View Full Version : Самозадоволяването
:!: Всички знаем ,че както жените така и мъжете,които по някаква причина са лишени от любовна взаимност,се държат много по достойно,ако маструбират,отколкото ако се сношават в беглопознанство с нелюбим партньор. Жените маструбират по-малко от мъжете защо :?: И какво по принцип мислите за самозадоволяването :?: Моето мнение лично е че ,ако ти стане практика то те отдалечава от патньора започваш да чувстваш удволствие,което е подобно на цигарите и винаги можеш да използваш ,когато ти дойде на ум и мисля че малко или много то унищожава най - красивото и най-човечното в сексуалността- съществуването на другия,ухажването както ивзаимната игра на най-нежни чувства и сливането с любимия човек ! :smt008
WindWaker
10-23-2006, 20:59
miiii mn e typo tva det go napisa. ma mnogo. izleze sqka6 po4ne6 li da masturbira6 zabravq6 za seksa sys partnior/ka. i koi 6te napravi taka mi e mn interesno ?
MrAsNiKa
10-23-2006, 20:59
Ти по колко пъти го правиш на ден :smt017
И колко пъти си го правила до сега :-k
И какво загуби ? :twisted:
Po princip ne go pravq 4esto sama , 6toto izpitvam pove4e udovolstvie kogato go pravq s partniora si i mislj ,4e gubj pove4e ako go pravj sama otkolkoto s nego,za6toto udowolstvieto e savsem drugo kogato go pravi6 s lubimiq 4ovek .... daite da ne se zalagvame hora [-X
Po princip ne go pravq 4esto sama , 6toto izpitvam pove4e udovolstvie kogato go pravq s partniora si i mislj ,4e gubj pove4e ako go pravj sama otkolkoto s nego,za6toto udowolstvieto e savsem drugo kogato go pravi6 s lubimiq 4ovek .... daite da ne se zalagvame hora [-X
s1glasna s1m ...
BLagodarq ti MuJIoTo^4e me razbira6!!! Ama te mackite se podkrepqt =D> bravo :mrgreen:
Секи ден, някой път и по два пъти. :-)
The`G_i_r_l
10-23-2006, 22:42
Po princip ne go pravq 4esto sama , 6toto izpitvam pove4e udovolstvie kogato go pravq s partniora si i mislj ,4e gubj pove4e ako go pravj sama otkolkoto s nego,za6toto udowolstvieto e savsem drugo kogato go pravi6 s lubimiq 4ovek .... daite da ne se zalagvame hora Shame on you[quote]
Подкрепям :P
marina star
10-24-2006, 03:21
e kvo a sam momi4e masturbiram vseki den i kvo ot tva...
moga da si imam palnocenna vrazka s maj i tva po nikakav na4in ne pre4i na seksualnostta mi!!!prosto izpitvam razli4en vid udovolstvie..dori mi pomaga za6toto opoznavam tqloto si z am koe mi haresva i koe ne abe izob6to ne namiram ni6to lo6o i ne znaM ZA6TO POVE4ETO MOMI4ETA GO KRIQT
много голема простотия си написала,барбито :lol:
След 3-4...5 години пробвай пак :wink:
Ami i az mislq 4e ot tvarde 4esto masturbirane zagybva6 trapkata ot sex-a smisal ne e sa6tata.Ne ti dostavq takova udovolstvie i predpo4ita6 sled sex-a da se zadovoli6 sama.Zna4i nedei da se zadovolqva6 pone 3-4 sedmici (nqkak si trea da izdarji6) i sled tva kato vidi6 gajeto i BAMMMMMM i 6te vidi6 kolko 6te ti bade qko (ili pone taka si mislq) Uspeh :smt006
Ganxta*Girl
10-24-2006, 06:58
tto masturbiraneto si e qko, ama ne moje izob6to da zamesti partniora. to si e prosto potrebnost. osven tova smqtam, 4e pove4eto jeni masturbirat, no prosto ne si go priznavat.
dudeto_sy
10-24-2006, 07:04
Хм.. интерсна гледна точна. Не ми беше хрумвало подобно нещо. Браво!
krem4et0
10-24-2006, 07:27
Самозадоволяването изобщо не влияе върху желанието ми да правя секс с гаджето ми.Усещането е доста по-различно и определено не ме задоволява.за това и не го правя-просто не получавам нужното удоволствие.Предпочитм приятеля си!
Тая аффторката е няква луда... 8-[
Едва ли не се пристрастяваш към мастурбирането и после сексът ти е тъп. ДАааа бее! =;
mravkata_z
10-24-2006, 08:36
Ами аз мастурбирам рядко наистина, но когато го правя е в периоди когато с приятеля ми имаме много интензивен сексуален живот...и това е така защотото тогава мисля за секс и се интересувам от секс. Имам по голямо желание и 1пръстче вечер преди да заспя по никакъв начин не може да измести приятеля ми (не само физически а по скоро психически , тръпката!) Случвало ни се е да не правим секс по 2/3 месеца и тогава и не съм мсилила за секс и не съм мастурбирала..... такаче за мен самозадоволяването не е свързано с липсата на секс, а с периоди наситени със секс. :smt007
DevilWish
10-24-2006, 08:42
miiii mn e typo tva det go napisa. ma mnogo. izleze sqka6 po4ne6 li da masturbira6 zabravq6 za seksa sys partnior/ka. i koi 6te napravi taka mi e mn interesno ?
Мнението ми се припокрива с твоето! [-X
Ами аз не съм се задоволявала сама.Просто като го правя не ми е особено приятно.
olive_oil
10-24-2006, 15:29
:!: Всички знаем ,че както жените така и мъжете,които по някаква причина са лишени от любовна взаимност,се държат много по достойно,ако маструбират,отколкото ако се сношават в беглопознанство с нелюбим партньор. Жените маструбират по-малко от мъжете защо :?: И какво по принцип мислите за самозадоволяването :?: Моето мнение лично е че ,ако ти стане практика то те отдалечава от патньора започваш да чувстваш удволствие,което е подобно на цигарите и винаги можеш да използваш ,когато ти дойде на ум и мисля че малко или много то унищожава най - красивото и най-човечното в сексуалността- съществуването на другия,ухажването както ивзаимната игра на най-нежни чувства и сливането с любимия човек ! :smt008определено момичетата/жените/ мастурбират мн по-рядко от момчетата/мъжете.Аз лично обаче не съм мн положително настроена спрямо "този вид дейност"А смятам за абсолютно неестествено да мастурбираш,ако имаш приятел/ка,с който/която да правиш секс,да мастурбираш
Сега,имах скрупули дали да пиша - някои от тук присъстващите биха се изказали по неелегантен начин....
Но!
Аз имам приятелка,правим секс поне по 3 пъти в седмицата,но аз си мастурбирам поне по 3-4 пъти на ден. Тя знае и няма нищо против. Ако бяхме заедно по цял ден,щяхме да правим секс сигурно,но пък понякога имам нужда да се потопя в моите тъмни желания сам.
Проблем?
:P
krem4et0
10-25-2006, 07:50
Добре бе пич ти друга работа нямаш ли си.Когато задавам въпрос на гаджето ми дали го прави той казва-на работа съм до 5,докато се върна и хапна е станало 6,после сядам да уча-той е студент задочно до към 8,ако ще излизаме,а ако ли не до към 9-10 и после съм труп лягам и заспивам.И го питам-нямаш ли нужда,а той казва и да имам нямам сили и време да го направя.за това си правим секс и то много рядко-случвало се е и по 5 седмици да сме на сухо(почти де).
Сега,имах скрупули дали да пиша - някои от тук присъстващите биха се изказали по неелегантен начин....
Но!
Аз имам приятелка,правим секс поне по 3 пъти в седмицата,но аз си мастурбирам поне по 3-4 пъти на ден. Тя знае и няма нищо против. Ако бяхме заедно по цял ден,щяхме да правим секс сигурно,но пък понякога имам нужда да се потопя в моите тъмни желания сам.
Проблем?
:P
И аз съм бил така много пъти. И всъщност доста мъже са така.
danichka
10-25-2006, 11:57
Ами аз не съм се задоволявала сама.Просто като го правя не ми е особено приятно.
koalka mislq 4e v nqkoq druga tema be6e napisa 4e ne si izpitvala oragazum,probvai da se samozadovolqva6 6tom ne si i 6te izpita6 garanciq.S mnogo jeni e taka.
Po temata az go pravq ne mn 4esto moje bi vednaj v sedmicata i mislq 4e nqma ni6to sramno.A ne mislq 4e bi pre4ilo na sex s partnior. :wink:
MrAsNiKa
10-25-2006, 12:41
Нека всеки да посочи населеното си място
А Аз от своя страна ще му посоча най близкия магазин за огнестрелни оръжия
Така като чета всички трябва да си теглите сачмата :twisted:
:!: Всички знаем ,че както жените така и мъжете,които по някаква причина са лишени от любовна взаимност,се държат много по достойно,ако маструбират,отколкото ако се сношават в беглопознанство с нелюбим партньор. Жените маструбират по-малко от мъжете защо :?: И какво по принцип мислите за самозадоволяването :?: Моето мнение лично е че ,ако ти стане практика то те отдалечава от патньора започваш да чувстваш удволствие,което е подобно на цигарите и винаги можеш да използваш ,когато ти дойде на ум и мисля че малко или много то унищожава най - красивото и най-човечното в сексуалността- съществуването на другия,ухажването както ивзаимната игра на най-нежни чувства и сливането с любимия човек ! :smt008
По-скоро идва проблема, че почваш да гледаш на повечето от срещуположния пол като сексуален обект и комуникацията без престрастия става много трудна поне това пишеше в учебника по Психология, но може и да не е така не се знае...
абе глупости, отдалечава те... ала-бала
някои имат мноооого енергия и требва да се отпусне напрежението
според мен е нормално да се бият чекии, ама не по 5 пъти на ден (вредно е ... за ръката ) :-D