View Full Version : още един проблем
macka123
10-25-2006, 15:26
значи...както казах в другата тема харесвах едно момче и от днес май се води че ходим,но той пуши коз.тва някси не ми харесва,заото аз дори и обикновени си цигари не пипвам.мисля че ако му кажа да не пуши поне когато е с мен ще го направи но ако вие бяхте на негово място как бихте се почувствали??????коментирайт е
e kat pushi kozche kuf ti e problema aweeeee neznam ti si reshaash
Th3WildAng3l
10-26-2006, 09:01
Никога не се опитвай да променяш момче в такъв ранен етап от връзката. Не и по този начин.
maybelline
10-26-2006, 11:34
Ако това ти пречи,трябва да разговаряш с него.Не мисля,че ако пуши,докато те няма,ще ти пречи особено,но е нормално да се съобрази с теб и да не пуши в твое присъствие.
rali4ka91
10-26-2006, 11:39
Никога не се опитвай да променяш момче в такъв ранен етап от връзката. Не и по този начин.
Е тя не говори да го откаже съвсем от тревата,а само в нейно присъствие да не пуши.И това няма да е промяна а компромис от негова страна.
А по темата,говори с него и му кажи това което искаш,щом ти е неприятно!
Th3WildAng3l
10-26-2006, 11:50
Е тя не говори да го откаже съвсем от тревата,а само в нейно присъствие да не пуши.И това няма да е промяна а компромис от негова страна.
Не се знае как ще го възприеме той. Може да си помисли че тя се опитва да му казва какво да прави или нещо подобно.
kofti_nick
10-26-2006, 11:50
Цигари :-& коз :-&
IlLuSi0nS`
10-26-2006, 17:53
напуши се с него и готово..съвместно щастие хахахха
Пф..
PerfectStrang3r
10-26-2006, 18:00
Естествено, че трябва да му каже да не пуши пред нея :) Неприятно е...
Ами трябва да решиш дали това,че пуши коз ще ти е приятно във връзката.Но ако му поставиш условия,че ще скъсате заради това,че пуши...незнам.А всъщност какво ти пречи толкова?
Ти тъпа по рождение ли си или с годините затъпя ? :-s
HopeLesss
10-26-2006, 18:53
Ми и мен лично би ме дразнило. Най-добре му кажи за да е наясно... :roll:
No_LiMiTe^f
10-26-2006, 19:04
Гадно е да гледаш някой напушен,а ти да не си!Но нямаш голям избор,защото трябвало е преди да тръгнеш с него да мислиш за това!Но и да му кажеш,той няма да те разбере-по скоро би довело и до кавга!
FiRe_LaDy
10-26-2006, 19:12
Ostei momcheto da si pushi koz!Ko ti prechi?Ostei mu malko lichno prostranstvo,v koeto da ne se mesish... i kat mu kajesh ko?Nai - mnogo da ti bii duspata.(ot opit go kazvam!)
macka123
10-27-2006, 19:58
здравейте пак от мен.отдалече му намекнах че не ми е приятно да пуши коз.в смисъл първо го питах колко често пуши и той каза че не е мн често.и ме попита защо...и аз му казах че ми е накси странно но щом не е честно няма проблем и така. :):):) благодаря за съветите ви :):):) . мн съм щастлива с него за сега.много е мил ама много :)))
No_LiMiTe^f
10-27-2006, 20:22
"Когато често се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."
Мисля,че го/д отговарям на въпроса ти!