View Full Version : хмм
who carez?!
10-29-2006, 22:39
абе ходя мойто си момче от ..ся ще правим 5 месеца и тои е на 17 апък аз съм на 13.. ии наистина му вярвам ,че ме обича защото няколко пъти е плакал пред мен и много пъти ми го е доказвал..и мисля ,че и аз го обичам ,защото на моите години е не много реално да кажа ,че 'обичам' обаче наистина изпитвам много силни чувства към него така да го кажем..и чувствам ,че той е човека и искам с него да го направя за първи път..той никога не ми е намеквал ,че иска щото съм малка ест и изобщо не е такъв обаче предполагам ,че и той го иска..и единствения ми проблем е ,че съм много малка за тва и ще излезе ебати курвенското..иии не знам..смисъл ..вярно ,че го правиш когато мислиш ,че това е момента и това е човека обваче наистина мисля ,че съм малка за това щото нали мен сега не ме бърка обаче един ден като си имам дете и тои даречем е на 14 и ме пита на колко гоини аз съм го направила за първи път аз кво ще му кажа?'на 13 маме на 13'..смисъл тъпо е ..вие какво мислите?
OtherDimension
10-29-2006, 23:16
абе ходя мойто си момче от ..ся ще правим 5 месеца и тои е на 17 апък аз съм на 13.. ии наистина му вярвам ,че ме обича защото няколко пъти е плакал пред мен и много пъти ми го е доказвал..и мисля ,че и аз го обичам ,защото на моите години е не много реално да кажа ,че 'обичам' обаче наистина изпитвам много силни чувства към него така да го кажем..и чувствам ,че той е човека и искам с него да го направя за първи път..той никога не ми е намеквал ,че иска щото съм малка ест и изобщо не е такъв обаче предполагам ,че и той го иска..и единствения ми проблем е ,че съм много малка за тва и ще излезе ебати курвенското..иии не знам..смисъл ..вярно ,че го правиш когато мислиш ,че това е момента и това е човека обваче наистина мисля ,че съм малка за това щото нали мен сега не ме бърка обаче един ден като си имам дете и тои даречем е на 14 и ме пита на колко гоини аз съм го направила за първи път аз кво ще му кажа?'на 13 маме на 13'..смисъл тъпо е ..вие какво мислите?
za kude burzash ..
ima vreme i za tova - za sega si se vijdaite , durjete edin na drug , hodete na pizza i kino .. vsichko si idva po mestata i edno po edno ;)
hubavo e che mislish taka .. pohvalno e , bravo
1. deteto nqma da te pita
2. mnoo znae to koga si go napravila, napravila si go na 18 i tva e
tedinkata_
10-30-2006, 05:50
ne burzai :!: ima vreme za vsi4ko :wink:
Много е хубаво, че се замисляш за тези неща и добре осъзнаваш, че наистина си "малко" малка...и ти е раничко.И аз мисля да поизчакаш още.Недей бърза ... ако наистина се обичате...няма да му е проблем да те изчака още.Все пак и той знае на колко си и че ти е раничко. Ако след време още мислиш, че това е човек (както сега) ...може би е той ;) Да не съжаляваш после...просто изчакай още и не бързай
Абе забелязали ли сте ,че вече гаджета са 13-14 годишни момичета с по 16,17 годишни хмммю :-k
krem4et0
10-30-2006, 07:01
Изчакай-после няма да имаш спирачка!
Изчакай-после няма да имаш спирачка!
За всичко си има време ...... въобще недей да бързаш иначе ..... kremen4et0 го каза.... :D
IKisseDAGirL
10-30-2006, 08:25
мн правилно мислиш - наистина ти е рано и няма кво да препираш, на всичко му идва времето рано или късно :wink: като чуя 13 години и си представям едва ли не някакво малко дете.. наистина възрастта ти не е хич подходяща за правене на секс [-X
апък и щом приятелят ти не го прави на проблем, няма за какво да се тревожиш :)
мерси ви.. :D и аз мисля като сичките ви, така че темата е изчерпана :)
Един въпрос :arrow: Заради себе си ли искаш да го направиш или заради него ?
Един въпрос :arrow: Заради себе си ли искаш да го направиш или заради него ?
емиии и заради мен и заради него..не знам..схте цхакам най-малко до 14..най-малко ..апък ако той не иска да чака..тогава ще си проличи кви с аму чувствата ;)
Communist
10-31-2006, 20:41
Изчакай малко де