View Full Version : Момичета,колко често стигате до оргазъм?
Айде да видим... Ама честно - която иска да не казва честно,да не пише!
Всеки път, когато го правим. Аз съм лесна - за 2 мин свършвам.
BLaCk_LaDY_
10-25-2006, 17:21
Всеки път, когато го правим. Аз съм лесна - за 2 мин свършвам.
az sym syshtata O:)
No_LiMiTe^f
10-25-2006, 17:36
Ако говориш за секс-зависи от това колко бавно е момчето!Но по принцип най-малко 2-3!
Бих казал - уау!!! Защо не съм попадал навремето на момичета като вас??? А съм се трудил като грешен гявол... Не сте ли капризни понеее ей-толкова??? Или аз съм бил карък,а? На мен само най-трудните.... :P
MrAsNiKa
10-25-2006, 17:56
Ти луд ли си :-k
Всички момичета с които съм бил са стигали поне 2-3 пъти до оргазъм (говорим за един секс време нали) :twisted:
Може би ти грешиш някъде
Постарай се да откриеш къде :wink:
miloto_girl_4e
10-25-2006, 17:56
Еми да вагинален оргазъм не съм достигала все още..
До клиторен - всеки път :mrgreen: И то за има няма 10 минутки съм готова :wink:
IlLuSi0nS`
10-25-2006, 17:58
хм..колко често..ми зависи от момчето..аз не обичам бавния секс, защото ми омръзват тия нежности..пф..ако секса е малко по брутален свършвам 100%
MrAsNiKa
10-25-2006, 18:01
хм..колко често..ми зависи от момчето..аз не обичам бавния секс, защото ми омръзват тия нежности..пф..ако секса е малко по брутален свършвам 100%
=D> \:D/ :twisted:
Абе не бъркам никъде - аз всъщност не се изразих правилно - до клиторен и вагинален ги докарвам,но не и с жезъла на удоволствието. А се старая да не съм некъв хъстлър. Ако пипна и близна - няма проблем. Но не това не е оплакване - аз си ги довеждам до вагинален оргазъм,но защо толкова трудно? Дали бъзика,който жените пускат за това,че размерът има значение,не е нещо с друг смисъл - тоест аз имам голяма пръчка,ползвам си я правилно и продължително,но дали е по-лесно с по-малък размер ключ? Ето това е нещо,което наистина не знам - тоест няма как да съм опитал,нали знаете? Не мога да си отвинтя големия и да си сложа малкия... Айде сега де...?
krem4et0
10-25-2006, 20:06
Не всеки път за жалост.онякога се случва и по 4-5 пъти на акт,а понякога нито 1 път.Но това не значи,че не ми е хубаво!
Всички момичета с които съм бил са стигали поне 2-3 пъти до оргазъм (говорим за един секс време нали) :twisted:
Може би ти грешиш някъде
Кои момичета? :-k Тези след като се напиеш и ги виждаш в огледалото?
Дам даже за секунди свършват
А може ли нескромно да попитам - не се ли заблуждавате кога изпитвате истински дълбок оргазъм,който да ви накара да се почувствате като обърнати отвътре навън? Имал съм момичета,които са твърдели,че са свършвали по 2-3 пъти на акт,но това,което демонстрирха пред мен,беше по-скоро онази част от прелюдията,която е наистина приятна,но трябва да се прескочи още една граница след нея. Това пак е свършване,но там някъде има още по-голяма риба :lol:
MrAsNiKa
10-26-2006, 07:31
Може би ти грешиш някъде
Кои момичета? :-k Тези след като се напиеш и ги виждаш в огледалото?
Дам даже за секунди свършват
Помня те тебе ти си оня дето искаше да го е*а без вазелин
Ей кораво копеле си бе
Ама ми е яко като гълташ :twisted:
krem4et0
10-26-2006, 08:20
А може ли нескромно да попитам - не се ли заблуждавате кога изпитвате истински дълбок оргазъм,който да ви накара да се почувствате като обърнати отвътре навън? Имал съм момичета,които са твърдели,че са свършвали по 2-3 пъти на акт,но това,което демонстрирха пред мен,беше по-скоро онази част от прелюдията,която е наистина приятна,но трябва да се прескочи още една граница след нея. Това пак е свършване,но там някъде има още по-голяма риба :lol:
Има и по-силни и по-слаби.Имах оргазъм,от който ме обливаха вълни ни не свършваше над час.Чак се паникьосах.понякога е бил и няколко секунди и мощен.Знам за какво говориш.Преди да изпитавм оргзъм си мислех,че съм свършила,но след като изпитах наистин разбрах колко съм грешала!
Даа,тая тема е тук за това.
gre6nata
10-26-2006, 10:31
Za jalost vse o6te ne sum polu4avala orgazum...........
Мда. И аз така. :wink:
Всъщност днес свърших,до преди това не бях.
gre6nata
10-26-2006, 12:39
ako pita6 men koalka - neznam. Gadjeto mi e izdrujliv - bez prezervativ 1-vi put ot porqdaka na 30-40 min (kogato se starae) imali sme sex i po 2 4asa.... Da hubavo mi e no nikoga ne sym svur6vala i se 4udq za6to.....
Обикновено свършвам, когато съм легнала по корем, а мъжът е върху мен и ми го вкарва, същевременно с ръка стимулирам клитора си. Така почти винаги достигам до оргазъм.
Обикновено ако добре се избират партньорите за секс, оргазмът е неизбежен :)
Destructive
10-26-2006, 14:05
Почти всеки път,но сякаш с времето ми трябва все повече време да достигна оргазъм.
Всеки път... но клиторно... :?
Значи не си задушавала малкия войник,а?
No_LiMiTe^f
10-26-2006, 16:54
Повярвай ми мастурбирам си редовно и оргазмът при секс даже е много по-силен!И си го получавам по повече от 2 пъти на секс!
А относно това което беше написал по-горе за размера-при мен не е от такова значение(естествено да не е да се търси с лупа),защото има момче с не толкова голям което ме докарвало до повече оргазми от колкото тези с голямите!
mravkata_z
10-26-2006, 17:24
Стига бе хора почвам де се пртеснявам се мене си! До сега не съм свършвала вагинално, а и клиторно свършвам много рядко....на 3/4 месеца 1 път да е. :cry: а привим редовно секс........ Деже в момента не помня койточно месец ми се беше случвало за последно. :-s
Ne6to si bolna sigurno!Hodi se pregledaj!Vsu6tnost otkude da znam,da ne sum jena...
:roll: i azz taka.. :-k
tedinkata_
10-26-2006, 19:17
i az... :mrgreen:
По мои скромни наблюдения, има няколко фактора от които зависи дали момичето/жената ще достигне до оргазъм:
1. Доста от момичетата под 18 не могат да го изпитат в пълната му сила.
2. Голямо значение има психическото състояние на момичето, също и обстановката.
3. Мъжът трябва да умее да предразполага половинката си.
4. Само да "мушкаш там" не върши работа. Мъжът трябва да знае какво прави и най-вече да познава достатъчно добре момичето с което е (какво и как й харесва).
Ами това е моето скромно мнение. Не съм жена и няма начин горните да са задължителни за всяка жена(нито пък има гаранция че някое от тях е вярно), наясно съм че всеки си е уникален и т.н.
много ти е правилен въпроса. ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ аз като изпитвам истински оргазъм се мятам като риба на сухо \:D/