View Full Version : pritesnena sum
zdraveite molq vi za seriozni mneniq mn sam pritesnena a ne znam dali ia pri4ina tozi mesec s priqtelq mi sme pravili sex nqkolko pati i vinagi S PREZERVATIV i vupreki tova toi pak ne e svar6val v men no ve4e minavat 40 dni sled na4aloto na minalata mi menstruaciq i se pritesnqvam mn za6to mi zakasnqva molq vi kajete mi ima li nqkakva veroqtnost izob6to da e stanalo ne6to trqbva li da se pritesnqvam :? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
molqvi i bez podigravki!
Karameleno f
10-24-2006, 12:59
mi na nqkoi momi4eta tezi meseci(pri smqnata na klimata) se otrazqvat i na menstruaciqta.su6to taka ponqkoga se slu4va i da te presko4i nqkoi drug mesec no za nai-sigurno si napravi edno test4e.
panterata
10-24-2006, 13:11
nqma ot kakvo da se pritesnqvash 100 pr ne si bremenna :) prosto ti zakasnqva na men mi se e slu4valo mn mn pati :)) moje da e ot nastinka , stres i mn dr ne6ta
Нищо ти няма. От смяната на времето и от нерви ти закъснява. Гаранция :!:
predi dosta vreme mi se be6e sl da mi zakusnee no togava ne vodih polov jivot a sega napravo otka4am moje bi e paranoq no vse pak se dopitvam do vas za6toto vqrvam 4e ima i kompetentni i usloujlivi hira tuk 4akam mneniq blagodarq vi
Направи си тест за бременност, най-лесно е и решава проблема ти за минути?
CrazyWitch
10-24-2006, 14:31
Направи си тест за бременност, най-лесно е и решава проблема ти за минути?
Точно така. 3лв струва.
Сигурно ти няма нищо.. понеже.. времето такова нали знаеш? Сезони - Мезони. =)
Papagal4e
10-24-2006, 14:33
спокойно и на мен не ми идва,тва е от времето ! но за всеки случай си направи тест !
ne se trevoji,mila,moje ot mn neshta da ti zakysnqva-stres,vreme,dieta-ot vsi4ko...kakto go opisvash,vodish bezopasen polov jivot-nqmash mqsto za pritesneniq.Tova,4e se pritesnqvash,dopylnitelno uslojnqva neshtata i vliqe na zakysnenieto ti...syvetrvam te-kupi si test,napravi go rano sutrin s prvata urina,za da se uverish i uspokoish,4e ne si bremenna-to "drugoto" samo shte si doide:) Pojelavam ti uspej i spokoino :)
ne se trevoji,mila,moje ot mn neshta da ti zakysnqva-stres,vreme,dieta-ot vsi4ko...kakto go opisvash,vodish bezopasen polov jivot-nqmash mqsto za pritesneniq.Tova,4e se pritesnqvash,dopylnitelno uslojnqva neshtata i vliqe na zakysnenieto ti...syvetrvam te-kupi si test,napravi go rano sutrin s prvata urina,za da se uverish i uspokoish,4e ne si bremenna-to "drugoto" samo shte si doide:) Pojelavam ti uspej i spokoino :)
summer_04
10-24-2006, 16:05
i na men mi zaksunq tozi mesec,smqtam 4e e ot klimata!:)
Оно и на мене закъснева вече 18 години па не знам! :-D Некъв плубуем да има? :mrgreen: [-X :mrgreen:
lady_bird
10-24-2006, 17:12
moje da e hormonalen problem,ne izburzvai sus zaklu4eniqta,posuvetvai se sus speciqlist!
i az bih iskala da go napravq i da se uspokoq no sam na 16 nz dali nqma da imam problem v aptekata...aptekarkata?a ako re6a vse pak da vzema togava kakuv kakva marka?????????
MrAsNiKa
10-24-2006, 18:09
Добре си !!! :roll:
И аз имам същия проблем, вече много време ми закъснява, а пък и ние с приятеля ми не от 1-2 месеца не сме го правили нито веднъж с предпазни средства (каквито и да било) но не е свършвал в мене и много ми закъснява, вчера си направих тест и не съм бременна...На една приятелка от претиснения да не е бременна я бее прескочило 3 поредни месеца...така че спокойно, може да е от притеснение от смяна на климата...от всичко
krem4et0
10-25-2006, 07:40
Е на 16 си-нормално е да не ти е редовен.Гаджето да ти купи тест като се притесняваш!
krem4et0
10-25-2006, 07:41
И аз имам същия проблем, вече много време ми закъснява, а пък и ние с приятеля ми не от 1-2 месеца не сме го правили нито веднъж с предпазни средства (каквито и да било) но не е свършвал в мене и много ми закъснява, вчера си направих тест и не съм бременна...На една приятелка от претиснения да не е бременна я бее прескочило 3 поредни месеца...така че спокойно, може да е от притеснение от смяна на климата...от всичко
Този метод за контрацепция е доста рискован.Все пак ако не го извади навреме? понякога и 1 секунда е от важност!
Добре, че на нас мъжете няма какво да ни тече (освен мозък, защото прелива), защото щяхме да се видим в зор.
Този метод за контрацепция е доста рискован.Все пак ако не го извади навреме? понякога и 1 секунда е от важност!
Напълно подкрепям. Супер голям риск поемате така. Аз съм против такъв секс "на доверие" но в крайна сметка си решавате сами. Дано оба4е някой ден да не съжаляваш за тва си решение :smt089
честито, кога ще почерпиш?