PDA

View Full Version : ПРОБЛЕМЧЕ????!?!?

milenka7a
10-25-2006, 19:19
Привет на всички.
Темата се отнася до тъпата ценностна система на тийнеджърките (красивите) ако мислите че нямам хубав вкус:
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=331438
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=225179
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=243993
относно грозните за да не обидя некой ще кажа само че грозните ходят и с грозни само и замо защото нямат самочувствие.

Обаче искам тук да обърна внимание на нормалните хора, които не смятат за модно да пускат музика в час, да са център на внимание а просто да са с добри оценки.

Защо вие момичета определяте нормалните хора като здуханяци, какво модно виждате в това едно момче да псува да ви обарва, да говори само за секс, да е се мисли за нещо другите когато той няма акъл в главата. Защо мислите че тези които мирно и кротко си стоят в час и с които не говорите не го могат много по добре...

Ако не ме разбирате ето ви пример с извинение към човека, това е само пример..
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=199487
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=306037

assd
10-25-2006, 19:35
нииищо не разбрах, за кво говориш?

10-25-2006, 19:36
Говоря че жените в днешно време тийнейджърките харесват тъй наречени прота гъзари а умните остават на най-заден план

blood_dodo
10-25-2006, 19:40
А аз мисля, че това няма кой да го оспори. И все пак - защо си я сложил тая тема?

assd
10-25-2006, 19:43
Говоря че жените в днешно време тийнейджърките харесват тъй наречени прота гъзари а умните остават на най-заден план

еми какво да се прави, все пак чрез тарикатското поведение се привлича внимание (както в шоубизнеса - който е най скандален е в устата на всички, но има и момичета които не харесват такъв тип момчета)

KuReC
10-25-2006, 20:35
Dolar Den ... koi da haresvat zubarite li deto nemogat da kajat 2 dumi na krust are sq...

koalka
10-26-2006, 11:21
Горе-долу разбирам какво искаш да кажеш...то се смята за модно това,но според мен не е.Тея момичета,които си показал в първите три снимки ми приличат на някои фусти,които само знаят за говорят за мода и козметика,т.е плиткоумни.Приличат ми на момичета,които ходят с батковци на по 20 и нещо,но естествено мога и да греша,но като ги гледам....

Th3WildAng3l
10-26-2006, 12:12
Според мен това са предразсъдъци. Какво пречи едно момиче да изглежда добре, да се интересува от мода, да говори за мода козметика и др. и да е интелигентна. (Аз съм такава.) Или какво пречи едно момче, което е умно и прочие (отличник) да си пусне музика в час и да бъде не само умен, но и интересен. Има всякакви крайности. И все пак всичко зависи до характера. Също така съм виждала много момичета, които са доста хубави да се размотават с далеч не толкова готини момчета, както и обратното. Просто видът много често лъже.

Tender Poison
10-26-2006, 15:48
Аз не мисля,че едно нормално момче значи да говори само за секс или да ме обарва,или да се прави на много отворен и да пуска музика в час,но има и такива момичета,просто тея момчета които си описал са по-отворени и тва че привличат повече внимание не значи,че на 100% са по-добри от останалите

Obitax
10-26-2006, 16:11
1. devoikite sa ubavi
2. http://flirt4e.com/picgallery.php?u=306037 za men tva si e 4istokraven pederas :!:
3. mai birata mi e do6la v pove4e i ne razbrah kvo se opitva6e da keje6 ma karai da e veselo .

sherry
10-26-2006, 16:23
Ами не всички са такива. Иначе разбрах какво си искала да кажеш с тая тема, но няма как да промениш нещата. Едно е сигурно - за всеки влак си има пътници, не всички момчета харесват повърхностни лигли и не всички момичета гледат само парите и лукса. Има много свестни хора, колкото и да не ти се вярва.

n0 CoNnEc7i0n =)
10-26-2006, 19:34
Ебати смотаната тема честно...ти кфо мислиш си, че да си гъзар ти тряа просто малко самочувствие и си тъп като градинска лейка?! Напротив - гъзарите са точно най-умните от сички, защото, освен всичко останало, знаят как да влезат в ума на хората и да предизвикат тяхния респект. А тия зубърчетата или както ти ги наричаш "нормални" хора знаят само това което са наизустили...И тук идва въпроса защо им е да го знаят, като не могат да си служат с него в действителността?!
И с какъв авторитет се ползваш, че си позволяваш да даваш оценка кой е нормален и кой-не? Всеки има различно виждане за нормалното.
Говориш за самочувствието на грозните...ти явно нямаш достатъчно самочувствие, защото по написаното си личи, че не се доверяваш дори на собствената си преценка, а търсиш чуждото одобрение.
Айде стига писах...

Viktoriq_
10-26-2006, 21:12
всеки сам избира съдбата си ... Визия без същност или 50/50 ;)

MalKa_BLuDnica
10-26-2006, 21:26
"pozirai no znai 4e nqma6 stil i ne zavijdai na tezi koito imat" vseki v tozi svqt se opitva da bude razli4en...nqkoi haresvat po-nestandartni ne6t ot drgui! ako tezi momi4eta se sa rodili za da hodqt po magazinite i da se grimirat..evala tova si e tqhna rabota i mai ne si ti 4oveka det oshe gi sydi! taka 4e se vlgedai v sebesi i ostavi momi4etata namira 6toto te edva li sa trugnali da gledat horata kakvi sa i kvi sa im nadostatutcite! uspeh [-X

GLeZoRanA
10-26-2006, 21:49
Долна клевета :-D

jeditte
10-27-2006, 07:36
...

SlasHDaFiveNine
10-27-2006, 10:24
да 'зема да драсна нещо и аз по тая темичка лиии?

значи според мене има и един трети тип .... те седят некъде по средата
на тия двата индивида...ако ма разбираш.........
Такива дето имат нещо в гл'аата освен да си мислят само за женски,
бой и т.н .... ти щом пускаш такава тема ще те питам аз едно въпросчета...
"Кой по дяволите не обича да привлича и да бъде център на внимание"
"Кой не обича да бъде хвален или да му се възхищават" - макар че аз приемам комплиментите насериозно само ако са от хора които знам че наистина го мислят....

другия въпрос които подразбирам от темата ти :
"Защо готините мацки си падат само по такива тъпанари"
-Защо ли....ми замисли са ... зубърите както ти ги наричаш нямат голям
интерес към мода дрешки и т.н ...тоест с една такава те нямат много общи теми...и другото което е такива момичета постоянно ходят на заведения и диско.... е един зубър малко трудно би се вписал в такава среда... а и другите "гъзарчетата" веднага ше го напраят за смях....

така че е най - добре да застанеш някъде по средата м/у 2та вида

ПС: Ест. не одобряам такива тъпотий като пускане на музика в час и т.н простотийки (но не е лошо от време на време)....ако ше прайш нещо направи нещо оригинално а не нек'ви изтъркани номера.......
ПС2: Извода е намери си нек'во свястно момиче което не се интересува само от грим и т.н
ПС3: И ти гарантирам че не секи мисли за секс по цял ден......

OMG изписах цял роман #-o