View Full Version : Към жените
viva_man
10-28-2006, 22:56
Какво мислите за бръсненето на мъжките генетали ? И дали е редно според вас жените?
За мен е задължително. Иначе да забрави свирките! =;
BeBeTo_F
10-29-2006, 00:09
Az sym sy6to tvyrdo "ZA".....za men kosmite sa ne6to kato lipsa na higienni navici #-o
На мен честно казано ми е все тая дали приятелят ми ще се бръсне или не.
WILD__BOY
10-29-2006, 06:27
Трябва си!
Ама да беше потърсил/а и щеше да видиш, че има доста такива теми, в които за мое очудване, някои момичета не искат момчетата да се бръснат, а на други им е все едно. За пример в тема "момичетата трябва ли да се бръсна отдолу" всички са твърдо за. :)
Ами по принцип е яко да няма там косми ама ако има... пак става. Поне ако не е като гора де :-D
На мен честно казано ми е все тая дали приятелят ми ще се бръсне или не.
Да де! Той приятеля ти така или иначе няма да може и да се избръсне - само му сменяш батерийте
GossipGirl89
10-29-2006, 08:36
Az sym sy6to tvyrdo "ZA".....za men kosmite sa ne6to kato lipsa na higienni navici #-o
Съгласна
krem4et0
10-29-2006, 08:51
Па принцип е по-приятно да е пообръснат,ама не ми пречи особено и да не е!
MrAsNiKa
10-29-2006, 08:54
Аз не си спомням космите ми да са били повече от 3-4 милиметра вече от много години
На мене лично като момче ми харесва да нямам
Ако можех бих ги махнал за винаги \:D/
Трябва си!
Ама да беше потърсил/а и щеше да видиш, че има доста такива теми, в които за мое очудване, някои момичета не искат момчетата да се бръснат, а на други им е все едно. За пример в тема "момичетата трябва ли да се бръсна отдолу" всички са твърдо за. :)
Е аз все пак предпочитам да се остави малко на триъгълника и не само аз ама ти четеш през редовете w/e
Разбира се ,че е по-добре да е бръснат.Това показва елементарна лични хигиена!
Разбира се ,че е по-добре да е бръснат.Това показва елементарна лични хигиена!
<.<
Предпочитам да е обръснат ( не че иначе ще му се размине де... ) :oops:
No_LiMiTe^f
10-29-2006, 10:29
Ами и аз мисля че трябва да се бръсне...поне там!
Чесно казано ми е все тая и на мене. Не ходя с него заради космите му. Иначе по принцип повече ми харесва избръснат. Но вече не ми прави впечатление. Е, кефи ме аз да го бръсна отдолу.
MrAsNiKa
10-29-2006, 12:11
Чесно казано ми е все тая и на мене. Не ходя с него заради космите му. Иначе по принцип повече ми харесва избръснат. Но вече не ми прави впечатление. Е, кефи ме аз да го бръсна отдолу.
А ти на него даваш ли му да ти бръсне сливата :twisted:
Аз не се бръсна, епилирвам се с епилатор. Еми да, нямам нищо против, даже веднъж щеше да ме епилира той, ама майка ми беше вкъщи и ме беше спек.Та така де, той е много навит, а и аз нямам нищо против. А и нямам косми на сливата си, умнико!
MrAsNiKa
10-29-2006, 12:36
Аз не се бръсна, епилирвам се с епилатор. Еми да, нямам нищо против, даже веднъж щеше да ме епилира той, ама майка ми беше вкъщи и ме беше спек.Та така де, той е много навит, а и аз нямам нищо против. А и нямам косми на сливата си, умнико!
Да да давай продължавай каква ласкателка
Извинявам се и съжалявам за грубия си и не разбран език
Но повече съжалявам теб за дето се правиш на неразбрала илик по скоро се опита да се напрайш на няква дето не си :twisted:
нема си рискувам ташаците за неква лаптопка, може малко haircut само
MalKa_BLuDnica
10-29-2006, 20:01
ooo..brusnat zaduljitelno :wink:
miloto_girl_4e
10-29-2006, 20:01
За мен е задължително. Иначе да забрави свирките! =;
Същото важи и при мен :mrgreen:
ooo..brusnat zaduljitelno :wink:
а може ли оскубан като пиле в птицекланница?