- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КАКВО ДА Й КАЖААА?????
Какво?!?!?!Белег на киткатаХора помагайте моля ви...маика ми видя белега на китката
Какво да й кажа?Някакви идеи?
Само ме попита"какво е това на ръката ти?" и аз казах "нищо...миии нищо"
и смених темата
Какво да правяяяяяя след малко знам,че пак ще се върнем на въпроса ...
e какво ти се е случило всъщност??
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Amii to nqma mn vyzmojnosti...bqh v neshto kato depresiq![]()
котката на съседите мн лошо те е одраскала (щото си я дръпнала за опашката)![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
a ako susedkata nqma kotka?Kaji tam neshto,che i padnal/a primernoПървоначално написано от valantain_love
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
o dano da stane...samo da ne mi prolichi che lyja,shtoto po princip ne umeq mn mn![]()
tozi put se nalaga!Inache i az imam beleg na rukata,no se izgorih s iutiqta!Първоначално написано от Анонимко
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
аз така за белег от цигара казах , че съм се забила на някъв пирон. ама по-голяма простотия не можах да измисля.
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
ХАХХАХАХАХАХ мойте никога не биха се хванали на подобно нещо. Хахаххахахаха.Първоначално написано от tequila
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
prez lqtoto bqh napisala s noj po rukata si "MRAZQ TE" {ot kitkata nagoro do lakatq} i edna sedmica hodih s dulug rukav :{ a kolko golqm e belega?kaji za da mojem da ti pomognem
МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!
ахахахахах ами то на пирон си прилича всъщностПървоначално написано от crazy_sexy_cool`f
![]()
![]()
не беше кой знае колко голяма лъжа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!