View Full Version : Komersialno
Vuprosut mi e kum vsi4ki-kakvo mislite za gnusnite izrisuvani kurvi4ki po vito6ka i maznite tipove s ogromni o4ila i vsi4ki koito mislqt 4e sa "gotino oblqkani i izfilirani" - nose6ti naimenovanieto"kifli"?kak trqbva da se otnasqme kum tezi hora i zaslujavat li na6eto vnimanie?
IlLuSi0nS`
10-29-2006, 12:43
аз не разбрах за кои стаа въпрос..
MrAsNiKa
10-29-2006, 12:45
НЕ !!! :twisted:
Въпреки че често им се подиграваме, присмиваме и съжаляваме :roll:
Достатъчно е да не ги обиждаме ,за да не падаме на ниско ниво на интелигентност!"Разни хора,разни идеали".
Като не са ти приятни защо правиш цяла тема за тях?Защо им обръщаш толкова голямо внимание?
ми много просто-мацката завижда че на тях обръщат внимание,а не на нея.Ми стани и ти "кифла" кво ти пречи :twisted:
Vuprosut mi e kum vsi4ki-kakvo mislite za gnusnite izrisuvani kurvi4ki po vito6ka i maznite tipove s ogromni o4ila i vsi4ki koito mislqt 4e sa "gotino oblqkani i izfilirani" - nose6ti naimenovanieto"kifli"?kak trqbva da se otnasqme kum tezi hora i zaslujavat li na6eto vnimanie?
ДА МРЪТТТТТТ DIE SLOW MOTHERFUCKERS с една дума мразя ги ^^ не ме кефят както те се отнасят така и аз ще се отнасям
хахаха - една от най-любимите ми обиди "кифла", някои трябва да ми е мн противен за да го нарека така :smt005 :smt005 :smt005
с други думи => кифлите съкс
Reich_06
10-29-2006, 14:50
е мен лично поне такива хора ме веселят!мислят се за кой знае какво а всъщност не струват-жалки са!
Чесно казано ми е все тая кой как се облича. Техен си проблем. Нз повърхностни са ми някакви такива. Като ми се разприказват за дрехи и тем подобни... Нз не им обръщам внимание. Пък и все пак гледам да съдя за човека по характера и интелекта му, а не по външния вид. Само дето ми е мноого чудно как някои момичета не ги мързи да се контят и гримирват всеки божи ден... малеее, аз едвам събирам сили да се измия и облека сутрин :lol:
ооо не мога да се сетя за точната дума с която да упиша приятното чувство което настъпва у мен когато видя някви такива ...тва са ми толкова противни ...ама толкова противни хора че незнам ...и особено ся дето с някви розови блузки и някви католически кръстчета ...мале ужасно !
кво да мисля, те не мислят пък аз ше им мислим, аре моля ти се