4aga, koito ne moje si napravi edna svqstna pro4eska i se zaliva s gelove i gluposti, a???

mn vqrno...edin 4ovek, koito da razbira razlikata mejdu metrseksualnost i gei ob6tnostta! ... bravoss!

Sa40
10-23-2006, 19:35
Ето сега си проличава кой момичета са "кучки/материалистки" и кои търсят истинския мъж, като го приемат такъв какъвто е!

10-23-2006, 19:39
Ето сега си проличава кой момичета са "кучки/материалистки" и кои търсят истинския мъж, като го приемат такъв какъвто е!

vij sq ne me poznava6...za da kaje6 4e sum ku4ka ili materialistka, izob6to ima6 li ponqtie kakvo ozna4avat dvete dumi i znae6 li v kakuv kontekst da gi izpolzva6, edno mom4e za da bude haresvano trqbva da bude poddurjano, ako vsi4ki haresvahme estestvenoto, nqma6e da ima 6ampoani, sapuni, samobrusna4ki, gelove i t.n ako razbira6 i vnikne6 v tova, koeto kazvam, 6te razbere6 4e sum prava...purvo kao bqhme est 6tqhme da sme kato gorili izlezli ot pe6terite, 6tom edna jena se poddurja, obeskosmqva...griji se za tqloto si, za6to i muja da ne go pravi...otgovori na vuprosa ako smee6?

Sa40
10-23-2006, 19:43
Кой би ебал космата жена ???????????????????????

10-23-2006, 19:47
ami 6tom taka misli6, misli6 li 4e na jenite im e mn priqtno da gi ebat kosmati muje i dokato barat nqkoq 4ast ot tqloto mu da se zapretvat kosmi, sqka6 e maimuna...pomisli malko i posle govori...

10-23-2006, 19:48
Какво имаш предвид под емо-двойки?

10-23-2006, 19:49
ami 6tom taka misli6, misli6 li 4e na jenite im e mn priqtno da gi ebat kosmati muje i dokato barat nqkoq 4ast ot tqloto mu da se zapretvat kosmi, sqka6 e maimuna...pomisli malko i posle govori...

Sa40
10-23-2006, 19:50
ам на жените не им ходят космите ... :mrgreen: тва е разликата

10-23-2006, 19:51
vuprosa ne e kum men, no aaz 6te otgovorq, emo dvoikite sa momi4eta i mom4eta, koito sa sus svoi sobstven stil, ne tolkova komersialen, s fashion iz4an4eni pri4eski, filirani, izdokarani, 4erni, bogati, s edna duma mn sa qki, no ne vseki moje da si pozvoli da e emo!

10-23-2006, 19:53
iskam da ti kaja, 4e ti si s nqkfo primitovno mislene i ne moje6 da prieme6 realnosta, v koqto mom4eto ve4e ne izglejda kato gorila...priemi, realnosta i ne budi kompleksar!

Nasindo
10-23-2006, 19:55
Ето няколко думи за фешън лекенцата (мое си мнение)

Фешънчета тип МАСАЙЦИ - хора ,които да вчера слушаха Анелия и Преслава и хвърляха гюбеци в/у масите ,а днес слушат house ,ходят с Fizzy причесчици и носят очила които заемат значима част от лицето им ! :smt005

Много им се смея на тия същества... :smt005

10-23-2006, 19:56
pove4e nqma da sporq s neobrazovani primitivni hora, koito ne se razvivat i ne priemat komersialnoto za realnost...sujalqvam, 4e ima takiva hora, kato teb, mislq, 4e ti si kompleksar, koito ne e dorazvit v sveta na modata i nz 4e da si fashion sus stil dnes e nai- vajnoto, nqma da sporq s hora pod moito intelektualno nivo, 4a0 nadqvam se pove4eto hora tuk v tozi furum da sa na moito mennie, 4e edin muj za da bude jelan trqbva da e poddurjan!

Communist
10-23-2006, 19:57
Кой би ебал космата жена ???????????????????????
Аз 8)

anitoooo
10-23-2006, 19:58
pove4e nqma da sporq s neobrazovani primitivni hora, koito ne se razvivat i ne priemat komersialnoto za realnost...sujalqvam, 4e ima takiva hora, kato teb, mislq, 4e ti si kompleksar, koito ne e dorazvit v sveta na modata i nz 4e da si fashion sus stil dnes e nai- vajnoto, nqma da sporq s hora pod moito intelektualno nivo, 4a0 nadqvam se pove4eto hora tuk v tozi furum da sa na moito mennie, 4e edin muj za da bude jelan trqbva da e poddurjan!

napulno suglasna!

MrAsNiKa
10-23-2006, 19:59
Ето няколко думи за фешън лекенцата (мое си мнение)

Фешънчета тип МАСАЙЦИ - хора ,които да вчера слушаха Анелия и Преслава и хвърляха гюбеци в/у масите ,а днес слушат house ,ходят с Fizzy причесчици и носят очила които заемат значима част от лицето им ! :smt005

Много им се смея на тия същества... :smt005

Всеки има право да се носи както си му харесва
Всеки си живее в различна среда
Всеки има право на личен живот
Какво прави с него и как го живее си е негова работа :twisted:

Па тея верно са си веселяци :lol:

IdiOtKa
10-23-2006, 20:00
фешъни ....съъкссс !

Nasindo
10-23-2006, 20:13

Едно значи 1 мъж да се поддържа и да изглежда добре ,съвсем друго е да се изпедерастява с тия фешън/гейски номерца.... !И само да те попитам - от къде знаеш ,че твойто ниво на интелигентност е по-високо от това на другите ?.... :-k

Sazi
10-23-2006, 20:13
Az haresvam istinskite muje.Hubavo e edin muj da ima kosmi ( no samo po krakata i racete) a ne pod mi6nicite i onaq rabota da mu e obrasla kato se edno 4e si v jungla.A kafi me mujete koito si vdigat kosata na igli4ki no ne i tezi muje koito sa sas nqkvi pri4eski koito preli4at na jeni smisal nqkoi mom4eta kato sa se obezkosmili NAVSQKADE i si praat tapi pri4eski seki den (ot sorta na vrazvane s lasti4ki i pr.)ZA MEN SA MAZNI GEYOVE.Prosto te si mislqt 4e izglejdat dobre a istinata e 4e sa .....Blqk :-# :-&

MrAsNiKa
10-23-2006, 20:25
Az haresvam istinskite muje.Hubavo e edin muj da ima kosmi ( no samo po krakata i racete) a ne pod mi6nicite i onaq rabota da mu e obrasla kato se edno 4e si v jungla.A kafi me mujete koito si vdigat kosata na igli4ki no ne i tezi muje koito sa sas nqkvi pri4eski koito preli4at na jeni smisal nqkoi mom4eta kato sa se obezkosmili NAVSQKADE i si praat tapi pri4eski seki den (ot sorta na vrazvane s lasti4ki i pr.)ZA MEN SA MAZNI GEYOVE.Prosto te si mislqt 4e izglejdat dobre a istinata e 4e sa .....Blqk :-# :-&

А така подкрепи ме \:D/

Sa40
10-23-2006, 20:33
Slu6ai moito momi4e napylno te razbiram ... misleh da ti otvyrna na drazneneto po ranop no ne bqh v nastroenie... sega sym :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 Spored mene za6titava6 pederast4etata 6toto ili priqtela ti e takyw ili ba6ta ti :D

Sa40
10-23-2006, 20:35
Az sym primitiven taka li mila? da ti kaja li 4etno ne6to....

Ebal sam ta v ustata , koi znae kva si izostanala kirliva sliva m mi sa prai6 na oborotna, 6 mi vkarva lafove tuka . Are begi... e

Sa40
10-23-2006, 20:37
Sazi... =D>

Sa40
10-23-2006, 20:45
Лека нощ! Моля по темата да пишат сериозно хора...

Spook
10-23-2006, 21:09
Аз се включвам към хората които смятат че понятието "добре поддържан мъж" включва обекосмен (лице, подмишници и срамни части), със СНОСНА прическа и поддържано тяло.
Между другото педалчетата(псевдо манекени) ме дразнят също толково колкото и хора които използват думичката "супер" за щяло и нещяло. ХЕЛЕ като е в комбинация със"супер много яко" :smt013 :smt013 :smt013

Spook
10-23-2006, 21:11
Последното се отнасяше за тебе Sa40

Cuddly
10-23-2006, 21:35
Здравейте! Жени, не мога да ви разбера какво харесвате в някой така да се изразя "смачкани типове"? Такивя мършавички с едни измислени прически, обици боядисано коси и напълно обезкосмени... Ако това Ви е идеала за момчета, кажете да стана гей. За мене е супер педалско да си такъв. Не бих направил нито едно от тия неща за да се харесам на момиче. Че то ако един мъж не е Здрав,космат и малко луд, то не е мъж:)
чкам коментари!

Хахаха! Напълно съм съгласна. Писна ми момчетата да имат по-малко косми от момичетата и да се гласят повече време от тях. Смешно и жалко е това според мен. Но поне се забавлявам! :smt043

exelero
10-24-2006, 00:27
И аз съм твурдо за против тез зализаните тарикати манекени и футболисти....... само тях може да видиш със дългите руси коси :)

тука у нашия блок има една емо двойка той футболист... друго няма какво да добавя ходят 2-та със шалвари от онея черните женските със ластици на глезените :o и тои ги е дигнал до прасеца и 2-та ходят със чехли тип джапанки със тънка подметка естествено мисля са малко......... женски :-D мирише по силно на парфюм от нея :mrgreen:

и тези ко да ги правя ? нея да я бия а него да го е*а :) и да му се кефя на педалчото :)

забравих да добавя че няма косми на ръцете и краката май само на главата има :mrgreen:

marina star
10-24-2006, 03:25
TOVAE LI4O TVOE MNENIE!!!NE NI GO NALAGAI kakto ima takivo koito haresvat obezkosmeni,taka ima i takiva koito predpo4itat naturalnite
vsi4ko e vapros na vkus i li4ni predpo4itaniq

dudeto_sy
10-24-2006, 07:12
Аз лично не харесвам такива мъже...

SINDEL
10-24-2006, 08:15
Ахахааа :smt005
Никой не харесва гейовете ама ако ми дойде некъфф космат,потен, смръдлив, гнусен, мазен и противен ша си ме гледа отдале4е и тва е! Вие как не оби4ате космати и неподдържани мадами?! Ее и наглост! [-(

vvs_go
10-24-2006, 10:48
Аз съм момче.
Айде поуспокойте се
А да имам едно хубаво релефно тяло :twisted: mnogo to4no

10-24-2006, 19:34
taka sigurno sum 4e nivoto mi na inteligentnost e mn po visoko ot polovinata v tozi forum, za6toto mn pove4e se int ot ne6tata okolo men...ne samo ot naukite, a i ot jivota...i da primitivni sa horata, koito ne pravqt razlika mejdu gei, selski pederast i metroseksualen muj...nqma kfo da sporq, za6toto vseki ima pravo na li4no mnenie, ne moga da nakaram nikoi da se obeskosmi, no kakto edna jena e fashion i nqmat ni6to protiv neq, taka i edin muj kogato e fashion trqbva da bude vuzprieman, za6toto vse pak sme durjava v koqto se borim za ravnopravie...ako ne go znaete tfa...eto ve4e razbrahte...

10-24-2006, 19:49
абе човек ми като не искаш не ставай такъв ве! Никой не те и кара, "смачкани типове" са за тебе бъди си такъв какъвто си има кой да те харесва...все пак за "всеки влак си има пътници" ама извинявай сега пък да ги обождаш.....Некой тебе да е тръгнал да те обижда, че не си като тях и си с косми навсякъде...В думите ти се долавя нещо като малка нотка на завист и яд, че не си като тях и момичетата не те харесват както харесват тях!! Както казва Панайот от ББ3 тва са си мъже, които харесват само жени, но са потдържани "метеросексуални" или както казаха по-горе фешънчета... така че.....shut the fuck up :evil:

Бръмче
10-24-2006, 19:59
NeJnA_DrOgA^

.Некой тебе да е тръгнал да те обижда, че не си като тях и си с косми навсякъде...

В интерес на истината, момчето си каза че се поддържа. И какво момчетата да нямат косми никъде?! Аз се депресирам,да ти кажа, като видя някой дето е по-гладко епилиран от мен. Извиянвай ама прекалено е. Метеросексуалност? Да! Ама и тя си има граници. Без да се убижда никой "фешън" ама с тез причесчици и панталонки са наистина смешни. Не съм за косматите мъже, обаче някой стават смешни

MrAsNiKa
10-24-2006, 20:08
Абе защо не виждам никой да се смее :roll: :twisted:

10-24-2006, 20:25
Е добре ся да питам нещо и аз. Момче съм, имам руса коса и сини очи. Тялото ми е мезоморфно. Аз съм от тея хора, които са slim както им викат в САЩ. Не съм хърбав мършоляк, а имам релефно тяло, което поддържам и нямам нито една мазнинка по тялото. Момичетата ми казват, че имам много хубави задни части :-D . Мноо яно че се бръсна под мишниците :)
Добър човек съм, скромен и честен и много готин, не си прая прически с гел, не съм от ония фешъните, нося хубави дрехи. Имам добра хигиена и съм интелигентен. Не мога да разбера защо не ме харесват момичетата. Може би защото не съм от ония надути, самоуверени отворковци, които мислят само за бой и се мислят за големи пичове. Познавам много такива, които постоянно имат гаджета. Може би такива момчета харесват момичетата. Аз иначе съм много срамежлив ама не го показвам много.

10-24-2006, 20:50
Пак питам кво иамте предвид под емо?

Tokio_Hotelkata
10-24-2006, 22:05
emo...tazi bolna tema :-# !moeto mom4ence si e super a ne e nqkvo gelosano pedal4e! \:D/

Amayo
10-25-2006, 01:02
Брейй в тая тема се появи неква гостенка коят единстено да ми направи впечатление че има мозък в главата и знае къде се намира. Има надежда за форума явно.

10-25-2006, 06:43
Е,аз съм момиче.
Както и много други момичета се изказаха...
Тия тъпи мъжки путки вонят...Жалки са...
А ти си в грешка.
Тъпите,мазни,шибани путки им се кефят...Повечето момичета(от гледна точка човек) се отвращават от тях...Ама...мислила съм по този въпрос...Нищо не можеш да направиш...Освен да се издрайфаш хубавичко и да не мислиш повече за това.Те си живеят жалкият,отвратителен,мазен ...ъъъх,втресе ме...животец и..са щастливи.Ние също- по друг начин :-)
Готово.Успокой се..Малко женски индивиди им се кефят, и повечето от тях са тъпи дупки :-)

Whisskas Ne mojesh da sudish taka za momichgetata koito gi haresvat bez da gi poznavash! Kakvo aide sega kato me kefat takiva momcheta mi kaji che sum tupa dupka, da mn qsno mojesh da mi go kajesh obache dali ti nqma da si v greshka milichka!?

10-25-2006, 06:50
ops tva gore beh az

nin
10-25-2006, 07:20
Пак питам кво иамте предвид под емо?

kolko puti da obqsnqvam, emo sa momi4eta i mom4eta, koito imat svoi sobstven strahoten stil...s skupi drehi i fashion pri4eski, nai ve4e 4erni kosi, no ne metali, a hora sus stil, strahotni sa, no ne vseki moje da si pozvoli da e takuv, i pod emo ne razbirai nqkoi mazik, a obiknoven 4ovek, poddurjast li4nosta si!!!

gotinam
10-25-2006, 08:08
чкам коментари!

А бе на теб кой ти е казал, че пък всички харесваме такива? Аз не понасям този тип "момченца".
Хайде приемам ако се кефи да си бръсне топките, няма проблем. Ама мъж с обръснати подмишници е идиотска мода, която не знам от къде се пръкна в България. Това го няма другаде по света. Само мюсулмананите го правят. Явно не само ни управляват турци и цигани, ами и вече налагат модните тенденции. Да вземе верно Волен Сидоров да дойде накрая!
За мен мъжа си е мъж, с мускулесто тяло, може и да е по-едър, дори да има малко коремче. Не претендирам да е с косми или без такива. Но хилави момченца е изключено да ми допаднат.
Явно тая чалга мъти мозъците на тези дето харесват такива, не знам [-X

DevilWish
10-25-2006, 08:23
mi da sq geiovete sa na moda

nin
10-25-2006, 08:43
aew vie malumni li ste kfo ste, bahti 4ovek na vss ne moje da vi obqsni, tfa ne sa geioveeeeeeeeee, vie izob6to interesuvate li se ot moda, ot stil, ot pri4eski, ot sveta na fashiona, a????? ako iskate samo bulgariq da e pulna s mur6avi mom4eta dobre, to vseki se uplakva, 4e v bulgariq nqma ravnopravie v polovete, 4e bulgariq ne se zabelqzva v dr strani...ami ima edna pogovorka, kakvoto si napravi6 takova 6te qde6.....tfa ne sa geiove, a sa suvsem normalni mom4eta, est ima mom4eta, koito prekalqvat, no da si obrusne6 krakata kfo lo6o ima, po dobre otkolkoto rucete na nqkoe momi4e da se zapletat!!!...razbrahte li razlikata mejdu gei i metroseksualen, ako ne ste...stoite si mu6avi, smurdlivi i nepoddurjani gorili!

gotinam
10-25-2006, 08:45
aew vie malumni li ste kfo ste, bahti 4ovek na vss ne moje da vi obqsni, tfa ne sa geioveeeeeeeeee, vie izob6to interesuvate li se ot moda, ot stil, ot pri4eski, ot sveta na fashiona, a????? ako iskate samo bulgariq da e pulna s mur6avi mom4eta dobre, to vseki se uplakva, 4e v bulgariq nqma ravnopravie v polovete, 4e bulgariq ne se zabelqzva v dr strani...ami ima edna pogovorka, kakvoto si napravi6 takova 6te qde6.....tfa ne sa geiove, a sa suvsem normalni mom4eta, est ima mom4eta, koito prekalqvat, no da si obrusne6 krakata kfo lo6o ima, po dobre otkolkoto rucete na nqkoe momi4e da se zapletat!!!...razbrahte li razlikata mejdu gei i metroseksualen, ako ne ste...stoite si mu6avi, smurdlivi i nepoddurjani gorili!

Много ми заприлича на Панайот от ББ3, не се крий сега, ами си признай, че си ти или поне си отявлен негов поклонник :smt005

10-25-2006, 08:48

Много ми заприлича на Панайот от ББ3, не се крий сега, ами си признай, че си ти или поне си отявлен негов поклонник :smt005

pff i ti si su6tata tupa4ka, are kfo li se zanimavam s malumni hora bez znaniq...

Spook
10-25-2006, 09:41

pff i ti si su6tata tupa4ka, are kfo li se zanimavam s malumni hora bez znaniq... О моля те просветени остани и сподели знанията си с нас, избави ни от неведението :smt005 Или я най-добре си бий шута че мазен педал такъв. :smt075

quench
10-25-2006, 09:43
Еее,сега всеки истински мъж знае,че е мъжествено да смърдиш! Аз затва съм толкова голям мъш

assd
10-25-2006, 14:48
Еее,сега всеки истински мъж знае,че е мъжествено да смърдиш! Аз затва съм толкова голям мъш
ако бачкаш и на суходолското сметище си супермен :lol:

solveig_m
10-25-2006, 14:54
По-лошото от женската кифла е естествено мужката кифла.
За всички метеросексуални.... Хора които гледа на себе си само на външен вид са празни хора, защото колкото и клише да зву4и красотата иджа от вутре .
колкото до комерсиалното ве4е не е актуалкно

miloto_girl_4e
10-28-2006, 20:32

Явно за теб има само 2-3 типа момчета..
Миличка, ще те разочаровам, но не е така ...
Моето момче се поддържа, обезкосмява(но не прекалява, т.е не си маха космите по ръцете или краката), прави си прическа, но нито се изрусява като педал, нито се облича с некви лигави дрешки по него..
Такаче предпочитам да съм с нормално момче, отколкото с някакъв изрусен, женствен fashion...

KuReC
10-28-2006, 21:34
neznam ama toq kaunqk det e napisal temata sa ima za nqkvo golqmo muskulesto guza det e s otricatelen iq test i izbiva komplexi tuka po foruma
... a ina4e kvi mom4eta haresvate nqma sa razbere ot tuka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

N.C.L
10-28-2006, 21:40

Чакай малко, говориш глупости. Никой никога не е казвал, че нефИешанчетата не си бръснат подмишниците или т.н. И не съм чувал за продавани момчета(освен на някой черен пазар). И мен не ме кефят фешаните или тоест ГАЗАРИТЕ така да се каже включително от женския пол

N.C.L
10-28-2006, 21:41

Явно за теб има само 2-3 типа момчета..
Миличка, ще те разочаровам, но не е така ...
Моето момче се поддържа, обезкосмява(но не прекалява, т.е не си маха космите по ръцете или краката), прави си прическа, но нито се изрусява като педал, нито се облича с некви лигави дрешки по него..
Такаче предпочитам да съм с нормално момче, отколкото с някакъв изрусен, женствен fashion...

Точно :) браво :-)

Пепи Пекторалиса
10-28-2006, 21:45
Странно как по това как се облича някой или как си поддържа тялото си правите генерални изводи - детски истории...

N.C.L
10-28-2006, 21:49
Странно как по това как се облича някой или как си поддържа тялото си правите генерални изводи - детски истории...

Изводи от рода на, това е гейско идват от това че ако си обезкосмен на всякъде напълно говоря + крака , ръце, вежди дори ако щеш е малко странно за силния пол и не мога да разбера защо някой го правят се едно ако си Газе си повече от останалите или си повече мъж или нещо такова.

Пепи Пекторалиса
10-28-2006, 21:51

Изводи от рода на, това е гейско идват от това че ако си обезкосмен на всякъде напълно говоря + крака , ръце, вежди дори ако щеш е малко странно за силния пол и не мога да разбера защо някой го правят се едно ако си Газе си повече от останалите или си повече мъж или нещо такова.
Не ми се спори има такива каквито казваш и ебат с пъти повече от теб пички, има и космати, които са гейове. Гейщината е състояние на гъза, на нищо друго. :wink:

N.C.L
10-28-2006, 21:57

Не ми се спори има такива каквито казваш и ебат с пъти повече от теб пички, има и космати, които са гейове. Гейщината е състояние на гъза, на нищо друго. :wink:

И аз познавам пичове дето ебат с пъти повече от тези който ти познаваш, но аз не говорих за това, заеби, и не използвай фрази от вицове моля ти се и не си прав, но както и да е ...

Пепи Пекторалиса
10-28-2006, 22:01
И аз познавам пичове дето ебат с пъти повече от тези който ти познаваш
Брей къде съм говорел какви познавам... пък и не е голяма хвалба, че си познат на познат на някой дето чукал много, така че не се хвали с това по форуми. :lol: :smt005

. Marto.cool . .
10-29-2006, 00:30

Edno si baba znae, edno si baba bae... :smt005

"Feshion"="GEI" ili "GEI"="Feshion" kakto iska6 go gledai ili si go nabii v glavi4kata... :twisted:

Feshanite - Sux

The`G_i_r_l
10-29-2006, 01:14
Мене пък ме кефят този тип момчета.Предпочитам да ходя с момче,което си поддържа външния вид от колкото с някой космат с некфа ужасна коса ,грозни дрехи и т.т.

АТАКАБГ
10-29-2006, 01:31
Ама ти мани кое преобладава... При някои направо не можеш да различиш кое е момичето и кое момчето. Наскоро гледам по Витошка некви две момичета си ходят... И си викам тва са некви приятелки сигурно. Задминах ги леко и като ги погледнах - едното беше момче :mrgreen:

10-29-2006, 07:37
чкам коментари! mai ti ne si myj

OtherDimension
10-29-2006, 07:46
na maika vi u p*tkata na sichkite ;)

dete-idiot .. mrazish fashin-cheta .. az mrazq mirizlivi metalqgi , deto nosat shliferi i kubinki na 40 gradusa . problem ima li ?
za tapacite , deto poneje gi e strah dali vmirisanite im priateli she im kajat : ti si gei , ako se obrusnat - sujalqvam vi

vseki chovek ima pravo na izbor .. za men e zaduljitelno da se obezkosmqva edin muj po genitialiite , pod mishnicite i liceto
ostanaloto e vupros na lichno useshtane
nqkoi she kaje : edno vremeeee .... ne e bilo problem .....
edno vreme i sa se kupali vednuj na 3 meseca sushto
nqkoi da e chuval za dumata evoluciq ?
vseki da prai kvoto si iska ... ama da kajesh na tozi , koito se poddurja do nqkakvo nivo pedal ... ili na kosmatiq , koito e tolkova kompleksiran che go e strah da turi edin brusnach : pich .... tva e smeshno

MrAsNiKa
10-29-2006, 07:51
na maika vi u p*tkata na sichkite ;)

dete-idiot .. mrazish fashin-cheta .. az mrazq mirizlivi metalqgi , deto nosat shliferi i kubinki na 40 gradusa . problem ima li ?
za tapacite , deto poneje gi e strah dali vmirisanite im priateli she im kajat : ti si gei , ako se obrusnat - sujalqvam vi

vseki chovek ima pravo na izbor .. za men e zaduljitelno da se obezkosmqva edin muj po genitialiite , pod mishnicite i liceto
ostanaloto e vupros na lichno useshtane
nqkoi she kaje : edno vremeeee .... ne e bilo problem .....
edno vreme i sa se kupali vednuj na 3 meseca sushto
nqkoi da e chuval za dumata evoluciq ?
vseki da prai kvoto si iska ... ama da kajesh na tozi , koito se poddurja do nqkakvo nivo pedal ... ili na kosmatiq , koito e tolkova kompleksiran che go e strah da turi edin brusnach : pich .... tva e smeshno

А смешно бъди искрен
Това е ЖАЛКО
Ама съжалението на подобни индивиди няма да помогне
За тове нека дружно да им се посмеем :smt005 :smt005 :smt005

AliceSw
10-29-2006, 08:49
пфффффффф мъж с бръснати крака, ръце и гърди ужасно е, един приятел по едно време го питах при коя козметичка да ходя :smt005
ся за гениталийте и под мишниците добре, така трябва, даже мисля 4е дори веждите не е толкова лошо, нооооооооо само да се разделят да са две, а не една, за мене всичко останало е гнусно, не може мъжът ми да има по-гладки крака от мене, по-дълго време да си прави при4еската и да има по-хубав маникюр :!: :!: :!:

а кой реши да даде за пример тоя идиот Панайот, тъп, смешен, селски ерген, ако тоя пък знае зна4ението на думи4ката метросексуален ](*,) освен вси4ко той слу4айно се хвърли точно на травестита, вадете си сами изводите колко жени е виждал тоя през живота си :mrgreen:

N.C.L
10-29-2006, 09:16
И аз познавам пичове дето ебат с пъти повече от тези който ти познаваш
Брей къде съм говорел какви познавам... пък и не е голяма хвалба, че си познат на познат на някой дето чукал много, така че не се хвали с това по форуми. :lol: :smt005

Лол ти започна пътрви и какво му е фукането нали аз не "чукам" повече от тях тогава ? ](*,)

the^one
10-29-2006, 09:30
Здравейте! Жени, не мога да ви разбера какво харесвате в някой така да се изразя "смачкани типове"? Такивя мършавички с едни измислени прически, обици боядисано коси и напълно обезкосмени... Ако това Ви е идеала за момчета, кажете да стана гей. За мене е супер педалско да си такъв. Не бих направил нито едно от тия неща за да се харесам на момиче. Че то ако един мъж не е Здрав,космат и малко луд, то не е мъж
чкам коментари!

Лично аз не гледам външността ,а характера .И да ти кажа ли предпочитам да изглежда педалски ,отколкото всяка вечер да се напива, да ме пребива и за др рима не мога да се сетя.

OtherDimension
10-29-2006, 09:43
... i drugi jeni da zabiva :mrgreen:

gre6nata
10-29-2006, 09:57
Според мен това са изроди и не заслужават дори да ги погледне момиче....

gre6nata
10-29-2006, 10:01
[-X

VeSna
10-29-2006, 10:04
И аз съм на това мнение :) подкрепям те !

No_LiMiTe^f
10-29-2006, 10:23
Естествено че трябва да се бръснат...поне по интимните части!Ти едва ли би харесал момичета,които не се бръснат!И приччески защо да не си правят?!Не може дсамо нии да се гласим!За боядисването и кльощавите момчета не съм съгласна!

gangbang
10-29-2006, 10:27
No_LiMiTe^f, добре си казваш, ама има една малка разлика все пак :wink: За жените е съвсем естествено да се обезкосмяват, до като за мъжете това е все още малко относително като възприемане, за необходимо и т.н. Не виждам защо повечето жени скачате така към противниците на обезкосмяването. И аз си почиствам топките, но това е поради единствената причина, че ми харесва гаджето да си играе там с езика и да не и боцка :P
Принципно не виждам никакъв проблем толкова в наличието или липсата на косми. Това се превръща вече в некъф бахти и предрасъдъка.

MrAsNiKa
10-29-2006, 10:39
Деца не могат те разберат и тва е :twisted:

the^one
10-29-2006, 13:04

Може да направим стихотворение заедно ,пък и стихосбирка ако е писано! :-D По темата -не гледайте и не разчитайте единствено и само на външността,защото е преходна!

N.C.L
10-29-2006, 13:12

Може да направим стихотворение заедно ,пък и стихосбирка ако е писано! :-D По темата -не гледайте и не разчитайте единствено и само на външността,защото е преходна!

Много момичета казват така но когато дойде момента идва и красотата, дано да мислиш и правиш така както казваш :)

the^one
10-29-2006, 13:17

Много момичета казват така но когато дойде момента идва и красотата, дано да мислиш и правиш така както казваш :)

Всичко идва от възпитанието и от средата ,в която живееш.Учили са ме да не съдя хората по външността и се старая да спазвам това правило.

N.C.L
10-29-2006, 13:30
Всички така казват спокойно и мен така са ме учили и го спазвам но до някъде :)

the^one
10-29-2006, 13:33

Жалко ,че не се познавахме.Щях да съм ти го доказала много отдавна.

OtherDimension
10-29-2006, 13:39
tuka qko oferti i zaribqvki mai a ? :mrgreen:

the^one
10-29-2006, 13:41
tuka qko oferti i zaribqvki mai a ? :mrgreen:

А ти мойта оферта приемаш ли ?С твоя и моя талант много пари ще изкараме .Може след години и в учебниците по литература да влезнем ;-)

MrAsNiKa
10-29-2006, 16:14
Ако това е идеалът ви за мъж :shock: :smt078
ЕЕемиии радвайте му си се :-s

http://forums.vugames.com/servlet/JiveServlet/download/8-22226-247355-8527/Hairy%20man.jpg

Това Аз никога няма да бъда [-X
Късмет :smt109

10-29-2006, 19:11
МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ еби му майката! то тва по-прилича на орангутан беееееее :shock:

assd
10-29-2006, 20:24
МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИ еби му майката! то тва по-прилича на орангутан беееееее :shock:
не това е средностатистически избирател на ромския и турски президент Първанов

Unknow
10-30-2006, 06:47
Както видях ...повечето тук не правят разлика между "изпедерастяване" и това, един мъж да се поддържа! Прочетох всякакви глупави мнения, че жената неможела (не й отива) да бъде не обезкосмена ама мъжа трябвало да си е естествен, защото бил мъж.И какви са тези глупости? Окосмяването не те прави нито по голям мъж...нито липсата на такова те прави педал.Както на мъжете не им е приятно да "лапат косми" (при френска любов например) ....ми кой ви излъга, че ние си умираме от кеф да го правим?? Преди не е било така...ама не само мъжете са били така нали...и жените не са се обезкосмявали.Защо очаквате че еволюцията е настигнала само "нас" ...а вие е редно да си стоите "естествени мъже"? Аз съм твърде ЗА обезкосмяването и при мъжете.Като оставим хигиената настрана ...по приятно е и на външен вид ...и за жената (при някой по-интимни ситуации :wink: ) За прически..облекло и т.н. Че какво лошо има да иглежда добре? Сега не ми казвайте момичета...че не ви харесва когато мъжа се старае да изглежда добре? Не говоря за скъпи дрехи....парфюми и там подобни.А обякан с вкус (ако искаш стил го наречете), аромат различен от този на "естествен мъж" ... с направена прическа, а не с мазна и рошава коса.Бях много изненадана, че доста момичета са поствали подобни мнения...че обезкосмяването и грижата за себе си при мъжете било "педалско".То вярно въпрос на вкус ...ама не ви разбирам! :-k

Евала на мненията на Other и MrAsNiKa !!! =D> =D> =D>

hek_girl
10-30-2006, 09:08
e dobre ,kym momi4etata se obry6tam s tova,kak moje da haresfate nekfi gelosani s nekfi bodli4ki,izruseni izpedareseni,s obezkosmeni kraka po gladki ot va6te ,a? [-o< ,are dano vi doide akyl v glavata ,kuv myj e ako izglejda po dobre ot vas?

Amayo
10-30-2006, 11:04
e dobre ,kym momi4etata se obry6tam s tova,kak moje da haresfate nekfi gelosani s nekfi bodli4ki,izruseni izpedareseni,s obezkosmeni kraka po gladki ot va6te ,a? [-o< ,are dano vi doide akyl v glavata ,kuv myj e ako izglejda po dobre ot vas?
И те не могат да ти обяснят. Просто си е факт - готините мацки се кефат на яки пичове. (Под готини мацки нямам предвид метълки, скейтърски пънкарки исякви други грозни ниски и тн...те си харесват космати бабани като оня горе :-D )

No_LiMiTe^f
10-30-2006, 11:19
Ако това е идеалът ви за мъж :shock: :smt078
ЕЕемиии радвайте му си се :-s

http://forums.vugames.com/servlet/JiveServlet/download/8-22226-247355-8527/Hairy%20man.jpg

Това Аз никога няма да бъда [-X
Късмет :smt109

Stiga we!Kak moje da si tolkova gnusen! :smt068 :smt117 :smt119

hek_girl
10-30-2006, 12:21
И те не могат да ти обяснят. Просто си е факт - готините мацки се кефат на яки пичове. (Под готини мацки нямам предвид метълки, скейтърски пънкарки исякви други грозни ниски и тн...те си харесват космати бабани като
оня горе

SRy no ne si prav,az primerno sym metylka slu6am punk ,no ne moga da kaja 4e sym niska ili ne6to ot sorta,qvno sa ti dosta razli4ni vijdaniqta za momi4e ,puk i ne samo typite 4algarki izglejdat dobre,ot dr strana ako si nqkoe momi4e si legne s mom4e a kojata na m-4eto e po gladka ot neinata sigorna sym 4e nqma da se po4uvstva mn dobre taka 4e ,da ne si vadim kirlivite rizi......

rali4ka91
10-30-2006, 12:41
И аз съм на същото мнение и е адски смешно :)

rali4ka91

rali4ka91

Amayo
10-30-2006, 23:31
И те не могат да ти обяснят. Просто си е факт - готините мацки се кефат на яки пичове. (Под готини мацки нямам предвид метълки, скейтърски пънкарки исякви други грозни ниски и тн...те си харесват космати бабани като
оня горе

SRy no ne si prav,az primerno sym metylka slu6am punk ,no ne moga da kaja 4e sym niska ili ne6to ot sorta,qvno sa ti dosta razli4ni vijdaniqta za momi4e ,puk i ne samo typite 4algarki izglejdat dobre,ot dr strana ako si nqkoe momi4e si legne s mom4e a kojata na m-4eto e po gladka ot neinata sigorna sym 4e nqma da se po4uvstva mn dobre taka 4e ,da ne si vadim kirlivite rizi......
Тъпите чалгарки винаги ще са ви трън в очите, не за друго ми точно щото изглеждат добре. :-)

10-31-2006, 10:23
Abe hubavo e da se brusne6 dolu,pod mi6nicite i bradata!Tova e-drugoto e pederastiq!

hek_girl
10-31-2006, 11:04
I koe po-to4no im e hubavoto na typite chalgarki,tva 4e hodqt polu goli kat tiq na koito se opitvat da poddryjavat,izrusenite im ve4e kape6ti ot perhidrol kosi4ki,razni rokli4ki tip "nqmam ni6to ela me izqj" Evala ti biq ako na tva mu vika6 4e izglejda dobre,vseki ima vkus ,razbira se ....no na teb ti lipsva mai:(

OtherDimension
10-31-2006, 11:11
оня горе

Тъпите чалгарки винаги ще са ви трън в очите, не за друго ми точно щото изглеждат добре. :-)

.

10-31-2006, 11:14
emm moq priqtel e obeskosmen nawsqkade (bez kostata na glawata :) ) i mnoo si si mu sa kefa , super si e gotino na dobir i sex igri4kite stavat po priqtno . A ne e nqkoj gej4e da kajem, super zdrav e sportuva , abe myjkar , taka 4e tava za kosmatite muje ne sym syglasna

loco
10-31-2006, 13:41
абе един мъж не си ли мерише на "мтж" какав мъж е??? няма ли леко набола брада и яки ръце- защо ти е? ебаси как се дразня на обескосмени лакирани и фризирани типчета!!! нямам нищо напротив мъжа да се подържа ама не по-вече от мен !!! напоследък са плъзнали едни "съшества" с трудно определяем пол, недеите кака бе момчета я се стегнете и станете мъже!!!
малко сам груба ама неможе така ;)

Amayo
10-31-2006, 14:14
Кой е казал че нямаме яки ръце? :-D

lady_bird
10-31-2006, 16:24
чкам коментари!jalko,4e slaga6 vsi4ki pod ob6t znamenatel!
1. ne vsi4ki momi4eta haresvat gore opisanite mom4eta,koito spoder men biha bili nare4eni nai-to4no pedali
2. ne vsi4ki mom4eta sa takiva,overqvam te,4e ima nqkoi ,koito nikak ne otgovarqt na dadenoto ot teb opisanie,az naprimer se se6tam za edno takova... :oops:

Alira
10-31-2006, 22:39
Това са баси комплексарските истории - всички мъже които не се обезкосмяват за мен са нечистоплътни.въпрос на лична хигиена е да се обезкосмяваш.Ако си мислиш че е гейско да си гладък , не ми се ще да знам как е положението на някои от по интимните ти места.сигурно е гора.момчетата не се почистват от космите заради момичетата а заради себе си.ама явно ти нещо не си в час. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Amayo
10-31-2006, 22:42
Това са баси комплексарските истории - всички мъже които не се обезкосмяват за мен са нечистоплътни.въпрос на лична хигиена е да се обезкосмяваш.Ако си мислиш че е гейско да си гладък , не ми се ще да знам как е положението на някои от по интимните ти места.сигурно е гора.момчетата не се почистват от космите заради момичетата а заради себе си.ама явно ти нещо не си в час. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Съмняват се в сексулната си ориентация и ги е страх че това ще е първата крачка да си офукат хуя. Или пък ги е страх тате да не ги изгони от тех щото неможе така :lol: .

11-01-2006, 09:14
Момче съм и също много ме дразнят такива. Особено като почнат да се правят на отворковци пред момичетата и трябва да им трошиш кокалите като ти скочат...
Но какво ме интересува. Аз съм си добре. За възраста си имам повече от перфектно тяло. Мускулесто, релефно, с плочки. Бръсна се под мишниците и долу. Нося скъпи дрехи, а не турските боклуци по пазарите. На пук на "фешъните" съм подстриган късо :Ь

N.C.L
11-01-2006, 09:55

Жалко ,че не се познавахме.Щях да съм ти го доказала много отдавна.

Има време може да се видим случайно някой ден ^^ и верно е не те познавам, но съдя за това от мненията на тези който познавам повечето не мислят така евала тогава :)

N.C.L
11-01-2006, 10:00
Както видях ...повечето тук не правят разлика между "изпедерастяване" и това, един мъж да се поддържа! Прочетох всякакви глупави мнения, че жената неможела (не й отива) да бъде не обезкосмена ама мъжа трябвало да си е естествен, защото бил мъж.И какви са тези глупости? Окосмяването не те прави нито по голям мъж...нито липсата на такова те прави педал.Както на мъжете не им е приятно да "лапат косми" (при френска любов например) ....ми кой ви излъга, че ние си умираме от кеф да го правим?? Преди не е било така...ама не само мъжете са били така нали...и жените не са се обезкосмявали.Защо очаквате че еволюцията е настигнала само "нас" ...а вие е редно да си стоите "естествени мъже"? Аз съм твърде ЗА обезкосмяването и при мъжете.Като оставим хигиената настрана ...по приятно е и на външен вид ...и за жената (при някой по-интимни ситуации :wink: ) За прически..облекло и т.н. Че какво лошо има да иглежда добре? Сега не ми казвайте момичета...че не ви харесва когато мъжа се старае да изглежда добре? Не говоря за скъпи дрехи....парфюми и там подобни.А обякан с вкус (ако искаш стил го наречете), аромат различен от този на "естествен мъж" ... с направена прическа, а не с мазна и рошава коса.Бях много изненадана, че доста момичета са поствали подобни мнения...че обезкосмяването и грижата за себе си при мъжете било "педалско".То вярно въпрос на вкус ...ама не ви разбирам! :-k

Евала на мненията на Other и MrAsNiKa !!! =D> =D> =D>

Евала, евала само да кажа де доста от менията включват хигиената, ок за интимните части ок за подмишниците, но да ми каже момиче, че било въпрос на хигиени навици да си бръснеш краката или ръцете А ? #-o
Има разлика между това да се опитваш да изглеждаш добре и да прекаляваш в това да изглеждаш добре, грим колкото кожата може да поеме и парфиум да удушиш който мине покрай теб или да си махаш скубиш веждите(това за момче виждал съм ) не е само опит май

wildman
11-01-2006, 10:02
ako pitate mene i fashion pederas4etata me draznqt i okosmenite zdravenqci

OtherDimension
11-01-2006, 10:28
Момче съм и също много ме дразнят такива. Особено като почнат да се правят на отворковци пред момичетата и трябва да им трошиш кокалите като ти скочат...
Но какво ме интересува. Аз съм си добре. За възраста си имам повече от перфектно тяло. Мускулесто, релефно, с плочки. Бръсна се под мишниците и долу. Нося скъпи дрехи, а не турските боклуци по пазарите. На пук на "фешъните" съм подстриган късо :Ь

brao be "gazar"...
i sa kvo , mnogo si qk che imash pari da si kupuvash skupi drehi li
i teq deto si kupuvat :turski bokluci" sa smeshni taka li ?
emi bate ne znam kakvo da ti kaja... mnogo si qk , evala

11-01-2006, 11:19

brao be "gazar"...
i sa kvo , mnogo si qk che imash pari da si kupuvash skupi drehi li
i teq deto si kupuvat :turski bokluci" sa smeshni taka li ?
emi bate ne znam kakvo da ti kaja... mnogo si qk , evala
Haha, parite si gi izkarvam sam, s ba4kane. Problem?! A i kade sym kazal 4e imam ne6to protiv horata koito nosqt drugi drehi :smt017

Possessed
11-02-2006, 13:23
4etoh purvata i 4asti ot vtorata..
emo znaesh li otkade idva?
Emo nezna4i fashion
emo nezna4i bogat
Emo = Emotional
Emo nezna4i emocionalen 4ovek...
emoto e porednata ligaviq na 21rvi vek :>
kakto edin poznat kaza " emo is like... wearing black becouse its black..."
obiknoveno mom4etata 4islqshti se kym "emo" obshtestvoto sa ... a de , gayove ili bisexualni :) a pove4eto momi4eta 4islqshti se kym tazi obshnost sa bisexualni sushto (edin vid "tehniq si ednakyv still" go nalaga)
aide sus zdrave!

-WE ARE ALL POSSESSED !

macka123
11-02-2006, 19:52
значи
аз харесвам момчета които все пак полагат някваи грижи за себе си
първото което е супер гнусно е с косми под мищниците
второто--също ако по гърдите има много косми е малко неприятно
трето--срамните части също мисля че е препоръчително
нали за лицето е естествено
боята при момчетата не я одобрявам--кефи ме само ако е нещо лудо...от сорта на синйо,лилаво...
но не и кичури!
предпочитам момчетата да имат косми по краката
също...може би да не е няъв дебелак или пък някъв кльощав
мисля че както момичетата ходим на козметик е нормално момчетата да ходят по малко и на фитнес
ест че не всичко е задължително,нали,ни тва си е мойто мнение

Eleonora
11-03-2006, 07:33
С косми и без косми...то от тва не си проличава къф мъж е.Важното е да се държи сериозно и да не стане както в повечето случеи аз да съм силния пол във връзката :?