View Full Version : 6te poludeq
no6ten_vqtar
10-24-2006, 21:26
na 20 godini sam. sre6tnah q predi godina i ne6to. ednakvi zodii sme predi neq ne bqh cvete za mirisane. no tq napravi taka, 4e da ne iskam da pogledna drugo momi4e.
postoqnno me revnuva6e.postoqnno se karahme.edin den q hvanah v iznevqra. na sashtiq den prespah s druga. dosta vreme ne q tarsih.no bez neq bqh stra6no samoten. obadih i se, tq pla4eshe po telefona. pak se sabrahme.razigrava6e me qko. revnuva6e, ne me tarseshe s dni, ne otgovarq6e na smsite i obajdaniqta mi. mnogo bezsani no6ti prekarah.postoqnno i kazvah 4e q obi4am,a tq mi otgovarqshe-"i az te obi4am, no ne moga da ti vqrvam". sled vreme q vidqh pregarnata s drugo mom4e. sprqh da q tarsq. bqh s mnogo drugi momi4eta, no ne moga da q zabravq. vsqka sutrin sled kato se sabudq o4ite mi se izpalvat sas salzi. ve4e 4 meseca sme razdeleni i az ne moga da q zabravq. kazvaha mi 4e tq sahto strada za men.
ot nqkolko dni zapo4na da mi pi6e, no az ne i otgovarqm.
obi4am q adski, no tq me kara da stradam adski.s neq mi bqha edni ot nai prekrasnite migove v jivota.nikoq ne bqh dopuskal tolkova blizo do sebe si. neznam kakvo da pravq.
MalKa_BLuDnica
10-24-2006, 21:50
mi pi4...ne se ubijdai ama kato gledam si bil jenkar i si si nameril maistora..ako e taka kakto kazvam ne se surdi na sudbata 4e ti vru6ta vsi4ko :-s ot druga strana..e prava 4e ne ti vqrva..ama vse pak se vijte i se razberete kvo she praite i dali 6te ste zaedno..ae uspeh!
Tokio_Hotelkata
10-24-2006, 21:51
Miliq ti... :cry: ! Qvno mnogo q obi4a6!Ako i tq te obi4a 6e se vurne pri teb,ako li puk ne...jivota produljava ima i drugi! :smt009
според мен връзката ви е свършила много отдавна, просто не искаш да си го признаеш пред самия себе си. още щом се е появила първата изневяра, всичко между вас по един или друг начин е прекъснало.
забрави я - може би трудно, но е и невъзможно! ;)
no6ten_vqtar
10-24-2006, 22:07
az sim jenkar, a tq e k***e. namereh si maistora naistina.vapreki vsi4ko go obi4am toq maistor. znam i haraktera i znam 4e vsi4ko 6te se povtori, no kolkoto i da se ma4a da q zabravq-NE MOGA!!!
Mikohito
10-24-2006, 22:17
Пич не се обиждай ама си личи,че сте от една зодия и може би сходни характери просто си въртите едни и същи номера и сте като в затворен кръг.Ако обичаш толкова много това момиче колкото твърдиш хвърли всичко зад гърба си и нека й тя го направи поговорете си и се съберете отново.Успех!
PerfectStrang3r
10-25-2006, 07:45
Забрави я. Не можете да я карате така... самонаранявате се :)
DevilWish
10-25-2006, 07:47
mi pi4...ne se ubijdai ama kato gledam si bil jenkar i si si nameril maistora..ako e taka kakto kazvam ne se surdi na sudbata 4e ti vru6ta vsi4ko :-s ot druga strana..e prava 4e ne ti vqrva..ama vse pak se vijte i se razberete kvo she praite i dali 6te ste zaedno..ae uspeh!
Mnogo qsno i az taka bih postypila s nqkyv jenkar ,koito 6e mu mine meraka sled 3 dni ;)
fire_spark
10-25-2006, 08:12
ти сам казва6 4е си женкар, но и в с16тото време казба6 4е много я оби4а6...ако наистина я оби4а6 толкова силно трява да направи6 вси4ко в1зможно да си й верен и да си 4естен с нея.ако тя те оби4а трябва да направи с16тото.ако наистина искате да сте заедно и страдате един без друг според мен е наложително да положите усилие.
no6ten_vqtar
10-25-2006, 10:20
vijte, dokato bqh s neq, za men nqmashe drugi momi4eta. tq beshe tazi, koqto parva izneverqvashe. az samo i vrashtah. ne moga da razbera zashto go praveshe. zashtoto naistina ne mi vqrvashe i skashe da nqma da vrashta ili prosto si igraeshe s men. a pak do kolko sim jenkar?! nikoga ne sim daval naprazni nadejdi. ne sim izpolzval momi4eta, koito vlagat 4uvstva. vinagi sim gledal da izqsnq tozi vapros predi da spq s nqkoq, s dve dumi podbirah to4nite hora.
Просто трябва да се опитваш да я забравиш!Тя е сложила край на връзката ви,като ти е изневерила.Това показва,че чувствата й не са толкова силни,а ти незнам защо си го направил....и още по-малко да преспиш с друга...и двамата,а особено тя не може да претендила за вярност,щото така ти го е казала,все едно,че тя ти е вярна,а само ти си грешния.
Super`girl
10-25-2006, 12:22
Просто трябва да се опитваш да я забравиш!Тя е сложила край на връзката ви,като ти е изневерила.Това показва,че чувствата й не са толкова силни,а ти незнам защо си го направил....и още по-малко да преспиш с друга...и двамата,а особено тя не може да претендила за вярност,щото така ти го е казала,все едно,че тя ти е вярна,а само ти си грешния.
to4no [-X
Smiley_Girl
10-25-2006, 12:59
Опитайте да си върнете доверието един в друг.Иначе всичко ще се повтори.За да сте щастиливи заедно трябва да си вярвате.