Влез

View Full Version : как мислите

baby girl
10-24-2006, 07:27
Вярвате ли ми ,че съм бягала от даскало за по цял ден и никой не е забелязал ,аз си мислех че накрая на годината ще ми кажат че ще имам 7 отсъствия ,а нямах нито едно.
ЯКО ,а вие правили ли сте го тоя номер.

Loshotia
10-24-2006, 07:45
Верно си е яко това. Аз по едно време не влизах хич в информатика и физическо, ама класната ми извиняваше всичко.

miloto_girl_4e
10-24-2006, 07:58
Не знаех, че да те няма в даскало и на никого да не му пука и да не забелязва е яко ... т.е така един вид ми се хвалиш, че си безлична :lol: :lol: :lol: Поне за мен е така :wink:
Да, бягала съм за цели дни, но си имах отсъствия(моето отсъствие бива забелязано :mrgreen: :mrgreen: ), извиних си ги и нямах проблеми :)

SINDEL
10-24-2006, 08:43
А стига с тея тъпи теми бе моми4е! И кво са, къде те сърбеше 4е трябваше да пълниш форума с теми за некви отсъствия и простотии?! :smt017 Кат те гледам нямаш нужда от помощ ми имаш прекалено мноо свободно време. Ходи си намери работа да не висиш се по форумите без нужда :-s

linkin_park_fenka
10-24-2006, 11:50
Доколкот разбирам си бягала последните дни на годината то тогава е нормално да не ти пишат и аз последните дни на даскалото не се мяркам в даскало(но само тогава щот и моето отсъствие бива забелязано).

baby girl
10-27-2006, 05:29
Не беше в края на годината

Sweety-Tweety
10-27-2006, 14:03
Аз по физическо не влизам.При мен обаче госпожата не ме иска,но иначе често ми се е случвало:боледувам и като само една учителка ми еписала отсъствие ми казват ,че съм бягала.Някои въобще не забелязват.

The_White_Witch
10-27-2006, 14:51
:arrow: Mi bqgah ot daskalo ama razbraha :cry:

ProstoAz
10-27-2006, 18:45
Не знаех, че да те няма в даскало и на никого да не му пука и да не забелязва е яко ... т.е така един вид ми се хвалиш, че си безлична :lol: :lol: :lol: Поне за мен е така :wink:

Съгласна съм! Мен като ме няма дори и за 1 час ми звънят да разберат какво става (ако не съм предопредила никой, че ще си ходя или че въобще няма да идвам). :P

Иначе по темата - да, случвало ми се е не да нямам отсъствия, а просто класната да ги замазва. Тая година обаче нещо не минава номера с класната... :roll: Както и да е - аз си ги извинявам отсъствията, когато се наложи, така че нямам никакви проблеми. :D

Nu[m]b
10-27-2006, 19:32
И на мен ми се е случвало да не ми напишат отсъствия за цял ден :D :lol:

Lideto{}`
10-27-2006, 19:41
:shock: Tova e super qko.. 8) az ne sam go pravila toq nomer,no imam edno bqgane,koeto edva li shte zabravq nqkoga! :D

Sazi
10-27-2006, 20:43
Emi qko e ama az ako otsastvam vednaga 6e zabelejat :(

sladoled
10-28-2006, 06:28
Проблема на бягащия си е негов личен.Като не си в час после трудно наваксваш.На кой, ако не на теб да ти пука, че пропускаш уроци #-o Учителите защо да ги е грижа?