PDA

View Full Version : Избор :S

az`f
10-28-2006, 11:15
Такаам.. преди няколко месеца се запознах с едно момче(В.), което много много ме изкефка. В последствие той ми каза, че мн ми се кефи. Започнахме да излизаме, да се опознаваме и т.н. Обаче аз имам един проблем - нямам време да се виждам с него. Живея в малък град и доста често се засичаме, но не можем да излизаме, понеже аз все имам някаква работа - например ходя на танци, на информатика иии нямам време. Вече от няколко седмици си говорим, че и двамата искаме да сме заедно, но просто нямаме тая възможност,егати гадното. Аз когат имам време, той няма и обратното(а и учим в различни училища).
Та като почнах даскало започна да ми харесва едно друго момче(Ж). И с него много се харесахме, ноооооо аз не знам почти нищо за него. Но пък с Ж. вески ден се виждаме на даскало, а с В. по-често си чаткаме напоследък. Толкова много неща имаме да си кажем, но аз не искам да изляза с Ж,понеже ако видим В. той кой знае какво ще си помисли. Ииии накарая ме е страх да не падна и от двата стола, просто не знам кой да избера. Какво да пРавя :-s

Super`girl
10-28-2006, 11:28
xax malko kofti se e polu4ilo,no puk si prava 4e ako izleze6 s vuprosiq Ж,B moje da vi vidi. Q nai dobre ne izbirai nikoi ostavi gi i dvamata :-D nai 6ti e lesno..aide uspeh

Amy_Lee^89
10-28-2006, 12:02
Q nai dobre ne izbirai nikoi ostavi gi i dvamata :-D nai 6ti e lesno..aide uspeh
=D> :D

cS_LaMeRkA
10-28-2006, 12:36
Eми...помисли си с кой повече искаш да си... :P

KuReC
10-28-2006, 20:16
zimai B

ateto
10-28-2006, 20:59
Opoznai se s toia ot tvoito uchilishte . Ako te nakefi poveche ot 1viq ostani s nego ako ne se opitaite da izlislite neshto v B

I_ve7o
10-29-2006, 06:40
yspek!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------

Super`girl написа:
Q nai dobre ne izbirai nikoi ostavi gi i dvamata nai 6ti e lesno..aide uspeh

=D> =D>

not_the_same^
10-29-2006, 08:00
по добре Б щото ако избереш Ж, почтои постоянно ще сте заедно и може да си омръзнете
УСПЕХ!

BeBcHeTo
10-29-2006, 09:00
Q nai dobre ne izbirai nikoi ostavi gi i dvamata :-D nai 6ti e lesno..aide uspeh
=D> :D
:smt023

Shadow_Walker
10-29-2006, 10:46
Ако ги харесваш еднакво помисли с кого имаш по-голям шанс.
Ако все пак харесваш единият повече-избирай без да се замисляш.
В крайна сметка говори с този, който не си избрала и му обясни, че вече си имаш приятел.
Успех :-D

mon4eto
10-29-2006, 11:16
Такаам.. преди няколко месеца се запознах с едно момче(В.), което много много ме изкефка. В последствие той ми каза, че мн ми се кефи. Започнахме да излизаме, да се опознаваме и т.н. Обаче аз имам един проблем - нямам време да се виждам с него. Живея в малък град и доста често се засичаме, но не можем да излизаме, понеже аз все имам някаква работа - например ходя на танци, на информатика иии нямам време. Вече от няколко седмици си говорим, че и двамата искаме да сме заедно, но просто нямаме тая възможност,егати гадното. Аз когат имам време, той няма и обратното(а и учим в различни училища).
Та като почнах даскало започна да ми харесва едно друго момче(Ж). И с него много се харесахме, ноооооо аз не знам почти нищо за него. Но пък с Ж. вески ден се виждаме на даскало, а с В. по-често си чаткаме напоследък. Толкова много неща имаме да си кажем, но аз не искам да изляза с Ж,понеже ако видим В. той кой знае какво ще си помисли. Ииии накарая ме е страх да не падна и от двата стола, просто не знам кой да избера. Какво да пРавя :-s
Abe vzemai i dvamata i da ne ti puka :smt008

Cherlotte
10-29-2006, 14:35
Според мен не трябва да избираш нито един от двамата. Защото ако наистина си заслужаваше да бъдеш с някого от тях, нямаше да се чудиш кого да избереш. :wink:

Извода: намери си трети. :smt005

Ice Princess
10-29-2006, 14:40
Ииии накарая ме е страх да не падна и от двата стола, просто не знам кой да избера. Какво да пРавя :-s

Ами с право те е страх, защото като паднеш, ще те заболи. що не позарежеш цялата история и не си "вземеш отпуска". или както каза charlotte^, пробвай с трети :P

Bloodlust
10-29-2006, 20:51
Според мен не трябва да избираш нито един от двамата. Защото ако наистина си заслужаваше да бъдеш с някого от тях, нямаше да се чудиш кого да избереш. :wink:

Извода: намери си трети. :smt005
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mikohito
10-29-2006, 23:14
Помисли си добре обмисли нещата и реши с кой искаш да бъдеш но го обмисли наистина добре за да не съжаляваш по нататака.Не бих искал да ти казвам кого да избереж Ж или В защото това трябва да си решиш сама истината се крие в сърцето ти.Вгледай се надълбоко и ще разбереш какво да направиш.