View Full Version : КАКВО ДА Й КАЖААА?????
Какво?!?!?!Белег на китката :o Хора помагайте моля ви...маика ми видя белега на китката :( Какво да й кажа?Някакви идеи? :-k Само ме попита"какво е това на ръката ти?" и аз казах "нищо...миии нищо" :---) и смених темата ](*,) Какво да правяяяяяя след малко знам,че пак ще се върнем на въпроса ...
IKisseDAGirL
10-31-2006, 11:34
e какво ти се е случило всъщност??
Amii to nqma mn vyzmojnosti...bqh v neshto kato depresiq :?
IKisseDAGirL
10-31-2006, 11:46
котката на съседите мн лошо те е одраскала (щото си я дръпнала за опашката) :mrgreen:
leko_otkachena
10-31-2006, 11:51
котката на съседите мн лошо те е одраскала (щото си я дръпнала за опашката) :mrgreen: a ako susedkata nqma kotka?Kaji tam neshto,che i padnal/a primerno
o dano da stane...samo da ne mi prolichi che lyja,shtoto po princip ne umeq mn mn :?
leko_otkachena
10-31-2006, 12:05
o dano da stane...samo da ne mi prolichi che lyja,shtoto po princip ne umeq mn mn :?tozi put se nalaga!Inache i az imam beleg na rukata,no se izgorih s iutiqta!
аз така за белег от цигара казах , че съм се забила на някъв пирон. ама по-голяма простотия не можах да измисля.
crazy_sexy_cool`f
11-04-2006, 13:45
аз така за белег от цигара казах , че съм се забила на някъв пирон. ама по-голяма простотия не можах да измисля. ХАХХАХАХАХАХ мойте никога не биха се хванали на подобно нещо. Хахаххахахаха.
s3x_0n_th3_b3a©h`f
11-21-2006, 21:04
prez lqtoto bqh napisala s noj po rukata si "MRAZQ TE" {ot kitkata nagoro do lakatq} i edna sedmica hodih s dulug rukav :{ a kolko golqm e belega?kaji za da mojem da ti pomognem
аз така за белег от цигара казах , че съм се забила на някъв пирон. ама по-голяма простотия не можах да измисля. ХАХХАХАХАХАХ мойте никога не биха се хванали на подобно нещо. Хахаххахахаха.
ахахахахах ами то на пирон си прилича всъщност :smt005 :smt005 :smt005 не беше кой знае колко голяма лъжа :smt005 :smt017 :smt012 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Абе вие сте съсипани #-o !
black_boy
11-24-2006, 15:01
аз така за белег от цигара казах , че съм се забила на някъв пирон. ама по-голяма простотия не можах да измисля.
Taka e