PDA

View Full Version : Объркване..

Angel_eyes
10-24-2006, 17:57
Имам въпрос..не само към момичетата а към всички..Прочетете за какво става на въпрос и дайте мнение,плс.

На кратко става въпрос за две момчета..всъщност двама мъже.Интересно ми е как бихте постъпили вие ако ходите с един човек 2 години и половина а се оказва,че бившия ви приятел не ви е забравил...И не само това,за тези 2 години и половина той не е спрял да ви Обича...чувствата му грам не са истинали...Все още ви обича и иска да сте заедно,дори пази нещо толкова малко като едно хартиено цвете направено специално за него :? Толкова време а той все още се надява,че един ден ще осъзнаете,че той е по-добрия и може да ви даде повече отколкото другия..А то наистина е така.Но пък от друга страна седи приятеля ви..някой с който сте толкова много време..но чувствата вече не са същите..скривате си очите за разни негови постъпки и той се възползва от това...

Та..как бихте постъпили вие ??? :?

HopeLesss
10-24-2006, 18:02
Аз лично имам един принцип в живота, който следвам докрай - миналото си е минало и няма смисъл човек да се връща назад. Само напред и нагоре! Кофти е, че бившия ти приятел все още те обича, но като че ли на теб по-скоро ти е гадно за него и се чувстваш гузна. Не се опитвай да се самонавиваш, че наистина можете пак да сте заедно. Сигурно може и да е така, не знам, но все пак, когато една нишка се скъса, колкото и пъти да я завържем, по нея ще има възели... Така е и с любовта... А за сегашния си приятел, ако чувствата са охладнели, няма смисъл повече да бъдете заедно. Още повече, когато имаш съмнения...

iiirish
10-24-2006, 18:20
щом бившия ти изпитва толкова преданни чувства, щом ти самата си трогната толкова много от това, значи не само той все още те обича ;) твоите чувства предполагам също не са напълно изстинали към него. личи си, че той те обича предадно и искренно, тоест той може да не направи щастлива, той може да ти даде тази радост, за която съм сигурна, че си мечтала дори през тези две години.
а сегашния... :? какво да ти кажа... щом в една връзка започват да се правят прекалено много компромиси и то само от едната страна, щом единия започва периодично да си затваря очите за грешките и постъпките на другия, то тогава тази връзка вече няма нито бъдеще, нито перспектива...

сама си направи изводите

Papagal4e
10-24-2006, 18:23
и аз мисля така..значи за принципа на CooL^GirL^^^ съм съгласна ,а за момчетата аз си го казвам така..щом сте скъсали значи е имало проблеми ,а щом ги е имало в миналото ще ги има пак ! и аз мисля ,че ти просто го съжеляваш.И все пак виждам ,че не искаш и да си със сегашния си приятел..за това защо не скъсаш с него..и тогава вече да решиш дали ще си с стария или ще търсиш някой друг ..успех!

He3HauKa
10-24-2006, 18:28
Vij nie nemojem da ti kajem kakvo da chuvstvash.Ako obichash oshte bivshiq si varni se pri nego ,v tova nqma da ima nishto losho ili neredno

koalka
10-24-2006, 18:57
Ами нямаше да му изневеря,а щях да говора с него открито.Ако обичам бившия,а сегашния си приятел не просто ще му го кажа...не може да те задържи на сила.Бившото ти гадже явно много те обича щом за 2 години и половина чувствата му хич не са се променили.Ако се обичате се съберете. :wink: ,но естествено не лъжи приятеля си,както казах,а се разделете.

koalka
10-24-2006, 18:58
Ами нямаше да му изневеря,а щях да говора с него открито.Ако обичам бившия,а сегашния си приятел не просто ще му го кажа...не може да те задържи на сила.Бившото ти гадже явно много те обича щом за 2 години и половина чувствата му хич не са се променили.Ако се обичате се съберете. :wink: ,но естествено не лъжи приятеля си,както казах,а се разделете.

DiSsReSpecT
10-24-2006, 19:54
Ами, ако още го обичаш и ти липсват моментите с него... аз на твое място бих се върнала. Но ти си знаеш какви са били причините за скъсвабнето ви и така нататък....

PerfectStrang3r
10-25-2006, 07:55
Щом той те обича и ти се колебаеш значи и ти имаш чувства към него. Пък и сегашната ти връзка май не е много наред. Може и да пробваш с предния си приятел, ама ако не повтаря грешките, които е правел преди. Абе не знам, ама много объркана ситуация :)

BeBcHeTo
10-25-2006, 08:59

santRi
10-25-2006, 15:05
бих поискала време от момчето с което съм сега, за да се върна при бившия си. така ще преценя дали чувствата ни са все още същите и са толкова силни.. другото момче ще те разбере и ще бъде свободен да прави каквото си иска без да е нужно ти да си затваряш очите.