PDA

View Full Version : Искам да помоля за съвет и мнение

Denis4eto
10-25-2006, 13:45
Значи ще поискам малко помощ от момичетата , а защо не и момчетата с повече опит от мен
Историята е следната:
Има едно момче от класа ми , което постоянно идва при мене , днес например в междучасието седна до мен на моя стол и така седяхме и по време на часа по Химия , всяко друго междучасие идва при мене говориме си нали , гушка ме , даже в коридора преди да влизаме в часа по музика бяхме около 6 човека (2 момчета и 4 момичета)нали и сме се гушнали и като би звънеца за влизане и всички започнаха да влизат и такова само той не ме пускаше и си седяхме близо 1 минутка така в коридора след тва в часа той беше зад мене и постояно нещо ми говоре даваше ми картинки да гледам от телефона му.По скайп какви ли не неща ми пише .... но нз дали не се ебава само с мене или нещо друго
Вие как мислите ..моля за съвет и малко хелп

koalka
10-25-2006, 13:50
По всичко личи,че момчето те харесва.За това без да се срамуваш му поискай телефонен номер или на живо го покани да излезете.

Denis4eto
10-25-2006, 13:56
Днес си разменихме телефоните , скайпа също , а в съботао най-вероятно ще излезем малко хора от класа , но мен ми адски сдухано и не го познавам толкова добре (познаваме се откакто започнахме даскало) а нз може би съм прекалено срамежлива за да отиде аз при него вместо все той ..много съм объркана наистина нз

CVETELLINA
10-25-2006, 13:59
Хах малко бебешки историйки ми се струва,но както и да е. :lol: Момчето те харесва,може би се опитва да те свали,така че няма нищо лошо да пофлиртуваш с него,излезте на кафенце малко,поговорете си и мисля че ще станат нещата.Успехх:}}

fire_spark
10-25-2006, 14:11
едва ли само се ебава с теб мисля 4е те харесва както казаха и преди мен.оба4е не6то не разбирам за какво иска6 сьвет??6том те харесва и ти го харесва6 зна4и какьв е проблема??

assd
10-25-2006, 14:15
а може и да иска да препише от теб, аз така правих в училище ( гледах да седна до някое момиче, че да ми подсказва, защото не бях особено ученолюбив :D )

10-25-2006, 14:21
а може и да иска да препише от теб, аз така правих в училище ( гледах да седна до някое момиче, че да ми подсказва, защото не бях особено ученолюбив :D )

Хаха щом седна до мен и станахме 4 на тая маса а е разрешено само по 3 прави си извода къв ни е учителаи какво въобще учим и плюс тва само ни базикаше [-(

kobrichka
10-25-2006, 14:59
ми според мен те харесва,отиди на кафе с него пък ще се види след това каво ще стане?а ти на колко години си ?

10-25-2006, 15:05
ми според мен те харесва,отиди на кафе с него пък ще се види след това каво ще стане?а ти на колко години си ?
на 13

santRi
10-25-2006, 15:10
пробва си късмета момчето :lol: позабавлявай се с него

macka123
10-25-2006, 15:37
ми давам 99% че те е харесал
винаги има 1% несигурност
но наистина мисля че те е харесал

Denis4eto
10-25-2006, 17:10
мерси :oops:

KuReC
10-26-2006, 08:34
toi da ti sqda na ... da ta gu6ka i da ne ta haresva xaxaxaxa awe momi4e ti ot mars li pada6 we ... zimaite se kaji mu 1-2 dumi naprimer haresva6 li me /na taq vuzrast tva 6a svur6i rabota/ i gotovo xaxa

10-26-2006, 17:30
toi da ti sqda na ... da ta gu6ka i da ne ta haresva xaxaxaxa awe momi4e ti ot mars li pada6 we ... zimaite se kaji mu 1-2 dumi naprimer haresva6 li me /na taq vuzrast tva 6a svur6i rabota/ i gotovo xaxa

О да лесно е да се кажа :cry:

AmbeR
10-26-2006, 17:45
hahahaha i az na 13 si misleh 4e e mnogo trudno da kajesh na nqkoi 4e go haresvash no sled vreme shte vidish 4e ne e nishto osobeno :) spoko toi mn shte se izkefi kato mu go kajesh i shte trugnete 100 % :) probvai

DeSsY`
10-26-2006, 17:52
Излезте, говорете си. Не я познаваш, ами ще се опознаете. :]

PerfectStrang3r
10-26-2006, 18:04
Харесва те много :) Излезте, поговорете и ако всичко е ок, се вземете :)

Denis4eto
10-27-2006, 13:45
благодаря ви !

KuReC
10-27-2006, 20:51
i kaji kvo e stanalo ..

Denis4eto
10-29-2006, 14:09
Нищо не стана :-k

nikinkaaa
10-29-2006, 14:14
Ми кво да се прави харесва те момчето

I_ve7o
10-29-2006, 14:15
emi as mislq 4e ima nekfi 4ystva kam teb..dori i simpatii nai malkoto de ..haresvate..ne badi sramejliva otidi pri nego i my kaji 4e iska6 da izlezete ni6to ne gybi6 ako ne se syglasi a ako se syglasi syper :) yspek \:D/

10-29-2006, 14:23
emi as mislq 4e ima nekfi 4ystva kam teb..dori i simpatii nai malkoto de ..haresvate..ne badi sramejliva otidi pri nego i my kaji 4e iska6 da izlezete ni6to ne gybi6 ako ne se syglasi a ako se syglasi syper :) yspek \:D/

Ем точно от тва се прибрах преди малко :(

Cherlotte
10-29-2006, 14:25

Защо, какво се е случило? Или просто не сте си паснали ... разкажи. :wink:

Ice Princess
10-29-2006, 14:28
Аха, и аз искам да знам :wink:

Denis4eto
10-29-2006, 14:36

Защо, какво се е случило? Или просто не сте си паснали ... разкажи. :wink:

Еми ходихме на кино , но аз казах , че доведа и 2 приятелки с мене и той ми хубаво , отиваме в киното(в пазарджик едно кино) и гледам той си води още 4 негови приятели (от които само един познавам ) казахме си здрасти и отидохме да си купиме билети , а ттой филма ни беше след половин час и седяхме настрани все едно не се познаваме , после влезнахме в киното и си седнахме аз от единия край той от другия като изгледахме киното ходиме на едно кафе и там си говорихме из по между другото двамата така пускаше ми някви лафове и после ходихме в градинката и седяхме на пейките , но нищо повече не е ставало и си мисля , че съм виновна защото в събота като се видяхме той тръгна да ме гушка а аз му махнах ръката може би затова да е било или пък е прекалено срамежлив и аз нз ..сега съм още по-объркана и от преди :(

Cherlotte
10-29-2006, 14:41
Еми ходихме на кино , но аз казах , че доведа и 2 приятелки с мене и той ми хубаво , отиваме в киното(в пазарджик едно кино) и гледам той си води още 4 негови приятели (от които само един познавам ) казахме си здрасти и отидохме да си купиме билети , а ттой филма ни беше след половин час и седяхме настрани все едно не се познаваме , после влезнахме в киното и си седнахме аз от единия край той от другия като изгледахме киното ходиме на едно кафе и там си говорихме из по между другото двамата така пускаше ми някви лафове и после ходихме в градинката и седяхме на пейките , но нищо повече не е ставало и си мисля , че съм виновна защото в събота като се видяхме той тръгна да ме гушка а аз му махнах ръката може би затова да е било или пък е прекалено срамежлив и аз нз ..сега съм още по-объркана и от преди :(
Ами според мен не е трябвало да водиш приятелките си. Все пак се е предполагало, че излизате на "среща", т.е. само двамата. Предполагам че това е била основната причина той да е бил разочарован и срещата да не мине така, както повярвай ми - и той е желал. Така че ти предлагам ти да го поканиш да излезете - и този път само двамата. Успех! :wink:

Denis4eto
10-29-2006, 14:59
Ами според мен не е трябвало да водиш приятелките си. Все пак се е предполагало, че излизате на "среща", т.е. само двамата. Предполагам че това е била основната причина той да е бил разочарован и срещата да не мине така, както повярвай ми - и той е желал. Така че ти предлагам ти да го поканиш да излезете - и този път само двамата. Успех! :wink:

може и това да е причината , но не мисля че това го подразни защото преди това обсъждахме това да вземем някой с нас.....нз

Denis4eto
10-29-2006, 14:59

може и това да е причината , но не мисля че това го подразни защото преди това обсъждахме това да вземем някой с нас.....нз

Cherlotte
10-29-2006, 15:03
Да, но ти самата каза, че си видяла четиримата му приятели чак в киното, т.е. не си знаела, че ще идват, а когато си му казала, че ще вземеш 2 приятелки с теб, не е бил очарован. Най-вероятно именно заради това е взел тези приятели със себе си, за да не е сам с 3 момичета и ако ти не беше довела някого с теб и той нямаше да го направи. Според мен най-правилно ще е да му покажеш, че искаш да излезеш само с него и съм сигурна, че в този случай срещата ще бъде доста по-приятна. :wink:

Denis4eto
10-29-2006, 15:10
Да, но ти самата каза, че си видяла четиримата му приятели чак в киното, т.е. не си знаела, че ще идват, а когато си му казала, че ще вземеш 2 приятелки с теб, не е бил очарован. Най-вероятно именно заради това е взел тези приятели със себе си, за да не е сам с 3 момичета и ако ти не беше довела някого с теб и той нямаше да го направи. Според мен най-правилно ще е да му покажеш, че искаш да излезеш само с него и съм сигурна, че в този случай срещата ще бъде доста по-приятна. :wink:

Заведох ги с мен защото не чувствах , че съм подготвена затово сега съжалявам за постъпката си как мога да промена нещата

Cherlotte
10-29-2006, 16:11
Заведох ги с мен защото не чувствах , че съм подготвена затово сега съжалявам за постъпката си как мога да промена нещата
Ами просто следващият път (може да не чакаш той да те покани, предложи му ти) излезте само двамата - и предварително направи така, че да му стане ясно, че искаш да си само с него и че няма да водиш никого със себе си. Не виждам никакъв проблем, ясно е, че момчето иска да се вижда с теб, както и ти с него. Не вярвам едно малко недоразумение да промени нещата. :wink: Надявам се да се разберете, да излезете пак и да си прекарате по-добре от днес. :wink:

cskamoni4ka
10-29-2006, 16:14
Харесва те.