View Full Version : Коя е по-голямата злина ?
gre6nata
10-25-2006, 20:54
Koе е по-лошо да изневериш с тялото си или със сърцето си (да се влшбиш в друг)?
P.S. Sorry ако въпроса се поетаря.
със сърцето...щото е позволено да правиш секс с други, но да се влюбваш в тях...нее [-X
gre6nata
10-25-2006, 20:59
ne 4e drugata e po-malko zlo noooo i az sam na tova mnenie.
определено със сърцето..
:!:
със сърцето..боли повече...
sarceto razbirase.. to i2te ako pitash men
Sexapilna_kukla
10-25-2006, 22:21
To i dvete,che sa loshi,sa loshi....nito ot ednoto shte ti bude priqtno,nito ot drugoto,no vse pak mn po-gadno e da izneverish sus surceto,zashtoto ako izneverish s tqloto-tova vse pak shte bude samo fizicheska iznevqra,nqma da vlagash nikakvi chuvstva,shte ti bude prosto za trupkata,do kolkoto sus surceto.....tam veche vlagash chuvstva i neshtata otivat dosta na zle.....
Koе е по-лошо да изневериш с тялото си или със сърцето си (да се влшбиш в друг)?
Да изневериш с устата си е най гадно и после да целуваш авера си.
Да изневериш с устата си е най гадно и после да целуваш авера си.
се едно авера и е лапал уя на тоя,с който е изневерила :mrgreen:
sladoled
10-26-2006, 05:40
Ха, ха, ха! Първо си увовлетвориш сексуалните потребности, пък после речеш: "аз не ти изневерих с душата си!" =D> =D> =D>
MrAsNiKa
10-26-2006, 07:38
По неприятно е да изневериш със сърцето си :smt049
Това обаче по никакъв начин не оправдава втората по важност изневяра физическата :roll:
И от двете боли :cry:
По лошо от това е двете в комплект :twisted:
krem4et0
10-26-2006, 08:23
да се влюбиш!
Th3WildAng3l
10-26-2006, 08:39
Повече би ме заболяло ако ми каже "Обичам друга" , отколкото "Спах с друга". Ако прави секс с друга .. го приемам като единично физическо удоволствие... даже съм склонна да го пренебрегна, въпреки че наистина боли. Но ако обича друга .. просто връзката ми с него спира в този момент .. и няма бъдеще. Това определено боли повече.
със сърцето..боли повече...
=D> =D> =D>
sys syrceto razbirase No ako obi`a6 4owekyt do sebe si nqma da dopusne6 da se wliubi6 w dryg pone az mislq taka
solveig_m
10-26-2006, 10:23
За мен и двете са еднакво зли , защото и тяло то и душата вървят заедно.
Дадеш ли си тялото след време започва да говори и сърцето.
А накрая осъзнаваш че, си се променил и няма да се познаеш [-X
__BoBI__
10-26-2006, 10:42
Ако изневериш физически значи си пожелал/а човека и психически демек със сърцето, ако изневеряваш значи не държиш на партиора си немога да приема обяснения от рода абе много ми се доеба и се оправих с еди кой си просто така (или еди коя си за момчета та)
Това може да е едно добро оправдание и начин да се направиш на луд за някой "абе аз те обичам, ама се изчуках.." :-) [-X
Ама че сте ми глупавички....
Как може да е по-голяма изневяра ако се влюбиш???
Любовта е чувство!!! А чувствата немогат да се контролират!!! :wink:
А секса е "действие",което може да се контролира,тааа как може дори и да ги съпоставяте тея неща едно до друго? :-k
KiLLeR_InSTiNkT
10-26-2006, 14:16
По неприятно е да изневериш със сърцето си :smt049
Това обаче по никакъв начин не оправдава втората по важност изневяра физическата :roll:
И от двете боли :cry:
По лошо от това е двете в комплект :twisted:
Мда, това е най-вярното. И от двете боли адски много според мен. За съжаление са ми го правили тоя гаден номер тц...
Със сърцето си естествено. Но не мисля 4е която и да е изневяра е простена.... :smt087
определено със сърцето..
=D>
christina_aguilera
10-26-2006, 17:02
Ми...и двете.Така или иначе и в двата случая ще бъде изневяра :lol:
ssiimmoonna
10-26-2006, 19:57
i dbete sa mn lo6i no spored mene e fizi4eskata iznevqra.......ne da se vlubi6.......NE i dvete sa ednakvo gadni
tedinkata_
11-03-2006, 17:24
i v dvata slu4aq si e ujasno....no e po boleznena iznevqrata sas sarceto opredeleno :-s
opredeleno sas tqloto
miloto_girl_4e
11-03-2006, 18:43
Говори се, че да изневериш със сърцето било по-лошият вариант, но за мен и двата са неприемливи :!: [-X
Cherlotte
11-03-2006, 19:09
Със сърцето, въпреки че тогава идва въпросът: Защо още стоиш с този човек? Няма нищо, което да те задържа при него.
със сърцето боли много повече. На тялото малко или много можеш да заповядваш , но на сърцето - никога :( :( :(
въпроса е некоректен според мен. да изневериш със сърцето си е невъзможно, защото щом си се влюбил в някой друг значи не изневеряваш на никого, защото вече не обичаш предишния. малко объркано но ме разбрахте, надявам се
а иначе с тялото си може да изневериш много лесно
DuraceLL
11-05-2006, 14:49
s tqloto
lunnoto_momi4e
11-05-2006, 15:02
To i dvete,che sa loshi,sa loshi....nito ot ednoto shte ti bude priqtno,nito ot drugoto,no vse pak mn po-gadno e da izneverish sus surceto,zashtoto ako izneverish s tqloto-tova vse pak shte bude samo fizicheska iznevqra,nqma da vlagash nikakvi chuvstva,shte ti bude prosto za trupkata,do kolkoto sus surceto.....tam veche vlagash chuvstva i neshtata otivat dosta na zle..... Prava si... :?