- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,колко често стигате до оргазъм?
Айде да видим... Ама честно - която иска да не казва честно,да не пише!
Всеки път, когато го правим. Аз съм лесна - за 2 мин свършвам.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
az sym syshtataПървоначално написано от Chiana
![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Бих казал - уау!!! Защо не съм попадал навремето на момичета като вас??? А съм се трудил като грешен гявол... Не сте ли капризни понеее ей-толкова??? Или аз съм бил карък,а? На мен само най-трудните.... :P
Ти луд ли си![]()
Всички момичета с които съм бил са стигали поне 2-3 пъти до оргазъм (говорим за един секс време нали)![]()
Може би ти грешиш някъде
Постарай се да откриеш къде![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Еми да вагинален оргазъм не съм достигала все още..
До клиторен - всеки пътИ то за има няма 10 минутки съм готова
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хм..колко често..ми зависи от момчето..аз не обичам бавния секс, защото ми омръзват тия нежности..пф..ако секса е малко по брутален свършвам 100%
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
=D> \Първоначално написано от IlLuSi0nS`
/
![]()
Абе не бъркам никъде - аз всъщност не се изразих правилно - до клиторен и вагинален ги докарвам,но не и с жезъла на удоволствието. А се старая да не съм некъв хъстлър. Ако пипна и близна - няма проблем. Но не това не е оплакване - аз си ги довеждам до вагинален оргазъм,но защо толкова трудно? Дали бъзика,който жените пускат за това,че размерът има значение,не е нещо с друг смисъл - тоест аз имам голяма пръчка,ползвам си я правилно и продължително,но дали е по-лесно с по-малък размер ключ? Ето това е нещо,което наистина не знам - тоест няма как да съм опитал,нали знаете? Не мога да си отвинтя големия и да си сложа малкия... Айде сега де...?
mnogo chesto;]
Слагам сол в раните ти....и ги ближа , за да се задоволя ! Късам плътта ти и се храня с нея , за да те пристрастя към себе си...
Кои момичета?Първоначално написано от MrAsNiKa
Тези след като се напиеш и ги виждаш в огледалото?
Дам даже за секунди свършват
А може ли нескромно да попитам - не се ли заблуждавате кога изпитвате истински дълбок оргазъм,който да ви накара да се почувствате като обърнати отвътре навън? Имал съм момичета,които са твърдели,че са свършвали по 2-3 пъти на акт,но това,което демонстрирха пред мен,беше по-скоро онази част от прелюдията,която е наистина приятна,но трябва да се прескочи още една граница след нея. Това пак е свършване,но там някъде има още по-голяма риба![]()
Помня те тебе ти си оня дето искаше да го е*а без вазелинПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Ей кораво копеле си бе
Ама ми е яко като гълташ![]()
Има и по-силни и по-слаби.Имах оргазъм,от който ме обливаха вълни ни не свършваше над час.Чак се паникьосах.понякога е бил и няколко секунди и мощен.Знам за какво говориш.Преди да изпитавм оргзъм си мислех,че съм свършила,но след като изпитах наистин разбрах колко съм грешала!Първоначално написано от quench
Даа,тая тема е тук за това.
Za jalost vse o6te ne sum polu4avala orgazum...........
Мразя се !!!!!!!!!!
Мда. И аз така.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
ako pita6 men koalka - neznam. Gadjeto mi e izdrujliv - bez prezervativ 1-vi put ot porqdaka na 30-40 min (kogato se starae) imali sme sex i po 2 4asa.... Da hubavo mi e no nikoga ne sym svur6vala i se 4udq za6to.....
Мразя се !!!!!!!!!!
Почти всеки път,но сякаш с времето ми трябва все повече време да достигна оргазъм.
Всеки път... но клиторно...![]()
![]()
Робинята на Quench
Значи не си задушавала малкия войник,а?