PDA

View Full Version : как ?

тити
10-25-2006, 23:14
Значи аз съм на 17 , приятелката ми на 18 , аз не съм го правил никога - сигурен съм че и тя. Малко сме от по-срамежливия тип :oops:
ходим от 6 месеца , по цял ден заедно , целувки , прегръдки ала бала , но никога не сме говорили за сех , как да разбрера дали тя иска или е готова . Нещо обарване , тва онова , плс дайте съвет че нз кво да права :oops:

10-26-2006, 02:01
Значи аз съм на 17 , приятелката ми на 18 , аз не съм го правил никога - сигурен съм че и тя. Малко сме от по-срамежливия тип :oops:
ходим от 6 месеца , по цял ден заедно , целувки , прегръдки ала бала , но никога не сме говорили за сех , как да разбрера дали тя иска или е готова . Нещо обарване , тва онова , плс дайте съвет че нз кво да права :oops:

Сериозен отговор:
Питай я директно- "Искаш ли да говорим за секс?" или "Искаш ли да правим секс?"
Просто покажи че си силния пол! Направо говори без да мислиш, но слушай нейния отговор ВАЖЕН Е!!!

marina star
10-26-2006, 03:39

Сериозен отговор:
Питай я директно- "Искаш ли да говорим за секс?" или "Искаш ли да правим секс?"
Просто покажи че си силния пол! Направо говори без да мислиш, но слушай нейния отговор ВАЖЕН Е!!!

BRAVO ,DOKTORE =D>

sladoled
10-26-2006, 05:33
Говори направо за това, питай я дали го иска.И не губи време!
Човече, сигурно пропускаш много хубави моменти с това отлагане!После няма наваксване, да знаеш! :smt006

MrAsNiKa
10-26-2006, 07:39
Не мисли ! Деиствай !!! :twisted:

sladka_kuchka
10-26-2006, 07:57
:-k :-k nai dobre govori direktno s neq moje bi i tq iska da pogovorite za tova no q e strah da ne se obarka neshto govori s neq tova e nai dobroto reshenie :-) :) :D

krem4et0
10-26-2006, 08:03
Ами като се целувате вмъкни ръка под дрехите й, докосни бельото и, притисни я с възбуденото си тяло и ако е пасивна-значи не иска грам секс!

bulgarche
10-26-2006, 08:08
Няма к'во да го умуваш и плануваш. По си става ей така :)

solveig_m
10-26-2006, 10:31
съгласен съм с него трябва да не отлагате този въпрос няма смисъл.
просто започни темата а тя саме ще се развърти.
имай в предвид че жените са по-настъпателни в това отношение , направите ли го 2 пъти после няма да те остави намира

Простащината
10-26-2006, 10:46
Викаш аи да праим секс и тва е :lol:

Th3WildAng3l
10-26-2006, 12:20
Ами като се целувате вмъкни ръка под дрехите й, докосни бельото и, притисни я с възбуденото си тяло и ако е пасивна-значи не иска грам секс!

Подкрепям. :-)

air_wisp
10-26-2006, 12:23
Няма к'во да го умуваш и плануваш. По си става ей така :)

много вярно! O:) :::

gre6nata
10-26-2006, 12:42
ako be6e moe gadje i me pita6 "iska6 li da pravime sex" bih ti nabila edin 6amai i bih te zarqzala... Karai po zaobikalno,pokaji i 4e go iska6 no ne nastoqvai koi znae kolko. Ako kogato i brukne6 pod dre6kite go kara6 leko i nejno ako ne se odrupne - popitaq q samo "gotova li si?" , az taka bih napravila ako sym na tvoe mqsto. USPEH !!!

тити
10-26-2006, 19:27
емм да ви кажа чесно немога да и го кажа директо , просто много ме е срам :oops: Вчера и бръкнах под прашките , а тя започна само да ме целува по страстно и това беше :oops:
А как става работата с първия път , по бавно ли ряско ли ,с презарватив ли задължително , дайте някой съвети плс ??? :-)

gre6nata
10-26-2006, 19:57
Sabli4ai q ama ne se panirai - moje da pritesni6 i neq. I karai sas prezervativ.Obru6tai vnimanie na gardtite i gali nejno. I ot opit ti kazvam - kato go vkara6 1-q put ne se dviji 2-3 min. i q uspokoqvai - ako e devstvena ne i zavijdam. E uspeh

dudeto_sy
10-26-2006, 20:04
Ами гледай сега, за да няма разбрал-недоразбрал, най-добре е да поговориш с нея за секса и за това какво смята тя по този въпрос. Можеш да и обясниш, че се чувстваш готов и би желал както ти да си и първия, така би било голяма чест за теб и тя да е първата ти жена. Чуй мнението и, не настоявай на всяка цена, че треябва да го направите. Просто проведете разговор.
Много важно, пък и за твое добро е да пренебрегнеш срама си. Притеснението ти е само в твой ущърб в случая.
Успех! \:D/ :smt006 :wink: :arrow:

10-26-2006, 20:27
ei gre6nata az ako bqh pyk takyv 6amar na teb shtqh da ti obyrsha

gangbang
10-26-2006, 20:28
Просто го направи. Няма какво да му мислиш!

gre6nata
10-26-2006, 20:40
6to be 6amar 6e mi bie6 be ? znae6 li kak boli 1-q put ????????????

TeroglisT4o
10-26-2006, 23:09
пич ама гледай ся да не стане от врата за краката давай бавно и славно да не стане накрая тя да е готова и а твоя малак войник да спи зимен сън , колкото и невероятно да ти звучи случва се и то мн често недей да спичаш. :mrgreen:

tequila
10-27-2006, 10:46
точно така =D> =D> =D> =D> =D>

тити
10-27-2006, 21:17
Емм напраих го , а тя почна да ми бара патката (през панталона де) , е значи може да стане работата

tequila
10-28-2006, 08:23
Емм напраих го , а тя почна да ми бара патката (през панталона де) , е значи може да стане работата
повярвай ми ще стане. само продължавай в същия дух. успех!!! :smt023

svetoslava_sliven
10-28-2006, 20:45
Nedei deistva prbarzano za da neq zpla6i6 6tom i dvamata ste ot sramejlivite prosto si pogovorete dali iskate da stanete po intimni ili ne.

assd
10-29-2006, 20:30
играйте камък, ножица, хартия и който спечели да ходи да го направи с някой опитен - по ше му е кеф

Barry
10-29-2006, 21:17
емм да ви кажа чесно немога да и го кажа директо , просто много ме е срам :oops: Вчера и бръкнах под прашките , а тя започна само да ме целува по страстно и това беше :oops:
А как става работата с първия път , по бавно ли ряско ли ,с презарватив ли задължително , дайте някой съвети плс ??? :-)
emi taka se po4va burka6 pod pra6kite razkop4ava6 sutiena ne e zadaljitelno da govori6 s neq za tova. "Iska6 li da pravim sex?"
ti opitai puk tq ako iska 6te go pokaje i po dobre bez sex otkolkoto sex bez prezervativ..6toto ima mn riskove..ne govorq tolkova za bolestite kolkoto za 1
BE-BE :)

Puhi88
10-29-2006, 21:31
Не мисли много , действай .
Щом сте заедно от 6 месеца го иска , ама не знае как да си го поиска , изненадай я :!: :D :D