Влез

View Full Version : Една темичка

Олитуу
10-26-2006, 06:24
Здравейте :D Незнам дали е имало такава тема.Я си кажете, не ви ли става леко неудобно, когато например с гаджето ви отидете на барче с приятели и той започне най-нагло да ви обарва насам-натам пред тях?Но доста яко обарване.И изобщо какво мислите за това публично обарване? :)

quench
10-26-2006, 07:18
Харесва ми,както и секса на публични места. Аз лично не бих имал нищо против дори да го направя предвсички,там - на мулицата посред бял ден,стига да не дойде чичко Ушев. Но това си е до писхика... :twisted:

MrAsNiKa
10-26-2006, 07:20
Не ми пречи :twisted:

BLaCk_LaDY_
10-26-2006, 07:21
pri men se sluchva chesto i mi e priqtno :D inache sex sym pravila v samolet,uchilishtniq kenef,v edin park,na zadnata sedalka na kolata na gajeto i v edna diskoteka

sladka_kuchka
10-26-2006, 08:00
ami na men lichno mi e priqtno no v edin moment stava gadno hubavo e momcheto da znae koga da spre sashto taka zavisi i ot kolko dobri sa priqtelite za da se otpuskame taka pred tqh :P

krem4et0
10-26-2006, 08:13
Против съм. Пред приятелите ни е допустимо да се целунем понякога, да сме прегърнати или да се гушна в него. но обарване, страстни и най-вече продължителни целувки и охкане от удоволствие е недопустимо!

Th3WildAng3l
10-26-2006, 08:42
Не ми пречи. Харесва ми.

A^B^S^O^L^U^T_$3><y
10-26-2006, 08:52
Полувината, които казаха, че им харесва са Момчета :D Обикновенно аз я барвам за ме барне и тя :D

JoeBanana
10-26-2006, 08:55
Излишна показност
За всичко си има време и място

sexy_tigar4e_MM
10-26-2006, 17:29
Здравейте :D Незнам дали е имало такава тема.Я си кажете, не ви ли става леко неудобно, когато например с гаджето ви отидете на барче с приятели и той започне най-нагло да ви обарва насам-натам пред тях?Но доста яко обарване.И изобщо какво мислите за това публично обарване? :)

ne izob6to ne mi e neudobno. puk i nie sme po-diskretni. P.S. ponakoga daje kato gledam nqkoq dvoika taka i mi stava gotino,kato sa nqkakva super sladka dvoika,kato nas:) :wink: : :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 \:D/ \:D/

MalKa_BLuDnica
10-26-2006, 17:41
ne me pritesnqvat takiva ne6ta :wink:

koalka
10-26-2006, 17:44
Ами не ми се е случвало,но няма да ми е много удобно.Когато правим нещо си го правим само двамата без някой да става свидетел.

ssiimmoonna
10-26-2006, 19:59
mi ne sum za tova ama...de da zn seki si ima mnenie

tedinkata_
10-26-2006, 20:02
na men tova mi xaresva O:)

dudeto_sy
10-26-2006, 20:08
Мисля, че публичното обарване когато не се харева на този, който е обарван е проява на компексарщина от другата страна (този, който обарва). Пък и не само. Това в голяма степен е и неуважение към личното и към чувствата.
От друга страна, ако и на двамата им е приятно да се обарват на публично място, мисля, че не е чак толкова приятна гледка за околните и според мен отново е вид комплексарщина.
Като заключение - твърдо не удобрявам обарването на явни места :!:

No_LiMiTe^f
10-26-2006, 20:36

Оооо седна ли да кафе с приятеля ми,на него трябва да му става неудобно!Мен си ме кефи и не се оплаквам!

10-26-2006, 23:50
Харесва ми,както и секса на публични места. Аз лично не бих имал нищо против дори да го направя предвсички,там - на мулицата посред бял ден,стига да не дойде чичко Ушев. Но това си е до писхика... :twisted:

А ве кунч ти не се ли пенсионира от гей клуба?? Разбирам че още имаш пожар в ануса от последния ти сезон в гей клуба ама чак и да развращаваш младеща че искаш да те ебът в ануса на общевствени места ееееееееееее оля се!!! Може да си гей но като такъв нямаш право да изразяваш мнение къде и как да ти го навират в гъза!
Лек ден :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: