PDA

View Full Version : nai-dobra priqtelka!ili gradec na gadje????

ambur
10-27-2006, 05:07
zdr forumci!istoriqta mi e slednata:v4era dokuto igraehme fiskultura gadjeto mi re6i da doide i da ni gleda.ne bih kazala nai-dobra,no priqtelkata mi ot klasa su6to nqma6e da igrae i re6i da otide da pravi kompaniq na gadjeto mi.vsi4ko be6e ok do momenta v koito q vidqh kak go pregru6ta i gali,a po negovoto lice se 4ete6e 4e mu e hubavo.az ni6to ne napravih za da vidq do kude 6te stignat,no te produljavaha da se gu6kat sqka6 men me nqma6e.malko po-kusno si trugnahme i poneje tq i o6te nqkolko priqtelki bqha v na6ata posoka doidoha s nas.tq si go hvana,pregurna go toi su6to neq i prez celiq put vurvqha pregurnati sqka6 men me nqma!kato se razdelihme tq go pokani v tqh i sled tova mi vika "i ti ela".az go hvana i go izdurpah i si trugnahme!ne iskam da me obvinqvate men 4e ni6to ne sum napravila prosto iskah da vidq do kude se prostira naglosta i na dvamata!kajete mi kakvo da napravq i s dvamata kak da se durja s tqh!blagodarq vi predvaritelno!

jeditte
10-27-2006, 06:24
...

Drunk In My Desire
10-27-2006, 06:28
Абе, винаги ще се намери "приятелка", която да постъпи така, но зависи само от момчето дали ще й позволи.

Прави си изводи и не се занимавай с хора, които явно дори не те уважават, за да се държат по подобен начин в твое просъствие

KuReC
10-27-2006, 07:14
pfffffffffffffffff lapeta ...

{_^PaS$IoN`KiSs^_}
10-27-2006, 08:04
Tva momiche ne ti e nikva priqtelka i az neznam kak e imala naglosta da go napravi tva :shock: a kolkoto do gadjeto ti,govori s nego i se razberete,ne moje da se durji taka,toi za kuv se misli,kato se pravi na interesen da hodi pri "priqtelkata".Qvno si prekaleno dobrichka za da izturpish durjanieto im :roll: ,no izobshto ne se qdosvai,takiva hora ne zaslujavat vnimanito ti!

PaMit0
10-27-2006, 08:15
Е кфа приятелка може да бъде тва,никфа,заеби я тая и си поговори с гаджето ти много сериозно,щото ако продължи да се държи по същия на4ин хич не се занимавай с него

blood_dodo
10-27-2006, 08:18
Аз пък не виждам смисъла от темата. Сама не можеш ли да си отговориш на въпроса??

kofti_nick
10-27-2006, 10:36
Вземаш 1 стол и http://torrents.data.bg:8080/images/smilies/chair.gif по приятелката ти \:D/ \:D/ \:D/

Nadelina
10-27-2006, 10:55
V momenta v koito moito gadje mi napravi tfa.. Prosto poveche ne mi e gadje.. Nito pyk onaq ovca mi e priatelka.. Za mene sa edno nishto.. i dvamata!

koalka
10-27-2006, 15:22
Еми...шанс е да имаш наистина искрена приятелка,която да не ти злобува и така.Разкарваш ги и двамата.Не говориш с нея и с гаджето си.Ако имаше чувства щеше да направи нещо,да я отблъсне,ама...и двамата са еднакво виновни.

KuReC
10-27-2006, 20:43
Вземаш 1 стол и http://torrents.data.bg:8080/images/smilies/chair.gif по приятелката ти \:D/ \:D/ \:D/

ti mai mnogo wwe gledash xaxaxaxa :P

iiirish
10-27-2006, 21:30
щом толкова много искат да се гушкат тогава ги остави да бъдат възможно най-щастливи, а ти се оттегли докато още ти е останало някакво достойнство, че утре някой може да ти каже "видях гаджето си с Х да се целуват и натискат". е тогава ще си наистина преебана :?

hforce
10-27-2006, 21:33
tuk ne sum suglasen s kolegata, stol ne e dobra ideq, drugo si e s 4uk, buhalka, pru4ka, pave ili ne6to podobno na tezi

a sega seriozno, tegli im 1 i ne im i govori pove4e, ne zaslujavat, sega 6ti obqsna za6to:
1. "Priqtelkata" ti ne zaslujava priqtelstvoto ti za6toto te e predala
2. Gadjeto ti ne te zaslujava 6tot e tupak, kak taka 6e i dava na nqkva da go pipa pred gadjeto mu, 6it e taka

deeba pone da se krieha
tva pokolenie kadet idva 4ustvam 4e 6te e mnogo naglo i otrakano

sega se se6tam i o6te ne6to, ne burzai da im se surdi6, purvo razberi kakvi sa im otno6eniqta, smisul 6tot az i 1 priqtelka ot moq klas si se pregru6tame pred neiniq i moita, daje sme se celuvali s ezik pred tqh (igrahme na 6i6e) no sme samo priqteli s neq (tva moje bi e edinstvenata mi priqtelka), taka 4e ako sa samo priqteli togava nqma problem

10-27-2006, 21:43
Tegli im po edni putki maini i na dvamata ne si stryva da se qdosva6 prava si dosta sa nagli no pove4e "priqtelkata ti" kak moje da ima takiva hora nz

He3HauKa
10-28-2006, 06:30
Saglasna sam s ostanalite ... Tegli im edna maina i na dvamata ,zashtoto qvno na tqh ne im puka osobeno mn za teb :smt011 :smt011

KiLLeR_InSTiNkT
10-28-2006, 09:04
Никакъв смисъл да се занимаваш с тези двамата повече. Теглиш им една голяма майна и не си потъпкваш достойнството...

Cosmo
10-28-2006, 11:13
Kato tolkova iska da e s onaq-tegli im po edna maina i da se opravqt!!Nito ediniq ne zaslujava da se qdosvash...zaebi gi...vdigash glavata i prodyljavash napred!! :wink:

Super`girl
10-28-2006, 11:41
neznam kak si se zdurjala i vaob6te kakuv 4ovek si,no az ako bqh na tvoe mqsto takuv 6amar 6tqh da i lepna na "priqtelkata mi" 4e 6te6e da me zapomni,no puk kato se zamislq moje i na priqtelq mi :-D .A pa taq q zaebi i kato q vidi6 prai sa 4e ne q poznava6,a kolkoto za pr ti hm..govori s nego i ako se razberete ok a ako ne zaebi i nego:D

10-28-2006, 12:23
mmmm poznata istoriq :( predi dve sedmici mi se slu4i su6toto no ne s nai dobrata mi priqtelka a prosto s poznata .. da ti kaja 4esno po dobre govori s priqtelq si a na tva momi4e ve4e i zdr ne kazvai pravi se 4e q nqma 4e ne e jiva za teb kat kazvat dr tegli i edna maina i tolkoz . za priqtelqt ti trqbva da sednete i da pogovorite ! za6toto neznae6 dali izbira teb ili neq ... taka 4e pomisli dobre kakvo 6te pravi6 . se pak ti si re6ava6 :-k

nikinkaaa
10-28-2006, 12:26
И ти я наричаш " Приятелка" ?Нито тя ти е приятелка нито той гадже ! Нали знаеш че изневярата са нужни двама?И двамата не са цвете за мирисане
:arrow: Аз ако бях на твое място нямаше да има говоря , щях да ги изолирам и т.н

MeTaLcHeNcE
10-28-2006, 13:30
мхм бах ти скапаната приятелка има6 ако може да се каже това приятелка ...

MalKa_BLuDnica
10-28-2006, 13:33
pribii q 8)

CVETELLINA
10-28-2006, 13:39
Нито тя ти е приятелка, нито той гадже ! Дам!Решението е да им теглиш и на двамата по една дълга и широка и да вървят да си се гушкат,колкото си искат...Пф.. :-s

BeBcHeTo
10-28-2006, 13:49
Ебаси приятелката има6.......апа и кфо е тфа гадже

MoHuTo
10-28-2006, 15:50
:shock: ааа ти ако тази я наричаш приятелка,просто врагове не ти трябват..не си заслужава да се ядосваш, не си струва!Но най-добре говори с гаджето си относно поведението му :-k което не е никак добро!Ако тои не смята че е постъпил кофти,най добре го зарежи да си се прегръщат там с въпросната госпожичка.

Angel_Girl
10-28-2006, 16:18
щом толкова много искат да се гушкат тогава ги остави да бъдат възможно най-щастливи, а ти се оттегли докато още ти е останало някакво достойнство, че утре някой може да ти каже "видях гаджето си с Х да се целуват и натискат". е тогава ще си наистина преебана :?
И аз мисля така. Нито той държи на теб, нито пък тя. Ако той държеше на теб щеше да я отблъсне, а тя ако ти беше приятелка нямаше да му се натиска. Зарежи ги и двамата и не йм позволявай да те унижават.