Влез

View Full Version : kogato edno mom4e se darji protivno..?

panterata
10-24-2006, 19:39
mislite li 4e kogato edno mom4e naro4no vi izkarva izvan nervi varti vi igri4ki i samo vi qdosva zna4i vi haresva? spored men za da se opitvash da draznish nqkoi i da mu praish nomera trqbva da si zainteresovan ot nego no vazmojno li e vsi4ko samo za da se prai na maj i na int vapreki 4e ne se int ot momi4eto

DiSsReSpecT
10-24-2006, 19:41
Еми има два варианта. Или да го прави, за да се покаже колкото е велик, или за да отблъсне дадено момиче. Честно казано от личния ми опит май е второто :))

panterata
10-24-2006, 19:43
mi dam poprincip i az taka si mislq no osven gadnoto darjanie ako i nqkoi pat te pregrat6a ili te gleda i t.n mmm moje bi ima nqkakaf 6ans nali :)

siXt_senSe
10-24-2006, 19:44
Това е много идивидуално.Но като каза това за нарочните игрички,малко ми напомня на 1-2 клас - момчетата на тази възраст правят така,нали се сещаш - закачат се,бият се с момичето което са си харесали.Това доказва(без да обиждам мъжката част) че макар и пораснали,в момчетата винаги си остава онова детското.А относно въпроса ти смятам че или има огромен интерес или огромен безинтерес

Th3WildAng3l
10-24-2006, 19:46
Това е много идивидуално.Но като каза това за нарочните игрички,малко ми напомня на 1-2 клас - момчетата на тази възраст правят така,нали се сещаш - закачат се,бият се с момичето което са си харесали.Това доказва(без да обиждам мъжката част) че макар и пораснали,в момчетата винаги си остава онова детското.А относно въпроса ти смятам че или има огромен интерес или огромен безинтерес

Подкрепям. :)

DeSiTo0o
10-24-2006, 19:49
Зависи... според мен това е тъпо,защото ги има и такива...не знаят как да покажат чувствата си и се държат като идиоти..
Но разбира се може и наистина да не те харесва и за това така да се държи... незнам !