Влез

View Full Version : Как да процедирам?

10-27-2006, 21:56
Ми...аз съм на 14, а тя на 13.Познаваме се отдавна, но аз отскоро започнах да изпитвам чувства към нея - отначало не на сериозно, ама сега разбрах, че доста съм хлътнал.Та...харесах си я на един рожден ден, взех и номера, видяхме се няколко пъти, писахме си "сладникави" смс-чета, ама вчера като я видях и се държа сякаш не ме познава.Разбрах, че утре ще излиза с някого и сега не знам аз какво да правя.По принцип си мислех да излезем още 1-2 пъти и да й разкрия чувствата си, но дали това е правилно при положени, че ще излиза с друг? И въпреки всичко като си пишеме е мн освободена, а като се видиме се спича и се държи сякаш нищо не се е случило.Какво да правя?

Solitary
10-27-2006, 22:02
Така, преди мадамите от форума да ти се нахвърлят ... да драсна и аз нещо. Върви и кажи какво чувстваш без да се притесняваш че излизала с там някой си ...

10-27-2006, 22:02
Според мен просто се притеснява, затова е леко "хладна" (все пак е на 13 ;) ). спок.

PaMit0
10-27-2006, 22:04
Ем моми4ето е леко сдух вероятно,но ти не се притесняваи покани я да излезете на кафе насам натам пък ти сам ще прецениш кога е дошъл момента в който да й признаеш чувствата си.Не се сдухвай като нея успех :wink:

kofti_nick
10-27-2006, 23:13
Гоу Ин Да Джая-Джая,Гоу Ин Да Джая-Джая ,разкривай тази таина нощта не е безкраина :)

koalka
10-28-2006, 05:28
Няма да му се нахвърля,както се изрази един гост,просто защото не си виновен за нищо.Виж,тая по която си хлътнал явно си мисли,че може да ви върти по няколко,защото вече излизала с теб и с друг,а е няква пикла на 13, ще ме извиняваш.Тя не знае какво иска и явно не те харесва чак толкова много.Така че не и се моли.Харесай си друго момиче.