View Full Version : kak da si namerq gadje
malkoto_tigar4e
10-30-2006, 19:55
hi na vsi4ki v momenta sam bez gadje pls kajete kak da si namerq.
znam 4e e malko tapo no molq vi kajete mi
на магистралата :-D
ама че тъпи теми пускате! като не можете друго да измислите се почват простотиите :?
Spored men taka ne e nai pravilniq nachin .. da si tursish gadje. . Tova ne se pravi chrez obqva .. prosto s vremeto shet si namerish spox .. ne e nujno na vsqka cena da imash .. moje i bez gadje ne e kazano che pak na sqka cena trqbva da imash .. pochini si malko to tiq momcheta .. no se pak tova si e moe mnenie ... [/b]
Cherlotte
10-30-2006, 20:38
Съдейки по другата тема, която е пуснала, просто няма кой да я задоволява момичето. Ама нещо не ми се връзват темите - "Как да се задоволявам сама?" и "Как да си намеря гадже?". :roll: :lol:
Няма рецепта.Спираш да мислиш за това и когато най-малко ти трябва ще си намериш гадже.
Charlotte_the_Harlot
10-30-2006, 20:52
И за какво ти е това гадже? Сополив пубер, който си мисли, че те използва като те "клати", а всъщност на теб да ти е повече кеф, отколкото на него.
Evil_ChilD_f_
10-30-2006, 21:08
HxaXAx mi ne mislq 4e tova e nai podhodq6tiq na4in da si nameri6 gaje kato puska6 Temi kato tazi... ;) To prosta stavaa zapoznava6 s nqkoe momche dopadate si po4vate da izlizate i HoOoOP aide tralala :D Eto ti gaje ;)
Ахахахах...смях със започването на новия ден :smt005
Ice Princess
10-30-2006, 21:25
Хихихи, и за кво ще ти е това гадже, да го занимаваш с глупости ли :mrgreen: :mrgreen: Мила, не ти трябва гадже, трябва ти малко повече мозък :twisted: Я вземи помисли за по сериозни неща - за политика, за класическа музика... :P :D
zasega spri da misli6 samo za tfa i se zanimavai s ne6to dr naprimer vijdai se s fr,puk vse nqkoga 6e te haresa nqkoi......tfa da sedi6 i da 4aka6 da ti padne 1 gaje e adski tupo puk i kato tursi6 nema da nameri6 ne se prai taka
InSatIabLee
10-31-2006, 08:43
ami ako o6te visi6 tuka i puska6 tupi temi te 6e ti se lepqt se pove4e i pove4e! :-D :-D :-D
:mrgreen: :smt023
luda`flirtajika
10-31-2006, 09:09
prosto ne tursi...
leko_otkachena
10-31-2006, 09:47
ebati temata i kak moje da ti pomognem da si nameri6 gadje da ti go dovedem li?
Ами не търси,той сам ще дойде.Е,зависи какво момиче си.Така,ако настояваш и се буташ при всяко момче няма да постигнеш много.
St0lenS0uL
08-31-2011, 19:35
Хихихи, и за кво ще ти е това гадже, да го занимаваш с глупости ли :mrgreen: :mrgreen: Мила, не ти трябва гадже, трябва ти малко повече мозък :twisted: Я вземи помисли за по сериозни неща - за политика, за класическа музика... :P :D
Еее не ти ма разцепи :grin:
elysunny
08-31-2011, 19:39
направи си пластична операция
sapphire5
08-31-2011, 19:45
hi na vsi4ki v momenta sam bez gadje pls kajete kak da si namerq.
znam 4e e malko tapo no molq vi kajete mi
първо да кажа.. Егати тъпата тема.. ние кво да направиме, че си нямаш гадже и си търсиш. К'во искаш, ние ли да ти намериме? :-o
и второ.. тук се пише на кирилица :-o stupid kids.
LeprikonA
08-31-2011, 20:51
пусни обява в запознанствата в някой всекидневник да излиза с дни наред, нещо от рода на :
" млада, с опит на тигрица, търси своя дресьор, за контакт...."
:D
elysunny
08-31-2011, 20:57
пусни обява в запознанствата в някой всекидневник да излиза с дни наред, нещо от рода на :
" млада, с опит на тигрица, търси своя дресьор, за контакт...."
:D
навсякъде и по всяко време 1 :lol: :lol:
JuStElly
08-31-2011, 21:50
Ами първо се научи да пишеш на кирилица.. ;х Второ както ти казаха по горе си направи пластична операция,ако си грозна.После се снимаш по гащи пред огледалото с нацупена устичка,пускаш се в някой сайт за запознанства,обличаш се като курва,отиваш на детска дискотека,танцува като бясна селянка и до няколко дни ти гарантирам,че ще си намериш гадже.Това е рецептата ;дд :lol: :lol: :P
на магистралата :-D
ама че тъпи теми пускате! като не можете друго да измислите се почват простотиите :?
+1
влизаш във фейсбук и почваш да добавяш на произвола и после прайш оферта :P
JustShady
08-31-2011, 23:14
как да си намеря приятели чуствам се толкова осамотен
blaaablaaablaaa
09-01-2011, 05:30
Гадже... По интернет форуми най-много да намериш някой... * Излизай повече и любовта ще те тресне без да разбереш. ("В момента си нямам гадже...") Сама го каза, предполагам че преди си имала, така че от какво се притесняваш. Карай по течението и ще видиш. :)
sasha_90
09-01-2011, 09:54
Темата е доста стара и сигурно всеки момент ще бъде заключена. :D
kalpazanka
09-01-2011, 09:57
Темата е доста стара и сигурно всеки момент ще бъде заключена. :D
Позна.