View Full Version : Имам супер голиам проблем
Помогнете ми незнам какво да правиа - расте ми трета цица. Чудя се дали и при другите момичета е така ила аз съм единствената.
Незнам дали трябва да ида на лекар..........ПЛС помогнете ми!
profesor Dre
10-27-2006, 08:44
tova e ne6to savsem normalno. Slu4va se pri mnogo momi4eta. No ako tq e na garba tova ve4e e seriozno i ako ne piine6 vazmojno nai skoro 100 grama soda kaustik moje da se stigne do letalen krai
MrAsNiKa
10-27-2006, 08:51
На това казвам Аз едни гърди напред :twisted:
Какво е по хубаво от две цици :smt017
Еми три цици :smt005
да нормално е естествено.и при всички момичета е така,даже и при някои момчета. :smt005 не се шашкай.не си единствената.аз имам 4 цици.ще съм ти конкурентка. :twisted:
da trqbva da ide6 na lekar-psihiatur i po vuzmojnost da ne se vru6ta6. :lol:
Простащината
10-27-2006, 09:52
:o :o хахха майку
i az imam ama 2 nqmam ti prava konkorenciq sas moite za6toto sa mi obrasli sas kosmi ako ti porasnat vav skoro vreme gi podhrani malko sas hormoni i ela da si gi merim...... :smt005 :smt005 :smt005
Случаят е за спешна медицинска помощ.Ако не се сведе до незабавна операция,има малък процент случайност да ви израсте четвърта.
От колегиалното ни скромно общество смятаме,че сте се сдобила със Синдрома на Лудата Крава.Припомням,че тя се изразяваше в естествената добавака на нови гърди при наличието на множество мъжки или деца едновременно.Така,че съветвам да премахнете тези нахалстващи мъже около вас,точно така,отдръпнете ги от лявата ви гърда и бягайте! ....към нашата болница,естествено,напълно безплатно ще отсраним/добавим вашите млечни издутини,по колкото желаете.Не се блъскайте,моля =P~
д-р Посмъртов
10-27-2006, 16:10
Случаят е за спешна медицинска помощ.Ако не се сведе до незабавна операция,има малък процент случайност да ви израсте четвърта.
От колегиалното ни скромно общество смятаме,че сте се сдобила със Синдрома на Лудата Крава.Припомням,че тя се изразяваше в естествената добавака на нови гърди при наличието на множество мъжки или деца едновременно.Така,че съветвам да премахнете тези нахалстващи мъже около вас,точно така,отдръпнете ги от лявата ви гърда и бягайте! ....към нашата болница,естествено,напълно безплатно ще отсраним/добавим вашите млечни издутини,по колкото желаете.Не се блъскайте,моля =P~
Входовата функция ми беше нарушена,но докторът е тук вече! мнението горе бе мое,и все още е.Ако имате въпроси,пишете на ел. пощата ни: preobrajenska_kofa_za_bokluk@kalinka.maq
тва е нормално не се притеснявам
poznaam 1 det ima 3 ta6aka :mrgreen: no spoko...6e se oprai ...vqrvai v silata ..tq e s teb.. ahhahahah
Помогнете ми незнам какво да правиа - расте ми трета цица. Чудя се дали и при другите момичета е така ила аз съм единствената.
Незнам дали трябва да ида на лекар..........ПЛС помогнете ми!
Дари я!! Аз дарявам 5-та си топка вече!!