PDA

View Full Version : ЕДИН ДЪЖДОВЕН НОЕМВРИЙСКИ ДЕН!!! /ИСТОРИЯ/

елфчето
10-29-2006, 11:24
Беше дъждовен ноемврийски ден.Един от тези мрачни дни,които подтискат настроението,карат те да се чувтсваш тъжен.Един от тези дни,в който предпочиташ да останеш в къщи.Дъждът валеше като из ведро.Небето беше мрачно и навъсено.В близкия парк дърветата бяха голи,а падналите наоколо листа изглеждаха като красив шарен килим.Студен вятър пронизваше всичко...На мокрите пейки нямаше никой,паркът беше пуст.Само от време на време забързани минувачи,скрили се под чадърите си преминаваха и се скриваха в далечината...
Само едно момиче,стоеше под дъжда.Вперило поглед в далечината,пъхнало премръзналите си ръце в джобовете на якето си.Тя чакаше него.Чакаше го на тяхното място,там където всеки път се срещаха.Където винаги е била щастлива,благодарение на него.Защото той я дари с толкова любов и нежност,
подари й най-красивите мигове в живота й...Но щастието преминава неусетно,красивите и хубави неща приключват бързо,често всичко се оказва една измама.Щастливите мигове са заменени от болка и нещастие.Сега тя не беше щастлива,за първи път от толкова много време...Беше видяла нещо,което така я нарани.Видя го да целува друга,да я топли в прегръдките си.Той й беше изневерил.Беше предпочел ласките на друга.Все едно тя не го даряваше с любовта си.Та тя му се бе отдала тялом и духом,а той се подигра с нея.Нима всичко,в което е вярвала-любовта,думите и всичко останало е било лъжа?Тя все още не можеше да го повярва?Не можеше да повярва,че това наистина се е случило,че я е предал така.Сърцето й изгаряше от болка,душата й се разкъсваше,от очите й напираха сълзи.Всеки момент той щеше да дойде.Дори и не подозираше,че тя знае всичко.А тя вече бе взела своето решение,най-добре всичко да приключи до тук.Трябваше да го направи,въпреки,че все още го обичаше,дори по-силно.Но не можеше да предаде достойнството си,не
можеше да търпи той да я лъже в очите,да твърди,че я обича,а да търси любов при друга...
Ето го.Идва.Бързаше с усмивка на лицето към нея.Приближи се и понечи да я целуне,както обикновено.Но този път тя хладно сложи ръка пред устните му и обърна глава настрани.Усмивката се скри от лицето му.Учуден той я погледна с въпросителен поглед:
-Какво има?Нещо не е наред ли?
Тя го погледна и каза:
-Дълго мислих.
Замълча за минутка и несигурно добави:
-Най-добре да спрем до тук.
Вече не го гледаше в очите,нямаше сили,едва сдържаше сълзите си.Гледаше унило надолу.Вятърът си играеше с косите й.Дъждът не спираше да вали.
-Но защо?
Тя го погледна за миг и отново сведе поглед към земята:
-Така е най-добре и за двама ни.
Той стоеше и я гледаше.Беше толкова объркан от думите й.
-Моля те,обясни ми...Нищо не разбирам...
Тя не вдигаше поглед от земята:
-Знам всичко.Видях те с нея.
-Не,не е това,което си мислиш...
Тя го прекъсна,очите й се напълниха със сълзи,които замъглиха погледа й:
-Не е нужно да ми обясняваш нищо.Няма смисъл.
Сърцето й се късаше,душата агонизираше.
-Вече си свободен.Дано бъдеш щастлив с нея.-каза тя и понечи да си тръгне.
Той я хвана за ръката.
-Нека да ти обясня.Изслушай ме.Сгреших...Моля те,прости ми.Бях с нея една вечер.Дори и не я познавах.Бях пиян.Дай ми втори шанс.
Колко я болеше от тези думи.Не искаше всичко да свършва така.Обичаше го и не искаше да се разделя с него.Но трябваше..Нямаше сили да прости изневярата...
Със сподавен от сълзи глас тя успя само да каже:
-Трябва да тръгвам...
Тя побърза да си тръгне.Капките дъжд мокреха тялото й и се сливаха със сълзите й.Не се обръщаше,защото знаеше,че ако се обърне ще бъде безсилна и ще се върне при него...А не трябва...
Колко много й се искаше да му прости.Искаше жадно да го целуне,отново да усети топлите му обятия и нежните му милувки.Но не,тя има достойнство...Не бива...Не трябва да се унижава заради него...
В този момент някой я дръпна за ръката.Тя се обърна и видя НЕГО.Той я притисна до себе си.
-Обичам те!-прошепна й
Впи жадните си устни в нейните.Вплете ръцете си с нейните.Тя нямаше сили да се отдръпне.Не искаше да го отблъсне.Той погледна в красивите й зелени очи,помилва нежно лицето й,прокара пръсти през мокрите й коси.
-Не мога да живея без теб!Няма да ти позволя да си отидеш.
Тя гледаше в черните му очи.Погали с пръст устните му.Вече му беше простила всичко.Изневярата,цялата мъка,всичката болка.Как можеше да си помисли,че може без него?Как би живяла без любовта му?

Любовта прощава всички грешки...

Th3WildAng3l
10-29-2006, 11:29
Много е хубаво. И е вярно. :)

nikinkaaa
10-29-2006, 11:34
Уоу страхотно и напълно вярно!Леле замислих се за толкова много неща :-s

Smiley_Girl
10-29-2006, 11:35
Хубава и истинска история.Само любовта е важна,другото не е от значение.Какво е една изневяра?Просто грешка.Ако двама души се обичат това не би ги разделило.

BeBcHeTo
10-29-2006, 11:40
Много е хубаво

VeSna
10-29-2006, 11:59
И аз бих простила - правят се грешки и то доста глупави, но това което не ни убива ни прави по-силни :) Историйката много ми хареса!

sweet__bitch
10-29-2006, 12:10
Happy end

kobrichka
10-29-2006, 12:36
историята е страхотна =D> любовта победи това е хубаво,но не винаги в живота става така,но иначе историята е супер

Jenninka
10-29-2006, 13:08
Най-накрая нещо без депресии...:)Хубаво!

piska_
10-29-2006, 13:18
Супер е =D>

Ескада
10-29-2006, 13:22
Евала,стархотно е,вярно е и на всичкото отгоре няма самоубийства депресии =D>

FrankTheTank
10-29-2006, 13:28
"Ако обичаш някого, дай му свобода. Ако си тръгне и не се върне, значи така е трябвало да бъде. Ако се върне - дръж го близо до себе си и никога не му позволявай да си отиде" -> Това е доста вярно, особено имайки предвид колко съществена част от една връзка е свободата, пряко свързана с доверието :wink: Иначе историйката е добра! Малко offtopic май се получи? :)

The`G_i_r_l
10-29-2006, 13:29
Много е хубаво =D> =D> =D>

gorskata_feja
10-29-2006, 13:31
Mnogo hubava istoriq. Haresva mi!!! Bravo!!! =D> =D> =D>

I_ve7o
10-29-2006, 14:22
ole hora 6te kajete 4e sam nqkfa ligla oba4e dokato go 4etoh nqkak mnogo vniknah v ne6tata mngo i se razrevah :(( mn e hybavo i e mn vqrno

sometimes_
10-29-2006, 15:12
:smt017 Да можех и аз толкова лесно да простя изневярата..., ама не всяка история е с happy end.
Историйката е добра.Браво! :-D

JaklinA
10-29-2006, 15:58
леле тази история е много красива :smt007

HopeLesss
10-29-2006, 17:40
За жалост не винаги става така...

tedinkata_
10-29-2006, 18:35
mnogo mi xaresva!!! bravo =D> =D> =D> O:) No naistina ne vinagi stava taka.. pove4eto pati iznevqrata ne se proshtava ;/

Slave4You
10-29-2006, 18:42
браво.наистина е мн хубаво.наистина. и за съжаление вярно :)

sladkoto_viki92
10-29-2006, 18:52
Ami i na men mn mi haresa tazi istoriika,mislq si oba4e 4e ne vseki e gotov da prosti iznevarqta.no e hubavo vse pak ponakoga da ima HAPPY END :P =D> [/code][/i]

. Marto.cool . .
10-29-2006, 19:02
Istoriqta si q biva i to dosta evalaa... :smt026

10-29-2006, 19:31
Istoriqta si q biva,no ne vinagi moje da se prosti iznevqra i ne vinagi vsi4ko svar6va taka!Ob4am te Ico i vinagi 6te te obi4am!{P}

miloto_girl_4e
10-29-2006, 19:43
Не е лоша историята, но ... той ми изглежда като някой използвач, който оправя нещата само с едно "Обичам те", колкото и пиян да е бил, това не е оправдание :!: [-X

648541
10-29-2006, 20:35
Любовта прощава всички грешки... nqma kakvo pove4e da dobavq :-)

PaMit0
10-29-2006, 21:17
Mного е хубаво =D> =D> =D>

10-29-2006, 21:23
ole hora 6te kajete 4e sam nqkfa ligla oba4e dokato go 4etoh nqkak mnogo vniknah v ne6tata mngo i se razrevah :(( mn e hybavo i e mn vqrno

Ne bih kazala podobno neshto....zashtoto i men me nakara da se razplacha..spomnqiki si podobna istoriq... :smt090 :smt010

mu6mulka
11-01-2006, 17:24
=D> =D> =D> :smt038 :smt038 :smt038 :smt041 :smt041 :smt041

Charlotte_the_Harlot
11-01-2006, 19:03
Дааа... Прощава се. Стига да няма втора грешка. А след нея и още еднааа....

DevilWish
11-01-2006, 19:09
Lelel tova e neveroqtno we super.cqlata nastryhnah i e verno.

Remini
11-01-2006, 19:19
Беше видяла .:РЕАЛНОСТА:. !

Историята е добра....но това не се случва само на момичетата...помислете и за нас мъжкия пол :-)

sweet_poison
11-05-2006, 15:16
"Но щастието преминава неусетно,красивите и хубави неща приключват бързо.........................."
Да, нищо не е вечно ....даже студен ноемврийски дъжд...

macka123
11-05-2006, 16:52
mn hubava istorijka
lele raz4uvstvah se
tekat mi sylzi4ki...
zamislih se nad mnogo ne6ta...

KiLLeR_InSTiNkT
11-05-2006, 17:01
Историйката е хубава, на наистина не винаги нещата се развиват по този начин...

Bubetoo
11-05-2006, 17:57
Историята е впечатляваща. =D> Много малко хора могат да изпитат толкова силна любов за да способни да простят грешката на любим човек. Малко са обаче и хората който се влюбват в истинския и успяват ад почувстват какво всъщност е ЛЮБОВТА.
PS Любовта няма граници и нищо не може да я спре!Обичай те се! O:)

santRi
11-05-2006, 18:45
това беше невероятно красиво. когато го четях се абстрахирах от всичко и се пренесох там на някоя мокра пейка до тях.. много е тъжно, вярно е, колкото и да е тежко. Браво на автора. Мисля че разказът е страхотен.