PDA

View Full Version : imam nujda ot pomosht

Labtec
10-26-2006, 17:04
zapoznah se s edno mom4e i mnogo go haresvam,no ne znam kak da mu kaja.Toi e mnogo mul4aliv i ne znam dali i toi ima 4uvstva kum men i kak da razbera.Ne znam kakvo da pravq za da ne zburkam molqvi daite mi savet

6_sense
10-26-2006, 17:13
ami prosto pravi neshta s koito da te zabeleji.

koalka
10-26-2006, 17:20
Ами той,ако е срамежлив може и да не си проличи,че те харесва,но незнам...по погледа му,от това как те гледа нали можеш да имаш някаква представа.Но просто все някой трябва да направи първата крачка и най-добре ще е да говориш с него,ама незнам...

Viktoriq_
10-26-2006, 17:25
Сигурна ли си , че го харесваш ... !?
Сигурна ли си , че искаш да си с него ... !?
Ако си - ДЕЙСТВАЙ !
Няма да загубиш нищо , а да се откажеш от щастието е мн глупаво и то заради страх или каквото и да е там ...

DeSsY`
10-26-2006, 18:14
Говорете си повече, предразположи го да не се притеснява в просъствието ти. След това му покажи, че го харесваш, гушкай се в него и някакви подобни невинни жестове.

PerfectStrang3r
10-26-2006, 18:34
Говорете си и завърти разговора натам, че да му признаеш, че го харесваш :)

iiirish
10-26-2006, 18:53
аз мисля, че няма защо да се притесняваш. по принцип момичетата се страхуват да признаят чувствата си на момчетата заради страха да не бъдат отблъснати, поради факта, че май винаги попадат на момчета, които малко или много са гъзари и раздухват историята с цел да си повишат реномето.
но при теб, дори това момче да не изпитва същите чувства, няма за какво да се тревожиш. щом е от тихичките значи ще запази тайната ти неразкрита, което ще е най-важното за теб, ако чувствата ти бъдат отхвърлени.
все пак се надявам да те харесва. действай без страх... и успех ;)

KuReC
10-26-2006, 19:14
Ако си - ДЕЙСТВАЙ !
Няма да загубиш нищо , а да се откажеш от щастието е мн глупаво и то заради страх или каквото и да е там ...

napulno suglasen !!!

sladoled
10-26-2006, 19:25
Ако можеш да си често край него му обръщай повече внимание.Може да поразпиташ какви интереси има и да му говориш свързани с това неща.Щом го харесваш, сигурно ще искаш да му доставиш това удоволствие, пък то другото ще се получи от самосебе си.

sladkata__
10-26-2006, 19:32
az sa6to predi haresvax edno mom4e,koeto be6e sramejlivo i re6ix da deistam...no udari na kamuk :( priznax mu vsi4ko i 4uvstavta se izparixa ot moq strana...nz za6to ne mi mina:)no sled tova se 4uvstvax adski predadena i ne si zaslujava6e da go pravq.spored men ostavi ne6tata na samotek,no ako se 4uvstva6 sigurna deistvai!! :smt008

nikollll
10-26-2006, 19:34
az sa6to predi haresvax edno mom4e,koeto be6e sramejlivo i re6ix da deistam...no udari na kamuk :( priznax mu vsi4ko i 4uvstavta se izparixa ot moq strana...nz za6to ne mi mina:)no sled tova se 4uvstvax adski predadena i ne si zaslujava6e da go pravq.spored men ostavi ne6tata na samotek,no ako se 4uvstva6 sigurna deistvai!! :smt008

No_LiMiTe^f
10-26-2006, 19:35
Ако си - ДЕЙСТВАЙ !

napulno suglasen !!!

С ТЕБ съм Вики,подкрепям мнението!

PerfectStrang3r
10-30-2006, 18:01
Ами той,ако е срамежлив може и да не си проличи,че те харесва,но незнам...по погледа му,от това как те гледа нали можеш да имаш някаква представа.Но просто все някой трябва да направи първата крачка и най-добре ще е да говориш с него,ама незнам...

Съгласен :)