View Full Version : OSHTE GO OBICHAM...:(
oburkanaaa
10-31-2006, 17:21
PLS pomognete mi -kakvo da pravq ve4e nz... mn obi4am segashnoto si gadje ve4e sme zaedno po4ti polovin god oba4e kato vidq bivshia koito vsashtnost adski mn obi4ax-bqx vmania4ena po nego i toi moje bi za tva se otdrupna ot men i az mn bolezneno go prejiviax,,, :( skoro shte stane godina ot razdqlata ni.. a az oshte ne moga da si go izbia ot uma :cry: az daje sas mom4eto s koeto sme v momenta trugnax za da go zabravq tozi glupak/// ama se vlubix pak i to silno v moeto mom4e-sega sam s nego.oba4e sme v edno daskalo s predishnia i se vijdame 4esto no az sreshtam samo stydeni pogledi i bezrazli4ie ot negova strana.. ](*,) iskax prosto da ostanem priateli,,,no toi se durja mn jestoko s men .. nemoga sama da se razbera-imam do sebe su mom4e koeto mi dava vsi4ko koeto nqkoga sam tarsila bilo v bivshia ili po princip- a vse mislq i za vaprosnia BIVSH :smt012 dokoga taka>>>@! izmu4vam se adski mn kato vijdam kak edinia me obsipva s nejnost i vnimanie a dori ne zane 4e az vse oshte obi4am predishnia si fr koito samo me izmu4va i mi kaza vednuj da go ostavq namira shtoto ne iskal ve4e da ima nishto obshto s men> :smt010 tolkova li sam glupava 4e ve4e godina da ti4am sled nego pri polojenie 4e znam 4e ne me zaslujava i 4e sam si shatstliva sas seagshnoto mom4e>molq vi kajete mi kak da go zabravq toq drugia i da ne mislq ve4e za nego a da si buda samo s moq si fr :-# imam 4uvstvoto 4e misalta za nego shte me presledva va vsqka sledvashta vruzka i shte stane to4no kato pesenta na MAria-Edinstven-ako q znaete .. a ne iskam-toi me mrazi :( a az nz zashto daje :/ iskax prosto priatelstvoto mu... a nishto ne polu4ix osven smpomena za nego... i edna prazna 4ast vav sarceto si :smt010 a v sashtoto vreme naistina si obi4am mom4eto s koeto sam sega... oba4e oshte mislq za drugia,,, :( Oh_ dano ste me razbrali..
skate_warrior
10-31-2006, 17:26
ne znam no iskam da ti kaja 4e postypva6 mnogo gadno s nastoq6toto ti gadje..
leko_otkachena
10-31-2006, 17:30
ne znam no iskam da ti kaja 4e postypva6 mnogo gadno s nastoq6toto ti gadje..podkrepqm s 100 ruce(koito gi nqmam)
sweet_poison
10-31-2006, 17:35
Здравей!
Аз прочетох това което си написала и искам да ти кажа че сън имала абсолютно същия проблем.
Накрая излезна че нито един от двамата не ми даваше това което наистина искам .Ще ти посъветвам да бъдеш по-силна и да разбереш че щом бившия ти не се пада по теб - значи той е голям глупак и не те заслужава.Какъв е този човек който те кара да страдаш ? Ако няма да бъдеш по-силна този човек ще те накара да се чустваш още по-зле.
Искаш ли това страдание да се продължи?Не вярвам че искаш....
тогава забрави за бившия и намери момчето което ще те накара да го обикнеш най-много от всички...
Бъди щастлива!
PerfectStrang3r
10-31-2006, 18:09
ne znam no iskam da ti kaja 4e postypva6 mnogo gadno s nastoq6toto ti gadje..podkrepqm s 100 ruce(koito gi nqmam)
И аз
Сегашния ти приятел,ако разбере няма да му стане хич гот.Но едно ще ти кажа:не може да се обича двама души едновременно!
DevilWish
10-31-2006, 18:14
To4no tova mislih da kaja i az.Basi maina ti ako go obi4a6 nqma da misli6 za biv6iq.tova e taka ,za6toto nie momi4etata ,kogato nqkoi ti4a sled nas ne mu obru6tame vnimanie ,a ne razbirame ,4e i pri mom4etata e taka !?
Сегашния ти приятел,ако разбере няма да му стане хич гот.Но едно ще ти кажа:не може да се обича двама души едновременно! и аз съм на това мнение
TreeHill
10-31-2006, 19:39
Сегашния ти приятел,ако разбере няма да му стане хич гот.Но едно ще ти кажа:не може да се обича двама души едновременно!
не знам на колко си, обаче знам, че не знаеш нито какво искаш, нито какво чувстваш! не можеш да си щастлива със сегашния, а да обичаш бившия! това е чисто и просто невъзможно! щастието се открива с човек когото обичаш, а не с който просто се чувстваш добре. това за мен не може да се нарече щастие!
така че изясни най-после чувствата си и реши какво искаш занапред!
saglasna sam i az s vas....
Scarabey
10-31-2006, 20:27
не може да се обича двама души едновременно!
Така си е-не може.Знам ли просто си постави за цел да спреш да мислиш за бившия и се посвети(така да се каже) на сегашното си гадже.Дава ти всичко,от което може да се нуждаеш.Не си изпускай шанса с настоящото си гадже,ще дойде време да съжаляваш и да искаш да върнеш времето назад.
Dobre de, kakuv e smisul da mu povtarqte na momi4eto, 4e naranqvala sega6noto si gedje?! Tva nikakuv suvet ne e...osven tva tq da ne bi da go pravi naro4no?! Oburkana e i nikoi ne moje da kontrolira 4uvstvata si.
Purvo, v 4ove6koto surce ima mqsto za pove4e ot edin 4ovek...prosto po razli4en na4in - vidove liubov ima mn...a puk starata liubov rujda ne hva6ta...iskala si da izjivee6/doizjivee6 ne6to biv6iq si, a ne si uspqla - za tova ti e trudno da go zabravi6. Fakta, 4e ne moje6 da go ima6, te kara da go iska6..tova e normalno...no trqbva da go prebori6 v imeto na sega6nata si vruzka, na koqto qvno durji6. Opitai se da razbere6 e golqma 4ast ot tova, koeto smqta6 za liubov kum biv6iq si e vsu6tnost 4isto i prosto jelanie da ima6 ne6to, koeto ti e bilo otkazano. Susredoto4i se v/y sega6niq si priqtel - ti qvno osuznava6 kolko mn ti dava toi - ne si pozvolqvai da go zabravi6.Uspokoi se i raboti za sega6nata si vruzka - pokazvai na priqtelq si, 4e go ceni6, pravete novi i interesni ne6ta, naso4i usiliqta si da bude6 6tastliva s mom4eto si, a s vremeto 4uvstvata kum biv6iq 6te ot6umqt...
uspex ;)